Athletica Domus er åpen for deg som har medisinsk begrunnet årsak til trening!

Athletica Domus er åpent noen timer på hverdagene for deg som har medisinsk begrunnet årsak til trening. Treningen må gjennomføres med en PT.
 
Hva betyr "medisinsk begrunnet"?  

  • Dette betyr at du som trener med PT må ha henvisning til trening som del av rehabilitering. Henvisningen må vises før treningen starter og må være gitt av de som i Norge kan gi slike henvisninger: lege, manuell-/fysioterapeut eller kiropraktor.
  • Senteret er dessverre stengt for all annen trening, men vi minner om at du har mulighet til å trene utendørs med en PT.

Hva gjør du?

  • Du må først kontakte din fastlege, manuell-/fysioterapeut eller kiropraktor for henvisning/attest til medisinsk begrunnet trening/fysisk rehabilitering.
  • Når du har fått henvisning/attest kontakter du din PT for å avtale tidspunkt. Har du ikke trent med PT hos oss før, kan du ta kontakt via skjemaet på denne siden. Da hjelper vi deg med å finne en passende tid og PT.

Ved oppmøte

  • PT´en møter deg i inngangspartiet, med munnbind. Du må vise henvisning/attest før treningen kan begynne.Treningen gjennomføres uten munnbind for deg, men PT beholder munnbind på. Dere vil holde to meters avstand.
  • Du må komme ferdig skiftet til PT-timen. Garderober holder stengt, men toalett er tilgjengelig.
  • Husk å holde avstand, vaske hender og treningsutstyr, unngå å ta i ansiktet og hold deg hjemme om du har symptomer. Vi anbefaler at du har med et håndkle på trening.

Åpningstider for Athletica Domus

Mandag - søndag08.30 - 21.00


Senteret er kun åpne for de med henvisning fra en helsepersonell. Vi i SiO Athletica begrenser antallet i lokalene våre, slik at det alltid skal være trygt å trene med en PT.

Ønsker du å kjøpe flere PT-klipp? Er du medlem kan du kjøpe det her.

Lurer du på noe?
Om du lurer på noe, ta gjerne kontakt med oss via skjemaet på denne siden.