Hva innebærer det å være medlem?
Når du inngår et medlemskap hos oss, har du blitt medlem av SiO Athleticas treningssentre. Det innebærer at du har et løpende medlemskap som du selv må si opp for at medlemskapet skal avsluttes. Les mer i medlemsvilkårene.

Må jeg være student for å trene her?
Alle kan bli medlem i SiO Athletica, du må ikke være student.

Inngår alle SiO Athleticas treningssentre i medlemskapet?
Ja, ved kjøp av medlemskap kan du trene på Athletica Blindern, Athletica Centrum, Athletica Domus, Athletica Nydalen, Athletica Vulkan og Athletica Kringsjå. Her kan du benytte treningsstudio, svømmehall, flerbrukshall, kunstgress fotballbane, delta på gruppetrening mm. Har du et svømmemedlemskap har du tilgang til svømmehallen på Domus før kl. 13.00, mandag til fredag.

Hvor gammel må jeg være for å få trene hos SiO Athletica?
Alle over 18 år kan bli medlem i SiO Athletica. Barn kan ikke være med på trening. Unntaket er på aktiviteter med foresatte som for eksempel når det er familiesvømming og svømmeopplæring for barn.
Athletica Vulkan har barnepass i deler av åpningstiden. Se åpningstider her.

Hvorfor er det så store prisforskjeller på medlemskap for ulike studentgrupper? 
De ulike skolene støtter sine studenter med økonomiske bidrag til SiO Athletica i ulik grad. Dette er grunnen til at prisen på medlemskap varierer etter studiested.

Jeg får ikke meldt meg inn på nett til studentpris, selv om jeg er student, hvorfor?
Grunnen til dette er at vi ikke har registrert betalt semesteravgift på din bruker. Møt opp på ett av treningssentrene våre, så hjelper vi deg der.