Litt om meg

Mitt navn er Jesus Cabanas, men folk kaller meg bare Sala. Jeg jobber som personlig trener på Athletica Vulkan og er en del av et større PT-team der. Jeg er PT Level 3, og det betyr at jeg har over 3000 fullførte PT-timer/mer enn to års erfaring, tilleggsutdanning og spesialkurs. Som en del av min tilleggsutdannelse er jeg sertifisert instruktør i calisthenics, gymnastics, kettlebell og TRX.Ved siden av jobben min som PT i SiO Athletica jobber jeg blant annet som piercingartist, og du vil også se at jeg har en lidenskap for tatoveringer. Jeg er en positiv, optimistisk og utadvendt person, og jeg brenner for at trening skal være morsomt og spennende.

PT-teamet hos Athletica

I en hektisk hverdag er det tøft nok å sette av tid til å trene og alt som følger med. Legg til mangel på motivasjon og avstanden til treningsstudioet, da kan terskelen blir enda høyere. Det er en av grunnene til at vi, PT-er, er her.SiO Athletica legger ned store anstrengelser for å ha et mangfoldig team av trenere for å ivareta dine behov. Vi har et stort fokus på positiv energi. Trening skal ikke bare være av riktig mengde og utfordrende, men det skal også være gøy.

Dette er viktig for meg

For meg er det viktig at trening skal være hyggelig og tilpasset dine behov og treningsmål. I den første timen med meg vil jeg kartlegge hvem du er, stille deg flere spørsmål og kanskje utføre noen enkle fysiske tester. Dette avtaler vi sammen. På denne måten kan jeg skreddersy et opplegg for nettopp deg og dine mål.Jeg bruker mine mange års erfaringer og kunnskap fra flere ulike typer treningsformer når jeg utarbeider treningsplaner og programmer. Når jeg er din PT vil vi fokusere på kvalitet slik at du føler deg trygg når du trener, også når jeg ikke er i nærheten. Samtidig vil jeg utfordre deg mer enn du ville gjort selv, men du skal vite at jeg aldri vil presse deg for hardt. Det er viktig at du føler deg trygg og at du kan stole på meg. Å være en personlig trener er et stort ansvar, og det er grunnleggende at du føler deg komfortabel under tiden vår sammen.

Rollemodell

Jeg har et personlig mål om å være en positiv rollemodell for alle mine kunder. Jeg ser ikke på dette som bare fysisk trening, jeg vil også inspirere gjennom min holdning. En del av rollen min som personlig trener er å alltid være positiv, optimistisk og utadvendt. Dette prøver jeg å streve etter hver eneste økt. 

Jeg har et personlig mål om å være en positiv rollemodell for alle mine kunder.

Jesus Cabanas (aka Sala)

Typiske treningsspørsmål jeg ofte får

Etter alle årene mine hos SiO Athletica har jeg fått en del spørsmål fra kunder og potensielle kunder. Her er noen av de mest stilte spørsmålene.

• Hvor lang tid vil det ta å nå målet mitt?Dette er individuelt, men med riktig veiledning kan jeg forsikre deg om at du alltid vil nå målet ditt med en av oss. Noen ganger er det raskt og noen ganger kan det ta litt mer tid. Vi jobber som et team. Dette avhenger derfor av deg, meg og tiden vi legger ned i det - og selvfølgelig også dine mål.

• Hvor ofte trenger jeg å gå på treningsstudio?Igjen, dette er individuelt. Jo mer du legger i noe, jo bedre blir du. Når det er sagt, vil en PT alltid tilpasse planen etter din livsstil, tid og behov. Ikke vær bekymret, du trenger ikke å bo på treningsstudioet for å nå målene dine. Hvile er like viktig som trening og du trenger en god balanse.

Bør jeg trene om morgenen eller kvelden?Basert på personlig erfaring etter å ha prøvd ut begge deler, kan jeg si at det vanligvis ikke betyr så mye. Det viktigste er å finne en rutine som passer timeplanen din enten det gjelder jobb, studier eller annet. En ting som er verdt å nevne er at du bør holde deg unna veldig tung trening rett før du legger deg, da dette kan forstyrre søvnen din. Ellers, finn løsningen som passer deg.

Sørg for at treningen er hyggelig - du skal ha det gøy! Velg en aktivitet eller PT som gir deg glede. 

Jesus Cabanas (aka Sala)

Min beste anbefaling til deg

Vi har et veldig kompetent team av trenere her i SiO Athletica, det er forståelig at det kan være vanskelig å velge hvem du skal trene med. Mitt beste tips vil være å bruke PT Interesseskjema. På denne måten hjelper vi deg med å få riktig PT for dine behov.Du kan også bare komme til senteret og snakke med meg eller en av mine kolleger. Vi er alltid glade for å hjelpe, det er derfor vi er her. Sørg for at du er åpen og ærlig om din tidligere erfaring og hvor du vil. Dette vil gjøre tiden vår sammen bedre, og vi kan effektivt komme i gang med arbeidet.Min aller beste anbefaling til deg er å sørge for at treningen er hyggelig - du skal ha det gøy! Velg en aktivitet eller PT som gir deg glede. 

Ønsker du å komme i kontakt med meg eller en av mine kollegaer? Klikk deg videre og les om hele PT-teamet til SiO Athletica her.