Hvert semester utfører SiO Athletica en sjekk på medlemmer som har studentpris, men som dessverre ikke har fått registrert et gyldig studentbevis i våre systemer.

Hvert semester utfører SiO Athletica en sjekk på medlemmer som har studentpris, men som dessverre ikke har fått registrert et gyldig studentbevis i våre systemer. Dette trengs for at de som har rett på studentpris, får akkurat dette.  

Om dette gjelder deg, så har du mottatt en e-post og SMS.  

Gyldig studentbevis kan vises i en av våre resepsjoner. Om du ikke har mulighet til å vise det i resepsjonen, kan du sende oss studentbevis/kopi av dokumentasjon via kontaktskjemaet på sio.no:  Velg først kategori “Trening”, så “Annet”. Vi setter pris på at du skriver “Studentbevis” i emnefeltet. 
Dokumentasjonen må tydelig vise persondata og gyldig semesteravgift for høsten 2022. 

Er du ikke lenger student? Du kan selvfølgelig fortsatt være medlem, men da må medlemskapet endres til ikke-student. Dette hjelper vi deg med i en av våre resepsjoner, eller send oss en melding via kontaktskjemaet.  

Fristen for å vise gyldig studentbevis er 31. oktober. Har du ikke bekreftet dette innen denne datoen, vil medlemskapet ditt automatisk bli endret til ikke-student fra 1. desember. Da vil du bli etterfakturert et mellomlegg for september, oktober og november. 
 

Lurer du på noe? For eksempel hva som er gyldig studentbevis? Les våre ofte stilte spørsmål og svar her.