Bli med på kurs

Ønsker du å lære noe helt nytt eller bli bedre på noe du allerede kan? Hos SiO Athletica kan du delta på mange forskjellige kurs.

Hva slags kurs tilbyr vi?

SiO Athletica tilbyr kurs i mye forskjellig, i alt fra moderne dans og yoga, til kampsport og svømmeteknikk. På vinteren har vi kurs i skiteknikk og på sommeren i tennis. De ulike kursene varierer ofte fra sesong til sesong.Vi tilbyr både 6-ukers kurs og minikurs på tre timer. 6-ukerskursene legges ut i to rekker hvert semester, mens minikurs legges ut fortløpende. Du kan være med på kurs selv om du ikke er medlem hos SiO Athletica.Du kan melde deg på kurs i våre resepsjoner. 

Gode grunner til å delta på kurs

  1. 1

    Du opplever bedre progresjon

  2. 2

    Du får tett oppfølging av kursinstruktør

  3. 3

    Det er sosialt og gøy, og du trener med den samme gruppa hver gang

Fordyp deg i yoga

Vi har flere ulike yogakurs som passer for alle, enten du er nybegynner eller erfaren yogi.

Se våre yogakurs

Pris for kurs

Pris for kursene varierer ut fra varighet og type. Er du medlem, koster for eksempel et 6-ukers kurs fra 650,- og et minikurs fra 299,-. Uten medlemskap koster et 6-ukers kurs 1550,- og minikurs 499,-. Du finner pris for kursene i kurspåmeldingen.

Lær deg god teknikk

SiO Athletica har flere kurs som lærer deg bedre løfteteknikk.

Se våre kurs

Kan du ikke delta likevel?

Har du meldt deg på kurs, men ikke kan delta av helsemessige årsaker? Da får du pengene refundert. Send oss en melding og legg med legeerklæring, så hjelper vi deg.

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne om du har du spørsmål om kursene eller problemer med å melde deg på.

Send oss en melding

Oppdatert 28.04.23