Se prislisten her

 

Dette er reglene i korte trekk:

  • Du kan booke tid fem dager før, og på samme tidspunkt som timen starter.
  • Du kan booke fem treningstimer innenfor fem dager.
  • Du kan booke deg av timen i inntil tre timer før den starter.
  • Du får ikke bookingsperre første gang du glemmer å melde deg av, men fra andre gang vil du få sperre i 30 dager. Sperren kan åpnes manuelt i resepsjonen ved å betale 75 kr.
Booking

Du kan forhåndsbooke gruppetimer nøyaktig fem dager før gruppetimen starter.
Du kan være registrert på maks fem timer samtidig (inkludert køplasser), men maks tre timer på en dag.

Finn time og book her

Gruppetrening inne på senteret

Vi har nå en billettfri registrering av din time. Vi benytter oss ikke av reservasjonsbillett. Resepsjonisten vil verifisere din booking og slippe deg inn på senteret. Instruktøren vil registrere deg når du ankommer gruppetimen. Takk for at du møter opp i god tid.

Gruppetrening utendørs eller ved en annen inngang

Vi har nå en billettfri registrering av din time. Vi benytter oss ikke av reservasjonsbillett. Du møter opp utendørs der timen vil foregå, eller benytte en alternativ inngang. Instruktøren vil registrere deg når du ankommer gruppetimen. Takk for at du møter opp i god tid.

Venteliste

Hvis gruppetimen er full, kan du sette deg på venteliste ved å trykke på bookingknappen. Du vil få beskjed om hvor mange som står foran deg i køen. Følg med på «mine bookinger» for å se om du rykker fremover. Det er ofte en del avbookinger på tidene, og mange skjer rett før avbookingsfristen. Vi vil sende deg en SMS dersom du får plass på tiden, så det er viktig at du har registrert riktig mobilnummer.

Avbooking

Hvis du ikke vil delta på booket gruppetime likevel, kan du avbooke frem til 3 timer før timen starter. Avbookingen må gjøres på nett eller i Mitt SiO-appen.

Obs! Det er fint hvis du booker deg av så tidlig som mulig, slik at andre kan få glede av treningstiden.

Anmerkninger

Hvis du ikke møter til booket treningstid, eller er for sent ute med avbooking, vil du få en anmerkning. Hvis dette skjer 2 ganger, vil du ikke kunne booke timer på nettet eller i app de neste 30 dagene. Du kan eventuelt betale 75 kr for å få sperren opphevet. For å oppheve sperren må du henvende deg i en av våre resepsjoner. 

Obs! I perioden du er sperret fra å booke timer på nett, kan du booke timer i resepsjonen fra 60 min før timen starter.

Hva innebærer det å være medlem?
Når du inngår et medlemskap hos oss har du blitt medlem av SiO Athleticas treningssentre. Vi har seks treningssenter i Oslo, og du kan trene på alle. Medlemskap hos oss innebærer at du har et løpende medlemskap som du selv må si opp for at medlemskapet skal avsluttes. Les mer i medlemsvilkårene.

Må jeg være student for å trene her?
Alle kan bli medlem i SiO Athletica, du må ikke være student.

Inngår alle SiO Athleticas treningssentre i medlemskapet?
Ja, ved kjøp av medlemskap kan du trene på Athletica Blindern, Athletica Centrum, Athletica Domus, Athletica Nydalen, Athletica Vulkan og Athletica Kringsjå. Her kan du benytte treningsstudio, svømmehall, flerbrukshall, kunstgress fotballbane, klatrevegg, delta på gruppetrening mm. 

Hvor gammel må jeg være for å få trene hos SiO Athletica?
Alle over 18 år kan bli medlem i SiO Athletica. Barn kan ikke være med på trening. Unntaket er aktiviteter med foresatte, som for eksempel familiesvømming og svømmeopplæring for barn.

Hvorfor er det så store prisforskjeller på medlemskap for ulike studentgrupper? 
De ulike skolene støtter sine studenter med økonomiske bidrag til SiO Athletica i ulik grad. Dette er grunnen til at prisen på medlemskap varierer etter studiested.

Jeg får ikke meldt meg inn på nett til studentpris, selv om jeg er student, hvorfor?
Grunnen til dette er at vi ikke har registrert betalt semesteravgift på din bruker. Møt opp på ett av våre treningssenter, så hjelper vi deg der. 

Hvor mye betaler jeg når jeg blir medlem?
Du betaler for de resterende dagene av inneværende måned og hele neste måned når du kjøper medlemskapet. Velger du et medlemskap uten bindingstid tilkommer det en startavgift på 100,- ved innmelding. Første medlemskortet er inkludert i prisen. Ved tap av dette må medlemmet betale 50,- for nytt kort. Se prislisten.

Hvordan betaler jeg for medlemskapet?
Vi tilbyr AvtaleGiro som mulighet for å betale medlemskapet. Du kan når som helst opprette AvtaleGiro under "Mitt medlemskap" på våre nettsider eller direkte i din nettbank. Frem til du har aktivert AvtaleGiroen vil det bli sendt faktura til den e-posten du har oppgitt til oss. På denne tilkommer det et fakturagebyr på 35 kr. 

Hva er AvtaleGiro?
AvtaleGiro er en betalingsavtale mellom deg og din bank. Med AvtaleGiro trekkes du automatisk for medlemskapet hver måned. Husk at dette kun er en betalingsmåte, og det er ikke tilstrekkelig å avslutte denne for å si opp medlemskapet.

Hvordan oppretter jeg AvtaleGiro?
Den raskeste måten å opprette AvtaleGiro på er via "Min Side" på sio.no. Trykk på "Mitt medlemskap" og "opprett AvtaleGiro". Når du har lagt inn kortopplysninger vil det ta maks 3 dager før denne blir aktivert. Du kan også opprette AvtaleGiro manuelt i din egen bank. Fyll inn opplysninger som ditt personlige KID-nummer og Athleticas kontonummer. Forfallsdato er den 1. i hver måned. Trenger du hjelp til å opprette AvtaleGiro kan du skrive under et AvtaleGiro-skjema i en av våre resepsjoner. Merk at ved å opprette AvtaleGiro i en av våre resepsjoner, kan aktiveringen i din bank ta opptil 8 uker. I mellomtiden blir du fakturert via faktura og mottar et fakturagebyr på dette.

Hva er kontonummeret til SiO Athletica?
Korrekt bankkonto for SiO Athletica finner du på mottatt faktura. Merk at en betaling må inneholde riktig kid-nummer for å bli tilknyttet dine fakturaer.

Hva er kid-nummeret mitt?
Kid-nummeret ditt kan du finne på din siste faktura. Hvis du ikke har avtalen eller en faktura, logge deg inn på Min Side på sio.no og finne KID-nummeret ditt under "Min økonomi". Du kan også henvende deg i en av våre resepsjoner eller sende oss en melding her.

Hvorfor er ikke AvtaleGiroen aktivert?
Du er selv ansvarlig for å inngå AvtaleGiro med din bankforbindelse. Det kan være flere årsaker til at avtalegiroen ikke blir aktivert:

AvtaleGiroen er nylig opprettet
Det kan ta noen dager før avtalegiroen blir aktivert.Ved signering på AvtaleGiro-skjema i resepsjonen kan det ta opptil 8 uker (avhengig av din bank).

Det ligger allerede en AvtaleGiro i din nettbank (for eksempel fra sist du var medlem)
Har du en aktiv AvtaleGiro med oss fra før vil ikke ny aktiveres. I dette tilfellet må du slette denne AvtaleGiroen og deretter opprette en ny. OBS! Det må ventes 2 dager før en ny kan opprettes, slik at ikke den gamle reaktiveres.

Det er opprettet en fast betalingsavtale i stedet for AvtaleGiro
En fast betalingsavtale er ikke det samme som AvtaleGiro. Ved å legge inn et slik fast trekk vil du bli fakturert via faktura, inkludert fakturagebyr.

En annen står som eier på kontonummeret som er oppgitt.
Det er kontoeier som må signere (både på papir og elektronisk) for at AvtaleGiroen skal aktiveres. 

Jeg har byttet bank, hva gjør jeg med AvtaleGiroen?
Dersom du oppretter en ny avtale i din nye bank vil den gamle avtalen bli slettet og den nye avtalen bli den gjeldende.

Hva skjer hvis min betaling ikke kommer frem til dere eller om jeg glemmer å betale?
Har du en ubetalt faktura du ikke finner, kan du kontakte SiO Athletica.  Du kan oppsøke en av resepsjonene til SiO Athletica, eller sende oss en melding her.

Vi vil hjelpe deg med å hente frem fakturaen slik at du enten betaler direkte i resepsjonen eller får betalingsinformasjonen. Hvis fakturaen ikke blir betalt innen betalingsfristen, vil saken oversendes til inkassoselskapet Modhi for betalingsoppfølging. Er fakturaen forfalt og oversendt Modhi må du ta kontakt med dem direkte for å følge saken din videre. Merk at det tar et par dager fra du betaler til innbetalingen din blir registrert. Har du mottatt en purring, men mener du har betalt, kan du sende oss en melding med betalingsinformasjon/kvittering.

Frys av medlemskapet

Hvordan fryser jeg medlemskapet mitt?
Frys registreres på MinSide - Trening – Mitt medlemskap eller ved oppmøte på ett av SiO Athleticas treningssentre. Du kan tidligst fryse medlemskapet ditt fra og med dagen etter du har gitt beskjed om at du ønsker å fryse medlemskapet. 

Hvor lenge kan jeg fryse medlemskapet?
Har du medlemskap med bindingstid kan du fryse medlemskapet ditt to måneder det første året innenfor bindingstiden. Deretter kan du fryse en måned hvert kalenderår. Merk at bindingstiden blir flyttet frem like mange måneder som du fryser. Har du ingen bindingstid kan du fryse medlemskapet én måned per kalenderår. 

Er du student og skal på utveksling får du fryst medlemskapet i perioden du er bortreist, ved å sende oss dokumentasjon på utvekslingen. For å sende inn dokumentasjon, bruk kontaktskjemaet vårt. Velg kategori Trening og henvendelse Annet. Det er kun mulig å fryse hele kalendermåneder.

Oppsigelse av medlemskapet

Hvordan sier jeg opp medlemskapet mitt?
Oppsigelse av medlemskapet registreres på MinSide -Trening – Mitt medlemskap eller ved oppmøte på ett av SiO Athleticas treningssentre.

Hvor lenge varer oppsigelsestiden?
Oppsigelsestiden er én måned regnet fra den første i påfølgende måned uansett medlemskap med og uten bindingstid. Dersom du har et medlemskap med bindingstid må du være medlem i minimum 12 betalende måneder. Etter bindingstiden er ferdig, løper medlemskapet inntil du selv sier opp.