Athletica Vulkan

Athletica Vulkan er et stort treningssenter ved Grünerløkka, hvor du kan trene alt fra styrke, kondisjon, HIT og X-fit, til yoga og dans for å nevne noe. Her har vi også et stort og dyktig PT-team.

På Athletica Vulkan finner du

Bemannet resepsjon
Garderobefasiliteter
Badstuer
Massasjerom
PT-kontor
PT-sone
Cardiosone
Funksjonell sone
X-fit sone
Yogasal
Sykkelsal
Gruppetimesal
Multisportsal
Tøyeområde
Styrkeapparater
Magasinapparater
Stort studio
Kaldkulp
Romaskiner
TRX-område
Ribbevegg
Shop utvalg

Bredt treningstilbud med blant annet X-fit og stort PT-teamHos Athletica Vulkan har vi et stort og variert treningstilbud. Her kan du gå på gruppetimer innen alle våre ulike kategorier, gjøre egentrening, slappe av i badstuen eller ta et dykk ned i kaldkulpen vår (6 grader). Du kan også delta på en intensiv gruppetime eller gå på en behagelig yogatime i yogasalen. Hos Athletica Vulkan har vi også et svært dyktig PT-team som hjelper deg å nå nettopp ditt mål.Vi har et stort studioområde, egen PT-sone og område for HIT-trening, sykkelsal og yogasal. Når det ikke er timer der, kan du bruke de fire gruppetreningssalene til egentrening.

Andre fasiliteterSenteret har dame- og herregarderober med dusj og badstuer. I tillegg har vi en kaldkulp (6 grader) i både dame- og herregarderoben. Vi har handikaptoalett, behandlings- og massasjerom. Det går heis til alle etasjene. Vi tilbyr også barnepass.Merk!Kaldkulpen i både dame og -herregarderoben på Athletica Vulkan er midlertidig ute av drift fra og med fredag 5. april. Vi beklager ulempen dette medfører. BeliggenhetAthletica Vulkan ligger på Grünerløkka, i området Vulkan rett ved Mathallen. Senteret ligger i 3. og 4. etasje i Vulkan 15. Følg trappen eller ta heisen opp til 4.etasje og vår resepsjon som er bemannet hele åpningstiden.Velkommen til trening hos oss! 

Åpningstider

Kontaktinformasjon

Telefon

22596950

Adresse

Vulkan 15, 0178 Oslo

Se i Google Maps

Kollektivtransport

Du kommer deg til SiO Athletica Vulkan med kollektivtransport. Du kan ta buss 34 og 54 til Telthusbakken eller Møllerveien. Det er også mulig å ta buss 21 eller 33 til Alexander Kiellands plass og deretter gå 5 minutter ned til Vulkan. Man kan også ta trikk til Grünerløkka og gå ca 8 min derifra. Dersom du kommer med bil er det parkeringsmuligheter i parkeringshuset på Vulkan mot avgift.

Install this webapp on your iPhone: tap and then Add to home-screen