Finn personlig trener
Amalie Dahl

Amalie tar en bachelor i fysisk aktivitet og helse ved Norges Idrettshøgskole, der hun også er utdannet PT og Aktiv Instruktør. Med stor interesse for helse og trening, ønsker hun å bidra til at flere kommer i fysisk aktivitet, og finner verdien og gleden av å ha en aktiv livsstil.

Enten du ønsker å bli sterkere, forbedre utholdenheten, få mer overskudd i hverdagen, vektreduksjon, vektoppgang, opptrening etter skade, kan Amalie tilrettelegge treningsprogram tilpasset deg og dine mål og ønsker med treningen. Hun vil sørge for at dere sammen vil oppnå mestringsfølelse, treningsglede og et godt treningsutbytte, gjennom motiverende og effektive treningsøkter.

Ana Sousa

Ana studerer klinisk ernæring ved UiO, og har erfaring med livsstilsendringer og vektkontroll. Hun kan hjelpe deg med å nå dine mål, enten det gjelder trening, endring av kroppssammensetning, eller bedre hverdag. Sammen vil dere finne et kosthold som er tilpasset deg, og hun vil veilede deg i viktige ernæringsprinsipper som gjør det lettere å holde seg til målene. Ana hjelper deg både på norsk og engelsk.

Anders Tangård

Anders er sertifisert personlig trener gjennom Gostudy og har lang erfaring innen styrke- og utholdenhetstrening. Anders har tidligere idrettserfaring fra blant annet fotball, volleyball og friidrett. Med sin kompetanse tilbyr han et samarbeid basert på dine ønsker/behov og jobber sammen mot dine fremtidige mål.

Anita Charlotte Visnes

Anita har trener- og instruktørutdannelse fra Norges Svømmeforbund. Anita studerer nå ergoterapi og holder svømmekurs for barn på Athletica Domus.

Anita har selv svømt aktivt i flere år og har i tillegg hatt svømmekurs for både barn, ungdom og voksne. Hun kan hjelpe deg med dine svømmeutfordringer uansett nivå og lager et opplegg som er spesielt tilpasset deg. Med Anita oppnår du dine mål på en sikker og effektiv måte.

Anne-Berit H. Strand

Anne-Berit studerer fysisk aktivitet og helse ved Norges Idrettshøgskole, og har i tillegg en bachelorgrad i ernæring. Som over gjennomsnittlig engasjert i helse og trening kan hun hjelpe deg å nå dine mål, uansett treningsbakgrunn. Med mye erfaring innen trening og som instruktør vil Anne-Berit sørge for at du får en time med godt treningsutbytte, samtidig som du sitter igjen med en lyst til å trene igjen. Personlig liker Anne-Berit effektive og strukturerte treningsøkter med god kvalitet og variasjon.

"Bli raskere, sterkere, mer aktiv, få mer overskudd, skadeforebyggende, vektnedgang eller vektøkning, …" - uansett hva dine mål innebærer kan hun lage tilpassede treningsprogram for akkurat deg og gi deg den hjelpen du trenger. Anne-Berit har fokus på å motivere deg slik at dere sammen oppnår treningsglede, mestringsfølelse og fremgang!

Cecilie Ness

Cecilie er utdannet klinisk ernæringsfysiolog fra Universitetet i Oslo, og kan gi råd til deg som plages av blant annet allergi eller matintoleranse, fordøyelsesplager, diabetes eller andre kostholdsrelaterte plager. Hun har erfaring med å hjelpe folk med å endre livsstil, og kan motivere og gi råd til deg som ønsker vektreduksjon, vektoppgang, eller bare ønsker et sunnere og mer balansert kosthold.

Cecilie kan også hjelpe deg med å tilpasse kostholdet til å nå dine treningsmål, enten du ønsker å øke muskelmassen, endre kroppssammensetning eller forbedre dine idrettsprestasjoner. Ved å ta utgangspunkt ditt nåværende kosthold kan hun komme med tilpassede råd og veiledning slik at du når dine mål.

Christina Gjestvang

Christina Gjestvang er til daglig doktorgradsstipendiat ved Seksjon for idrettsmedisinske fag, Norges idrettshøgskole (NIH) og jobber med forskningsprosjektet "Treningssenterbransjen. – En arena for folkehelse?". Hun var ferdig med mastergrad ved NIH i 2013. Christina er en erfaren PT og gruppeinstruktør, med over 10 års erfaring. Hennes spesialområder er utholdenhet og styrketrening. Christina vil sørge for at du får et godt treningsutbytte, med tett oppfølging underveis, og ønsker å hjelpe deg med å finne treningsglede.

Christina har Vulkan som hovedsenter.

Daniel Pizarro

Daniel har PT utdanning fra AFPT og Bachelor i Dans og Dansepedagogikk fra Norges Dansehøyskole. Han har massasjeutdannelse fra Balanz og er kurset i bevegelighetskonseptet FRC. Som danser har han blitt opptatt av å utforske mulighetene kroppen har til bevegelse og skadeforebygging. Som trener vil han forberede kroppen til din aktivitet, enten det er styrkeløft, idrett/dans, bevegelighet eller en lettere hverdag. Som massør tilbyr Daniel klassisk, triggerpunktbehandling, idrettsmassasje og avspenningsmassasje.

Daniel har Athletica Blindern som hovedsenter.

Dijana Stupar

Dijana er utdannet klinisk ernæringsfysiolog fra UiO. Hun har 12 års jobberfaring fra sykehus, har undervist i ernæring siden 2005, samt vært tilknyttet SiO Athletica siden 2015. Hennes spesialområder er spiseforstyrrelser, revmatiske sykdommer, tarmsykdommer, matintoleranser, hjertesykdommer, diabetes og kreftsykdommer.

Dijana har bred erfaring med å tilpasse kostholdet til folks treningsmål, om det er å øke muskelmassen eller redusere fettmassen. Dijana kan også hjelpe deg med generell vektreduksjon og vektoppgang, eller rett og slett kun tilby deg tilpassede råd om et sunnere og mer balansert livsstil basert ditt utgangspunkt og dine behov.

Elisabeth Rolsdorph

Elisabeth er sertifisert PT fra NIH og har i tillegg sertifiseringer i flere ulike gruppetreningskonsepter. Med sine 12 år i treningsbransjen har hun levert mer enn 6500 PT-timer og over 4000 gruppetimer. Elisabeth er opptatt av ekte treningsglede, mestring og resultater! Hun har selv trent hele livet og har drevet med sprangridning, alpint, håndball, orientering og bodyfitness- og hun har vært trener i både ridning & håndball. Hun er også lidenskapelig opptatt av å bruke naturen som lekeplass for fysisk aktivitet.

Om du vil ned i vekt, opp i muskelmasse, har idrettsspesifikke mål eller bare vil bedre den generelle formen, vil Elisabeth gi deg verktøykassen, bruksanvisningen og all den push og motivasjon du trenger for å få resultater. Hun har også erfaring med graviditet/barsel, opptrening etter skade/sykdom og med spiseforstyrrelser. Elisabeths motto for trening, er at utrolige ting kan skje om begeistring utvikles og brukes som drivkraft!

Espen Von Krogh

Espen fokuserer på balansert, morsom og målrettet trening for å fremme helhetlig helse. Med erfaring fra blant annet dans, styrketrening og kickboksing vil et samarbeid by på varierte treningsmuligheter.

Han er utdannet PT fra Active Education, massasjeterapeut fra Axelsons og kostholdsveileder fra AFPT. I tillegg til fullført medisin grunnfag fra Bjørknes Høyskole har Espen en rekke kurs og sertifiseringer innen blant annet mental trening, idrettsmedisin og bevegelse.

Som massasjeterapeut kan han tilby behandling og massasje for blant annet stiv nakke, hodepine, ryggsmerter, muskelknuter, økt sirkulasjon og generell velvære. Han tilbyr også opptrening etter skader og har spesialisert seg på kne- og skulderplager.

Espen studerer i dag osteopati.

Frode Bøvor

“Gi en mann fisk og han er mett én dag, lær ham å fiske og han er mett hele livet.”

Jeg ønsker å gi deg kunnskap og ferdigheter, som du kan bruke også etter at du er ferdig å trene med PT. Vi jobber med bevegelighet og styrketrening, med øvelser hentet fra turn med egen kroppsvekt som motstand, men også baseløft med vekter. Kvalitet og trygghet er nøkkelord, og målet er en kropp som beveger seg optimalt, nå og om 30 år. Min erfaring som instruktør i turn/akrobatikk og breakdance vil kunne prege treningene, og dersom du ønsker å lære ferdigheter som hode- eller håndstående, eller ulike saltoer, er dette også mulig.

Vi er laget for å bevege oss – bli god på det!

Hannah Oppegård

Hannah er sertifisert PT og har en bachelor i fysisk aktivitet og helse fra Norges Idrettshøgskole. For tiden tar hun en mastergrad i idrettsmedisin. Hannah har selv drevet aktivt med håndball, men har de siste årene drevet mest med styrketrening og løping.

Med sin faglige bakgrunn og interesse kan Hannah hjelpe deg med å komme i gang med en mer aktiv livsstil, opptrening etter skade samt bedre prestasjon i styrke, løp og idrett. Hannah sitt mål er at du skal oppleve mestring, framgang og bevegelsesglede.

Hanne Lockertsen

Hanne er utdannet PT og har tilleggskompetanse i trening mot beinskjørhet. Hun har erfaring fra både styrketrening, utholdenhet, bevegelighet, crossfit og yoga.

Hun har også drevet med svømming på nasjonalt nivå og har hatt svømmekurs for barn og ungdom i mange år. Hanne skreddersyr opplegget sitt etter deg, enten du jobber mot opptak til politihøyskolen eller militæret – eller bare vil bli bedre til å svømme.

Hans Kristian Hollstedt

Hans Kristian går fysioterapistudiet ved OsloMet og har gjennom studiet utviklet gode ferdigheter og kunnskap innen massasje og kroppens anatomi. Som aktiv squashspiller, og tidligere profesjonell ishockeyspiller, har han tilegnet seg gode erfaringer og bred kompetanse innen ulike typer trening.

Som massør kan Hans Kristian tilby behandling tilpasset dine behov. Med fokus på kundenes ønsker kan han gi avspennende massasje rettet mot ømme og stive muskler, stressrelaterte plager eller andre smerter. Dersom du ønsker en avslappende massasje, eller en time med ordentlig trykk på dyp muskulatur, er Hans Kristian rett person å kontakte.

Helene Haug Holen

Helene har kursing i svømming fra Norges Svømmeforbund og har en mastergrad i fysisk aktivitet og helse fra Norges Idrettshøgskole. Helene har lang erfaring med gruppetrening og kurs og har i flere år jobbet som instruktør i både sal og i vann. Selv har hun drevet med både CrossFit og svømming, men også noe løping og triatlon.

Enten du ønsker å lære deg crawl, eller du har et opptak i svømming du skal trene deg opp til, kan Helene hjelpe deg å nå dine mål i svømmehallen.

Helene Åsheim Berntsen

Helene er sertifisert PT fra NPTI i USA og Active Education. Hun har også grunnfag idrett fra Høyskolen i Hedmark og ernæringsfag fra Høyskolen Christiania. Helene har jobbet som personlig trener og instruktør i flere år. Hun har tatt flere kurs og tilleggsutdannelser, blant annet er hun Certified Performance Specialist Trainer gjennom Scandinavian Top Team, og instruktørkurs gjennom Inspartum Akademi. I tillegg til egentrening på treningssenter har Helene erfaring fra idrettene turn, yoga, volleyball og surfing. Hun liker at treningen skal være variert og lystbetont!

Helene hjelper deg med å komme i gang, og/eller finne nye, spennende mål for din trening. Treningen skal være givende og gøy!

(Helene har Nydalen som hovedsenter).

Henriette Garnes

Henriette er utdannet personlig trener ved Norges idrettshøgskole. Bachelor i førskolelærer med fordypning i fysisk fostring. Jeg har stor interesse for styrketrening og varierer treningen med alt fra intervaller til yoga og gruppetimer. Trening har ikke alltid vært en del av hverdagen min. Etter å hatt personlig trener selv og trent flere år på egenhånd har hun kjent på de positive effektene trening har på kropp og sinn, og trening har blitt til noe hun ikke vil være foruten.

Henriette kan tilby trening av høy kvalitet. Om du ønsker å ha mer overskudd i hverdagen, bli mer aktiv, bli sterkere, raskere, større eller mindre så kan hun lage treningsprogram tilpasset deg og dine mål og hjelpe deg på veien dit! For Henriette er det viktig at mine kunder kjenner på motivasjon, treningsglede og mestring!

Hoa Van Vo

Hoa har erfaring som PT fra flere treningskjeder i Trondheim. Han har en bachelor i bevegelsesvitenskap fra NTNU. Med mer enn 10 års erfaring innen styrke- og utholdenhetstrening gir Hoa deg trening som gir deg mer energi i hverdagen. Han er tidligere danser og driver aktivt med funskjonell trening. Han vant 3. Plass i NM i Diskodans, Østfoldmesterskap i Breakdans, VM i Redbull Paper Wing med acrobatic dans. Hoa gir deg en treningsøkt med kreativt innhold og masse energi.

Hoa har Vulkan som hovedsenter.

Hoang Minh Trinh

Hoang er utdannet personlig trener ved Norges Idrettshøgskole, og har erfaring som treningsinstruktør i forsvaret. I tillegg er han aktiv basketballspiller på høyt nivå, og har også lang erfaring som basketballtrener.

Med skreddersydd trening vil Hoang hjelpe deg til å nå målet ditt, enten du er nybegynner som vil starte med styrketrening eller viderekommen som ønsker det lille ekstra. Med variert og motiverende trening vil Hoang bidra til å gi deg treningsglede som varer.

Inga Juvkvam

Inga har en mastergrad i muskelfysiologi og er utdannet PT. Hun har flere års erfaring med styrke- og utholdenhetstrening, og har tidligere konkurrert i fotball og løping. Inga er opptatt av at treninga skal være lystbetont, men er ikke redd for å pushe deg litt ekstra når det trengs. Hun skreddersyr treningsprogram for deg enten målet ditt er å bygge muskler, løfte tyngre, løpe fortere eller bare å gå opp trappa uten å bli andpusten.

Inga har Vulkan som hovedsenter.

Ingvild Skjold

Ingvild er utdannet personlig trener og gruppetreningsinstruktør gjennom Norges Idrettshøgskole i Oslo. Hun har flere års erfaring innen treningssenterbransjen.

Med en allsidig idrettsbakgrunn innen både turn, orientering og diverse ballidretter har hun god kompetanse på mange felt. De siste årene har hun fokusert mest på styrketrening og fascineres av hva trening kan gjøre for både kropp og sinn.

Trening skal være moro, og jeg ønsker å bruke treningsglede og mestringsfølelse som verktøy for at vi sammen skal nå dine mål!

Jenna Emilia Meriläinen

Jenna er en positiv, engasjert og motiverende trener med en lidenskap for sunn, balansert, sunn og aktiv livsstil. Hun har en bachelorgrad i fysioterapi fra Tampere University of Applied Sciences, og hun har også fullført videre kvalifisering for Sport massør i The Sport Institute of Finland. Hun har mange års erfaring fra konkurransesvømming, vekttrening og utholdenhetstrening .

Jenna spesielle områder av interesse er å holde trening trygg, enkel og effektiv ved å bruke de riktige treningsteknikker og understreke viktigheten av kroppsbeherskelse .

Hun kan lage et treningsprogram for å hjelpe deg å nå både kortsiktige og langsiktige helse- og fitness mål - enten du ønsker å gå ned i vekt, bygge mer muskelmasse, øke utholdenhet, trene seg opp etter en skade eller et lengre avbrekk, eller hvis du bare føler at du ønsker å øke ditt humør og energinivå .

Jesus Cabanas

Jesus er sertifisert PT fra A.C.E med over 10 år som profesjonell bodyboarder. Han er kvalifisert level 2 Calisthenics fra WCO (World Calisthenics Organization), level 1 Eleiko Kettlebell og TRX coach. Jesus har i tillegg erfaring fra ulike workshops fra hele verden og har jobbet med de beste personlige treneren i industrien.

Han fokuserer på funksjonell styrke med bruk av egen kroppsvekt, balanse og TRX-slynger. Treningen skal være morsom og tilpasset deg og dine mål. Er du profesjonell og ønsker tips for å forbedre teknikken, eller ønsker trening som handler om mer enn å løfte vekter, kan Jesus hjelpe. Han vil vise deg hvordan du bedre kan forstå kroppen din og utfordre deg til å bli sterkere, på en ny og spennende måte.

(Jesus har Vulkan som hovedsenter).

Joan Løvaas

Joan er utdannet fysioterapeut, instruktør og PT og har en master fra Norges idrettshøgskole. Hun har også en master i folkehelsevitenskap fra NMBU. Joan fungerer både som PT og fysioterapeut i Athletica PT Team, og har i tillegg gruppetimer (Nakke/skuldre og TRX) på Athletica Domus og Athletica Blindern. Joan har deltatt i Birkebeineren både løpet, rittet og rennet i tillegg til å være aktiv i friluftsliv i padling, klatring, brevandring og på ski. Med Joan ligger med andre ord alt til rette for variert og riktig trening med motiverende resultater – uansett utgangspunkt. Hun kan også gi deg veiledning i trening under graviditet og etter fødsel.

Joan holder PT-timer på Blindern, Domus og Nydalen.

John Gomes

John har jobbet som Personlig Trener i over 10 år. John har utdanning fra ISSA Master Trainer, REPS-UAE, TechnoGym, ELEIKO Coach Level -1, NASM MMA Strength & Conditioning, Spinning Level -3, og TRX-kurs.

Med sin brede utdanning og lange erfaring med alle typer kunder kan han hjelpe deg med nå dine mål på en trygg, sunn og naturlig måte.

Jonas Lund

Jonas har flere års erfaring fra treningsbransjen i Bergen hvor han jobbet som PT, fysisk trener for idrettslag og Crossfit-coach. Han har selv spilt håndball i flere år, men har jobbet med fysisk trening for utøvere i mange forskjellige idretter. Jonas er også autorisert fysioterapeut.

Med inngående kunnskap i skade- og smerteproblematikk kan han skreddersy treningen etter dine behov. Jonas hjelper deg enten målet ditt er å komme i gang med treningen, øke muskelmasse, øke maksimal styrke, bli bedre i Crossfit, komme tilbake fra skade eller finne en måte å trene med smerter.

Kamila Sykorova

Kamila har en bachelorgrad i Coaching og idrett, i tillegg til en mastergrad i fysioterapi fra Charles University i Praha. Hun er også sertifisert idrettsmassør. Kamila har erfaring som fysioterapeut for utøvere i Tsjekkia.

Som trener fokuserer Kamila på riktig teknikk og legger mye vekt på trening med egen kroppsvekt. Kamila kan hjelpe deg med å forebygge skader og opptrening etter en skade. Hun har spesialisert seg på klassisk massasje, idrettsmassasje og triggerpointsmassasje. Kamila har i tillegg flere års erfaring som utøver og trener i turn.

Karl Kristian Sølvkrone

Karl Kristian er sertifisert personlig trener fra Akademiet for Personlig Trening. Han er opptatt av at kundene sine skal finne aktiviteter de får mestringsfølelse av og som de kan fortsette med resten av livet. Karl Kristian har en stor interesse for styrketrening og muskelvekst, men også det å jobbe rundt fysiske og psykiske hindringer med trening.

Karl Kristian har Blindern som sitt hovedsenter.

Katharina Grindevoll Liljedahl

Katharina har en bachelorgrad i Fysisk Aktivitet og Helse og er utdannet Personlig Trener fra Norges Idrettshøgskole. I tillegg har hun treårig fagskoleutdanning i dans fra Bårdar Akademiet. Hennes idrettslige bakgrunn består av mange år med konkurranseturn samt at hun har bred erfaring innen forskjellige dansestiler som jazz, moderne, ballett, freestylediscojazz med mer. Hun har vært danser i ulike show og oppsetninger i Oslo og på TV.

I tillegg til personlig trening underviser Katharina et bredt spekter av ulike gruppetimer og kurs hos SiO Athletica; alt fra dans og kondisjon til styrke og stretching.

Katharina møter dine ønsker og skreddersyr programmer som passer for akkurat deg og dine mål. Hun gir deg kreativ og morsom trening som er utfordrende og gir god mestringsfølelse.

Kenneth Stakset Dahl

Kenneth er en glad, engasjert og kreativ type, med en lidenskap for trening. Han ser trening som et middel til en bedre hverdag. Kenneth har en mastergrad i idrettsvitenskap fra Nord Universitet, og studerer nå fysioterapi på OsloMet. Ut over dette har han også kurs i Programdesign fra AFPT og retur til idrett etter kne- og skulderskader fra NIMI. Han har selv mange års erfaring med trening både innen idrett og med varierte former for styrketrening.

Kenneth er opptatt av at trening skal kunne brukes for å nå både kort og langsiktige mål. Han kan hjelpe deg med helhetlig trening for en sunn og aktiv hverdag, sette opp individuelle treningsplaner for hypertrofi og styrke eller for å prestere bedre i idrett. Ta kontakt med Kenneth for en uforpliktende samtale, så kan dere sammen finne ut hva du trenger.

Koh Tsuruta

Koh er sertifisert PT fra National Academy of Sports Medicine i USA. Han har ernæringsbakgrunn fra American Council on Excercise, og har tre års erfaring som PT og kostholdsveileder fra USA.

Koh kan hjelpe deg med riktig veiledning og teknikk for ditt treningsmål. Han kan også hjelpe deg med å tilpasse kostholdet til disse målene. I tillegg har Koh erfaring med rehab og prehabtrening.

Koh har engelsk som sitt hovedspråk.

Kristian Eikvar

Kristian studerer osteopati på Høyskolen Kristiania, og er sertifisert personlig trener fra Akademiet for personlig trening (AFPT). Han har i tillegg kurs fra AFPT i ”Hypertrofi” og ”Vektløfting/olympiske løft”. Kristian er blid, forståelsesfull og engasjerende. Han har stor interesse for bevegelse, hypertrofi, olympisk vektløfting, funksjonell trening, friluftsliv og mental trening.

Han kan hjelpe deg med å nå dine mål, enten det er å lære og mestre nye øvelser, øke muskelmasse, økt styrke, økt utholdenhet, vektreduksjon, eller få bedre kunnskap om trening og kosthold som kan vare livet ut.

Kristian Kjøndal

Kristian er en lidenskapelig trener som har jobbet med styrketrening og vektreduksjon. Han er opptatt av at trening skal være gøy og gi deg bedre helse. Kristian skreddersyr treningen etter deg og ditt nivå, og hjelper deg å nå målene dine med målrettet og effektiv trening.

Kristian har Vulkan som hovedsenter.

Kristian Søfteland Gudim

Kristian er utdannet massør fra treningsterapiskolen og PT fra SAFE Education. Etter massasjeutdanningen har Kristian kombinert teknikker fra flere forskjellige massasje-retninger og kan tilpasse seg hver og en som ønsker massasje. Han har erfaring med flere forskjellige styrketreningsformer som calisthenics, turn og mobilitetstrening. Han vil hjelpe deg enten du har et ønske om å forbedre mobilitet og fleksibilitet, mestre din første håndstående, prøve ut nye treningsmetoder eller komme deg tilbake fra skade.

Kristian fokuserer på å skape et trygt miljø for deg og forbedre din helhetlige helse. Drivkraften hans er kunne være en støttespiller i din utvikling.

Lise Bergmann

Lise er utdannet PT ved Norges Idrettshøgskole (NIH). Hun har en brennende lidenskap for alt som har med løping å gjøre, og konkurrerer aktivt i terreng-, fjell- og ultraløping. Hun har også bakgrunn fra calisthenics/ kroppsvektstrening, funksjonell styrketrening, pole fitness, akrobatikk og langtur med tung sekk.

Lise kan tilby målrettet og kunnskapsbasert trening med mye moro og høy mestringsfølelse! Hun kan lære deg alt fra morsomme triks og tung styrketrening, til hvordan bli en best mulig løper!

Lise Mari Semb

Lise Mari har en bachelorgrad i livsstilsendring og folkehelse, og i dag studerer hun ernæring og personlig trening. Hun har flere år med erfaring som gruppetreningsinstruktør i sal, spinning og vanngymnastikk.

Lise Mari ser på fysisk aktivitet som en viktig kilde til overskudd, glede og mestringsfølelse. Hun ønsker å bidra til at fysisk aktivitet og gode matvaner blir en del av din hverdag. Dine interesser og ønsker er utgangspunktet når det legges til rette for trening og kosthold.

Luis Ohnstad

Luis har jobbet som PT siden 2011, og har vært ansvarlig for trening av idrettslag, toppidrettsutøvere, skoleklasser i regi av kommunen, og mosjonister. Han er spesialisert innenfor funksjonell styrketrening, vektløfting og baseløft. Siden 2014 har han undervist idrettsklubber og enkeltpersoner innenfor mentaltrening og prestasjonsutvikling, og bruker dette som et sentralt verktøy med sine kunder. Han hjelper deg med å bli sterkere, og utvikle din funksjonelle styrke uansett utgangspunkt og nivå.

Mads Andreas Jonassen

Mads er sertifisert personlig trener fra Gostudy og Høgskolen i Nesna, samtidig som han er utdannet sykepleier ved Diakonhjemmet Høgskole. Han har også studert osteopati ved Norges Helsehøgskole.

Mads har sin idrettsbakgrunn fra fotball, tennis og langrenn og er opptatt av at treningen skal være lystbetont, variert og motiverende. Ved å sette spesifikke og relevante mål får du et treningsprogram basert på dine ønsker og behov.

Maren Malvik

Maren studerer til en bachelorgrad i Fysisk aktivitet og helse ved Norges Idrettshøgskole, og har et brennende engasjement for at alle skal finne glede i trening og fysisk aktivitet. Hun har lang erfaring fra styrke- og utholdenhetstrening og har vært aktiv innenfor et bredt spekter av idretter, deriblant håndball og dans.

Trening skal være gøy, effektivt, variert og gi mestringsfølelse! Maren vil sørge for skreddersydde programmer og god oppfølging som hjelper deg på veien mot ethvert mål du setter deg uavhengig om du ønsker endring i fysikk, bli sterkere, prestere bedre eller bare en mer aktiv livsstil!

Marian Johnsen

Marian har jobbet som PT både for enkeltpersoner og grupper i 3 år. Hun er en av Norges beste CrossFit-utøvere og har konkurrert både nasjonalt og internasjonalt. Hun holder for tiden på med trener 1 kurs i vektløfting og strength coach utdanning til Eleiko. Marian er flink til å tilpasse treningen utifra ditt utgangspunkt og din hverdag slik at du kan trene effektivt og nå målene dine.

Marie Dahl Stangebye

Marie ble sertifisert PT ved Akademiet for Personlig Trening våren 2019, og har i tillegg kurs i utholdenhetstrening. Hun studerer til daglig medisin ved UiO, og er opptatt av fysisk aktivitet for god helse og livskvalitet.

Marie har selv erfaring med sykkel, løp, langrenn og styrke, og liker å trene allsidig og variert. Hun kan hjelpe deg med å tilpasse treningen til skade eller sykdom, opptrening og livsstilsendring. Trening skal være gøy, og en naturlig del av hverdagen!

Marte Haugen

Marte har en bachelorgrad i ernæring fra Høyskolen Kristiania. Hun tilbyr kostholdsveiledning til deg som blant annet ønsker å endre livsstil, spise sunnere og mer næringsrikt, gå ned eller opp i vekt, endre kroppssammensetning eller prestere bedre på trening.

Hun er opptatt av at veiledningen skal tilpasses den enkelte, og at man sammen finner de metodene og løsningene som passer best for den enkelte og dens livssituasjon.

Matias Hamre Sveen

Matias har PT-utdanning fra Høyskolen Kristiania og har variert og bred erfaring innen trening. Som aktivitetskontakt for demente har han hjulpet brukere med skader eller begrenset mobilitet, kondisjon, styrke og balanse med å trene opp disse egenskapene. Med et bredt øvelsesspekter vil han kunne tilpasse treningen til dine spesifikke mål og preferanser.

Matias har flere års erfaring med styrketrening og utholdenhetstrening, er glad i variasjon, men har selv en forkjærlighet for kroppsvekttrening/calisthenics, løping og tøying.

Matias brenner for å hjelpe og ønsker å gi deg verktøyene du trenger for å kunne oppnå en helhetlig sunn, sterk, utholdende, koordinert og fleksibel kropp.

Mona-Lovise Talaro Ramsli

Mona -Lovise er utdannet personlig trener fra Active Education og har bakgrunn som sykepleier. Hun har lang erfaring fra en rekke kampsporter i tillegg til styrketrening. Derfor kan hun ved variert type trening hjelpe deg å finne treningsglede. Hun er engasjert og motivert og tilpasser treningen for at du skal nå dine mål, uansett hvor stort eller lite det er. Hun har fokus på at trening skal være gøy uansett hvilket utgangspunkt du har.

Nathalie Korvann Eriksen

Nathalie har en bachelor i ernæring fra Høyskolen Kristiania, og erfaring fra praksis og klinikk.

Nathalie tilbyr kostholdsveiledning til deg som blant annet ønsker å endre livsstil, endre kroppssammensetning eller prestere bedre på trening og konkurranse. Hun kan hjelpe deg med å nå målene ved å tilpasse et individuelt kosthold etter behov.

Kostholdet påvirker kroppen fysisk og psykisk, og Nathalie er spesielt opptatt av at maten ikke skal ta for mye plass hos den enkelte, men at den kan bidra til en god og sunn helse gjennom å være en naturlig del av hverdagen.

Pauline Klaastad

Pauline har erfaring innen dans, og er opptatt av kroppsbeherskelse og kreativitet i treningen. Hun har utdanning hos Akademiet for Personlig trening, og har en stor lidenskap for fysisk aktivitet og god helse.

Som personlig trener legger hun vekt på at du skal føle mestring, og at både kropp og sinn smiler etter treningen. Pauline vil gi deg motivasjonen og gleden til å bevege deg sterkere, raskere og sunnere!

Pontus Sköld

Pontus har studert biomedisin ved Halmstad Högskola og er utdannet PT fra Eleiko Sport. Han har jobbet som personlig trener i Oslo siden 2013. Pontus har bakgrunn innen roing og driver i dag mest med styrketrening. Hans spesialitet er å lære bort tekniske ferdigheter innenfor baseløft og olympiske løft, men kan også å hjelpe deg innen andre områder.

Som person er Pontus en god lytter, har mye energi og kan pushe når det behøves. Pontus tror på ett langsiktig perspektiv når det kommer til trening, med jevn progresjon.

Rasmus Aamodt

Rasmus er utdannet personlig trener hos Active Education og NPTI i USA, og har tidligere studert anatomi og fysiologi ved Atlantis Medisinske Høgskole. Han har også ett år på idrettshøgskole i Danmark med kursing i blant annet fitnessinstruksjon, idrettsmassasje, og planlegging av hurtighet- og spensttrening for idrettsutøvere. Selv trener Rasmus kickboxing, basketball og vektløfting.

Rasmus tilbyr skreddersydde treningsplaner for å hjelpe deg å nå dine mål på en trygg og effektiv måte. Enten du trenger hjelp til vektreduksjon, bedre utholdenhet, økt styrke, bedre spenst og hurtighet eller bare vil komme i generelt bedre form og ha mer energi å rutte med i hverdagen, vil han gi deg den veiledningen og motivasjonen du trenger.

Rebekah Jakhelln Dawson

Rebekah er tidligere svømmer på NM nivå og har lang erfaring med svømmeopplæring for både barn og voksne. Hun hjelper deg med både store og små utfordringer. Enten du trenger hjelp med crawl, rygg, bryst, butterfly, eller egne mål i vannet, får hun deg dit du ønsker.

Richard Andre Gundersen

Richard er utdannet PT i fra Akademiet For Personlig Trening (AFPT). Han har erfaring som utøver i styrkeløft og sertifisert TRX instruktør og Eleiko Strength Coach Level 1

Richard brenner for å hjelpe folk med å nå sine mål! Han kan skreddersy et optimalt opplegg for akkurat deg med fokus på mestringsfølelse og kontinuerlig progresjon! Treningen vil bli tilpasset din hverdag og justeres etter din dagsform. Vil du bli sterkere, få større muskler, ned i vekt eller ha generell helsegevinst og overskudd? Da står han klar for hjelpe deg!

Sanna Grydeland

Sanna er utdannet personlig trener, gruppeinstruktør og Aktiv instruktør fra Norges idrettshøgskole (NIH). Med sin bachelorgrad i fysisk aktivitet og helse, og sin mastergrad i idrettsmedisin har Sanna kompetanse til å tilrettelegge treningen for ulike målgrupper, uansett treningsbakgrunn og mål med treningen. Hennes spesialområder er styrke- og bevegelighetstrening, samt utendørstrening.

Sanna hjelper deg med å øke muskelstyrken, endre kroppskomposisjon, bedre mobilitet over ledd, perfeksjonere teknikk i styrkeøvelser, skape ny motivasjon og inspirasjon i din treningshverdag. Sammen skreddersyr vi et treningsprogram som passer for akkurat deg og dine mål!

Serr Janjua

Serr hjelper deg mot ditt mål gjennom variert og funksjonell trening, med fokus på bevegelighet, styrke og smarte øvelser.

Serr har flere års erfaring som PT og instruktør hos SiO Athletica. Han har også trener og utøvererfaring fra Frontline Muay Thai Kampsportsenter. Serr har instruktørutdanning og kurs fra NIH Aktiv, Eleiko, Stages og SiO Athletica.

Serr har Domus som hovedsenter.

Sirianne Gundersen

Sirianne har en bachelorgrad i bevegelsesvitenskap fra NTNU. Sirianne har treningserfaring fra friidrett, styrketrening og fotball. Hun kan tilby energiske treningsøkter som vil gi deg mestringsfølelse og treningsglede, og ikke minst motivasjon til å fortsette. Hun er også flink til å legge opp trening som tar hensyn til eventuelle skader.

Solvår Wium

Solvår har lang erfaring som både svømmer og svømmetrener. Hun har svømt siden hun var 4 år gammel, vært svømmetrener i over 10 år og vokst opp i en svømmefamile der store deler av tiden ble tilbragt i bassenget. Solvår utdanner seg til å bli lærer og har en pedagogisk tilnærming til svømming. Hun kan lære både voksne og barn på alle nivåer å svømme, men har sin fordypning i barnesvømming.

Stefan Persson

Stefan tilbyr både vanlig PT-timer, men også massasje. Stefan er utdannet personlig trener i Stockholm, og er også sertifisert og diplomert massør. Han har en allsdig treningsbakgrunn og har erfaring med både trening og massasje for idrettsklubber.

Steffen Eilertsen

Steffen er personlig trener med 13 år i treningsbransjen. Han har bakgrunn fra Kina der han han har bodd i over 6 år og studert kampsport, styrketrening meditasjon, buddhisme og taoisme. Han snakker og leser flytende mandarin, engelsk og norsk.

Leter du etter å komme i bedre form, bli sterkere, få bedre kontroll på fysisk og psykisk energi, styrke ben og ledd, eller eventuelt lære selvforsvar som boksing og kickboksing, så er han riktig PT for deg. Steffen har også grunnleggende kunnskap fra aroma terapi og kinesisk medisin. Med en holistisk tilnærming til trening er Steffen en PT som ser personer som en helhet og hans lidenskap er å hjelpe mennesker med å nå deres mål.

Synne Saltermark

Synne er utdannet PT og holder på med en bachelor i fysisk aktivitet og helse ved Norges idrettshøgskole. Hun har mange års erfaring med styrketrening og har kompetanse innen tilrettelegging av trening for ulike målgrupper (personer med livsstilsrelaterte sykdommer, eldre, kreftpasienter, gravide, personer med spiseforstyrrelse o.l.). Synne hjelper deg å øke muskelstyrken, mobilitet over ledd, vektreduksjon, finne inspirerende treningsformer, livsstilsendring og motivasjon.

Tamam Almuhajer

Tamam er sertifisert PT med flere års erfaring. Tamam hjelper deg med å nå dine mål, det være seg muskelbygging, styrke eller fettforbrenning – og uansett hva slags utgangspunkt du har fra før. Trening med Tamam er noe helt unikt fordi han både hjelper deg med å mestre forskjellige teknikker og, i tillegg brenner han for å gi deg kunnskap og forståelse om prinsippene bak. Alt henger sammen!

For Tamam er trening ikke bare en del av hverdagen, det er en livsstil. Han står klar til å være den coachen du trenger for å skape et levesett og miljø som hjelper deg å nå dine mål – fra kosthold og måltidsplanlegging til å gjøre deg i stand til å lage egne treningsprogrammer. Hvis du er klar for å ta treningen til neste nivå kan Tamam hjelpe deg på en morsom og trygg måte!

Tina Helen Bergem

Tina er aktiv sprinter og har erfaring med trening på korte og lengre distanser. Hun er opptatt av å utvikle en god teknikk, på en morsom måte. Målet er at flest mulig skal oppleve mestringsfølelse og treningsglede. Hun har jobbet som instruktør og personlig trener i flere år.

Tobias Fjelde

Tobias er sertifisert personlig trener og har en bachelorgrad i idrettsvitenskap fra Norges Idrettshøyskole. Tobias har lang fartstid i Athletica og har jobbet som PT og instruktør siden 2012. I tillegg utvikler han seg stadig gjennom relevante kurs og etterutdanninger.

Tobias ønsker å samarbeide med deg som enten er helt i startfasen og trenger hjelp for å komme i gang eller deg som har et mer spesifikt mål. Utførelsen av en bevegelse varierer fra person til person. All trening og aktivitet tar utgangspunkt i hvordan du beveger deg. Basert på det finner vi sammen hva som passer best for deg, først da blir treningen personlig.

Tobias har Centrum som hovedsenter.

Tora Husum Kristensen

Tora tar en bachelorgrad i idrettsvitenskap ved Norges Idrettshøgskole, og fullfører sin PT-sertifisering gjennom AFPT våren 2019. Hun jobber i tillegg som gruppeinstruktør.

Selv er hun aktiv mosjonist, og har erfaring med styrketrening, bevegelighet, alle former for kondisjon. Hun kan tilby variert og morsom trening og vil gi deg utfordringene og motivasjonen du trenger. Vil du endre fysikk, bedre prestasjon, eller få mer glede ut av treningen, kan Tora hjelpe deg med det!

Touzani Serifi

Med flere år bak seg som aktiv tennisspiller på høyt nivå har Touzani tilegnet seg en bred kompetansebakgrunn innen idrett og personlig trening.

I tillegg til sin idrettskarriere har Touzani 10 års erfaring som tennistrener både i Norge og i Frankrike. Touzani tilbyr PT tennis både individuelt eller duo (to stk). Han kjøres også kurs og PT Small Group.

Truls Gulbrandsen

Truls er sertifisert PT fra Gateway College og har mye erfaring med utholdenhet og ulike former styrketrening. Truls tilbyr deg variert og individuell trening tilpasset deg og dine mål. Han er opptatt av at treningen skal være gøy, gi deg en mestringsfølelse og energi i hverdagen.

Truls har PT-timer på Nydalen og Vulkan.

Ulf Anfinn Eriksen

Ulf er utdannet PT ved NIH. Har allsidig idrettslig bakgrunn fra friidrett, fotball, langrenn og kickboksing. Ulf har gjennomført over 2500 PT-timer i SiO Athletica og hjelper deg med muskelvekst, endring av kroppssammensetning, eller forbedring av utholdenhet. Ulf har også erfaring fra rehabilitering og forebygging av skader.

Veronica Bjørlykke

Veronica har trener- og instruktørutdannelse fra Norges Svømmeforbund og Norges Idrettshøgskole. Hun studerer til daglig master i coaching og idrettspsykologi ved Norges idrettshøgskole, og holder svømmekurs for barn og voksne på Athletica Domus.

Veronica har selv vært toppsvømmer på internasjonalt nivå. Hun har over 12 års erfaring som instruktør for både barn og voksne i svømming. Basert på dine ønsker og behov, skreddersyr Veronica opplegget for at du skal nå de målene du har satt deg i bassenget.

Vilde Sørlie Paulsen

Vilde er en erfaren PT og mental trener, utdannet fra Akademiet for Personlig Trening, Raw trening og Norges Idrettshøgskole.

Vilde har hjulpet kunder med vektnedgang, styrke- og muskelvekst, motivasjon og livsstilsendring siden 2015. Hun har god erfaring med styrkeløft og CrossFit, og brenner for å skape bevegelsesglede og overskudd i hverdagen for alle. Vilde kan hjelpe deg med å nå de målene du har satt deg innenfor styrke- og performancetrening, og vil sørge for at du har det gøy i prosessen!