Trening

Som medlem hos SiO Athletica får du tilgang til et stort treningsunivers til gode studentpriser. Hos oss finner du det aller meste.

Pause i treningen

Bli medlem hos SiO Athletica

Vil du ha tilgang til seks treningssentre med 300 gruppetimer i uken, svømmehall og klatrevegg? Da bør du melde deg inn i SiO Athletica.Våre sentre ligger nært de største campusene, med kort vei fra lesesal til treningssal. Hos oss kan du også kjøpe PT-timer, delta på kurs og leie squash- og tennisbane. 

Jeg vil melde meg inn

Kunstgressbanen

Nå kan du booke kunstgressbanen på Athletica Domus for egne aktiviteter. Sjekk ledig tid i bookingen. 

Book tid
Vi har fått nytt adgangssystem

SiO Athletica har lansert en ny app. Denne appen er vårt nye adgangssystem, og din mobile nøkkel for å åpne portene på senterne.Her kan du lese mer om hvordan det nye adgangssystemet fungerer og hva du skal gjøre.  

Vårt nye adgangssystem

Gruppetimer for enhver smak

Hos SiO Athletica har vi et bredt tilbud med opptil 300 gruppetimer hver uke og alle gruppetimer er inkludert i medlemskapet. Finn din favorittime! 

Se alle våre gruppetimer

Få raskt gode resultater med personlig trener 

SiO Athletica har et stort PT-team med personlige trenere, kostholdsveiledere, svømmetrenere og massører. Kjøper du PT-pakke hos oss kan du fritt bruke timene blant disse. En skikkelig bra avtale som kjapt hjelper deg å komme i form. 

Bli kjent med vårt PT-team

Få hjelp til å komme i gang med trening

Føler du deg ikke helt hjemme på et treningssenter? Du er ikke den eneste. Prøv Walk and talk, Treningsvenn eller avtal en time med en livsstilsveileder. 

Kom i gang med trening
Hvorfor trene hos SiO Athletica?

Vi har mange gode grunner til hvorfor du skal trene hos oss.Her kan du lese mer om vårt tilbud. 

Sjekk alle fordeler
Lei squash- og tennisbane hos oss

Hos SiO Athletica kan du leie både tennisbane, squashbane og flerbrukshall for en liten sum. 

Se alle våre haller og baner
Se alle våre treningssentre

Vi har seks treningssentre sentralt i Oslo nær de største campusene. Våre sentre ligger ved Forskningsparken/Ullevål, Blindern, Kringsjå, Nydalen, Vulkan og i sentrum ved Holbergs plass. 

Finn ditt treningssenter