Ordinære åpningstider

Hva er gjestetrening?

Gjestetrening betyr at studenter som er medlemmer av studentsamskipnadene for studenter i Tromsø, Trondheim, Oslo, Gjørvik, Ås, Stavanger, Bergen, Sogndal, Kristiansand og Bakkenteigen/Dammen/Hønefoss kan trene gratis hos de andre studentsamskipnadene.

Du kan gjestetrene inntil 15 dager spredt utover et kalenderår, i tillegg til inntil to måneder i sommerferien i perioden 1. juni til 1. september.

Vil du ha gjestetreningskort?

Vil du ha gjestetreningskort, henvend deg i resepsjonen på et av våre treningssentre. Dersom du er medlem av en annen studentsamskipnad får du utstedt gjestetreningskortet hos denne. Du kan få ett klippekort med 15 klipp som kan brukes fritt gjennom kalenderåret, og ett kort for sommerperioden. Kortene er personlige og kan ikke brukes av andre.

Er du gjest og vil trene hos SiO Athletica?

Grunnet smittevern har vi innført booking av all trening ved våre sentre – også egentrening i studio og svømming. For at du som gjest skal kunne booke deg på trening så må du ringe resepsjonen på 22 59 69 50 for å finne en tid som passer deg.

Når du gjester en annen studentsamskipnad

Når du er gjest hos en annen studentsamskipnad viser du gjestetreningskortet ditt i resepsjonen. Husk studentbevis og gyldig legitimasjon. Besøk de andre studentsamskipnadenes nettsider, og finn ut mer om hva de har å tilby.

Tromsø
Bergen
Trondheim
Stavanger
Agder
Ås
Horten
Drammen
Hønefoss
Sogndal
Gjøvik
Ålesund