15. mars åpner vi for at våre medlemmer med behov for opptrening og rehabilitering kan benytte Athletica Domus.

I tillegg til trening med personlig trener, kan du nå også trene på egenhånd i studio. Vi åpner kun for de som har medisinsk begrunnet årsak til trening. Dokumentasjon må være gitt av lege, manuell-/fysioterapeut eller kiropraktor.

HVORDAN GÅR JEG FREM?
Er du medlem og vil trene hos oss på egenhånd må du i forkant av treningen sende en forespørsel til kundeservice via kontaktskjemaet, hvor du bekrefter at du har en henvisning/attest som gir deg unntak i henhold til gjeldende forskrift. Du skal ikke sende oss legeerklæringen din, av hensyn til personvern, men bare en forespørsel om at du ønsker å benytte deg av tilbudet. Du må sørge for å ha med gyldig legeerklæring når du møter opp på trening.
Når din henvendelse er blitt mottatt, vil du straks få svar fra kundeservice om fra når du får mulighet til å booke. Du vil da bli fakturert for medlemskapet ditt på vanlig måte.

BOOKING AV TRENINGSTID
Når du har kontaktet kundeservice vil de aktivere medlemskapet ditt. Da vil du få tilgang til booking av treningstid i Mitt SiO-appen, eller på denne siden. Da kan du velge kategorien «Egentrening med legeerklæring». Disse treningstidene vil kun være tilgjengelig å booke for de som har fått godkjent adgang ved henvendelse til kundeservice.
 
HVA MÅ JEG HUSKE PÅ?
Legeerklæringen må fremvises i resepsjonen når du kommer på trening. Legeerklæringen kan være elektronisk eller i papirformat. Du må trene på egenhånd når du trener i studio, selv om både du og den du eventuelt ønsker å trene med kan dokumentere behov for medisinsk rehabilitering.
 
VED OPPMØTE
•    Du møter opp i inngangspartiet, med munnbind.
•    Du må vise legeerklæringen i resepsjon før treningen kan begynne. Treningen kan gjennomføres uten munnbind.
•    Din bookede treningstid er på 1 time og 45 minutter. Du trenger ikke møte opp nøyaktig når din treningstid starter.
•    Du må komme ferdig skiftet, og ha med innesko. Garderober kan ikke benyttes, men toalett er tilgjengelig.
•    Vi minner om at du må holde avstand, vaske hender og treningsutstyr, unngå og ta deg i ansiktet og hold deg hjemme om du har symptomer. Vi anbefaler at du har med et håndkle på trening.

ÅPNINGSTID
Athletica Domus holder åpent mandag til fredag mellom 09:00 og 21:00. Lørdag og søndag: 10:00 til 16:00.

BETALING
Medlemskapet ditt blir aktivert og du vil bli fakturert samme månedspris som tidligere.

LURER DU PÅ NOE?
Om du lurer på noe, ta gjerne kontakt med kundeservice her.

Ønsker du å trene med en PT så har du også mulighet til å gjøre dette på Athletica Domus med samme legeerklæring.