Finn personlig trener
Anita Charlotte Visnes

Anita har trener- og instruktørutdannelse fra Norges Svømmeforbund. Anita studerer nå ergoterapi og holder svømmekurs for barn på Athletica Domus.

Anita har selv svømt aktivt i flere år og har i tillegg hatt svømmekurs for både barn, ungdom og voksne. Hun kan hjelpe deg med dine svømmeutfordringer uansett nivå og lager et opplegg som er spesielt tilpasset deg. Med Anita oppnår du dine mål på en sikker og effektiv måte.

Anne-Berit H. Strand

Anne-Berit studerer fysisk aktivitet og helse ved Norges Idrettshøgskole, og har i tillegg en bachelorgrad i ernæring. Som over gjennomsnittlig engasjert i helse og trening kan hun hjelpe deg å nå dine mål, uansett treningsbakgrunn. Med mye erfaring innen trening og som instruktør vil Anne-Berit sørge for at du får en time med godt treningsutbytte, samtidig som du sitter igjen med en lyst til å trene igjen. Personlig liker Anne-Berit effektive og strukturerte treningsøkter med god kvalitet og variasjon.

"Bli raskere, sterkere, mer aktiv, få mer overskudd, skadeforebyggende, vektnedgang eller vektøkning, …" - uansett hva dine mål innebærer kan hun lage tilpassede treningsprogram for akkurat deg og gi deg den hjelpen du trenger. Anne-Berit har fokus på å motivere deg slik at dere sammen oppnår treningsglede, mestringsfølelse og fremgang!

Annette Torp

Annette er utdannet massør fra Axelsons Body Work School i Oslo (vår 2017) og har ytterligere jobbet der siden januar 2013. Hun har sportslig erfaring fra fotball, squash og klatring.

Annette fokuserer på en helhetlig tilnærming til deg som kunde for å tilrettelegge behandlingen deretter. Dette innbefatter behandling av muskelsmerter, stressrelaterte plager, idrettsmassasje, velvære massasje og klassisk massasje.

Annette tilbyr massasje på Athletica Vulkan.

Anthony Bisson

Anthony er utdannet yogainstruktør fra YogaWorks. På fritiden svømmer han (utdannet livredder, og jobbet i seks år som det), trener martial arts og boksing. I flere år har han vært lidenskapelig opptatt av samspillet mellom kropp og sinn, noe han ønsker å formidle gjennom min yogaundervisning.

Anthony ønsker å lære deg å praktisere yoga på en trygg og leken måte!

Benedikte Nesshaug

Med Benedikte får du en energisk og entusiastisk trener med mye giv. Hun er utdannet personlig trener fra Active Education, og har mange års erfaring som instruktør i konkurransedans, og turntrener. Benedikte tilpasser treningen etter målene dine, og lover gode treningsøkter med mye utbytte.

Camilla Alida Strøm

Camilla er ei målbevisst, engasjert og glad jente som har en stor lidenskap for trening. Hun er sertifisert personlig trener fra Active Education og National Personal Trainer Institute, sertifisert Osteoblast trainer(NPTI) og sertifisert Speedblast trainer(NPTI). Til daglig studerer hun bachelor i Osteopati på Norges Helsehøyskole og er konkurrerende utøver i kickboxing. Camilla har spilt fotball på høyt nivå og gått fotballinja ved Norges Toppidrettsgymnas.

Hun kan tilby spennende, varierende og morsom trening som er tilrettelagt og skreddersydd for deg og dine mål og behov, enten om det skulle være å øke generell styrke, vektredusjon, skadeforebygging eller om du skulle ønske en mer energifylt hverdag.

Christer Lie-Olsen

Christer har jobbet som PT og treningsveileder i flere år. I tillegg har han lang erfaring som fotballtrener og selv studert toppidrett på vgs (fotball). Christer har også erfaring med skader og opptrening. Videre har Christer Kettlebell-sertifisering (level 1).

Christer har PT-timer på Vulkan, Centrum og Nydalen.

Christina Gjestvang

Christina har en master i idrettsfysiologi og fysisk aktivitet & helse, og er sertifisert gruppetreningsinstruktør og PT. Hun har mange års erfaring som instruktør og trener, og jobber også med livsstilsendring for overvektige. Christina vil sørge for at du får et godt treningsutbytte med tett oppfølging underveis, og hjelpe deg med å finne gleden ved trening.

Christina har Vulkan som hovedsenter.

Desmond Baden

Desmond er sertifisert Personlig Trener fra Akademiet for Personlig Trening og utdanner seg også til Massasjeterapeut ved Axelson Bodywork School i 2016. Desmond har sportslig erfaring og konkurrert på toppnivå i idretter som fotball, svømming, friidrett og amerikansk fotball.

Desmond er rå på funksjonell trening, men tilbyr også spesifikk trening innen styrke, eksplosivitet, utholdenhet, stabilitet, bevegelighet og vektendringer. Med disse verktøyene kan han hjelpe deg med f.eks. opptrening mot en konkurranse, etter en skade, eller en generell livsstilsendring.

Som massør kan han med ulike massasjeteknikker hjelpe deg med å løsne stive muskler, spenninger, knuter, stressreduksjon, økt restitusjon, øke bevegelighet, økt energi, justere kroppsholdning, bedre hvilepuls, fordøyelsen, m.m. slik at du får større effekt av treningen og raskere resultater.

Desmond har PT-timer og massasje på Athletica Vulkan.

Dijana Stupar

Dijana tilbyr kostholdsveiledning til deg som plages av spiseforstyrrelser, matintoleranser, overvekt, undervekt, diabetes og revmatisk sykdom. Hun har også mange års erfaring med å tilpasse kostholdet til folks treningsmål, om det er å øke muskelmassen eller redusere fettmassen.

Dijana er autorisert klinisk ernæringsfysiolog med erfaring fra både sykehus og treningsbransjen. Hun har siden 2007 jobbet med pasienter på sykehus, undervist studenter, pasienter og helsepersonell, samt jobbet på SiO Athletica i totalt 4 år. Hennes spesialområder er kosthold og spiseforstyrrelser, revmatisk sykdom, lungesykdom, matintoleranser, hjerte- og karsykdom, diabetes og kreftsykdommer. I tillegg kan hun hjelpe deg med vektreduksjon og vektoppgang, samt tilpasse kostholdet til dine treningsmål. For tiden tar Dijana også en PT-utdannelse på NiH og vil på sikt også kunne hjelpe deg med oppsett av treningsprogram.

Elisabeth Teinung

Elisabeth har bachelor i fysisk aktivitet og helse fra Norges idrettshøgskole og tar nå en mastergrad i idrettsmedisin. Elisabeth har erfaring med PT i grupper, slynge og coretrening. Hun har også erfaring med testing av utholdenhet og styrke.

Hva tilbyr Elisabeth?

Trening for bedret fysisk og psykisk helse, med spesialisering på spiseforstyrrelser er lidenskapen min. Ditt behov og dine forutsetninger er i fokus, når latterkramper, mestring og idrettsglede motiverer til opprettholdelse, kontinuitet og en aktiv hverdag.

Espen Von Krogh

Espen er utdannet PT fra Active Education, kostholdsveileder fra AFPT og tar massørutdannelse ved Axelsons Bodywork School. Han har bakgrunn fra dans og styrketrening.

Som PT fokuserer han på balansert, morsom og målrettet trening som fremmer god kroppsholdning og gir varige resultater. Han vil gi deg tett oppfølgning og tilpasse treningen slik at du når dine spesifikke mål.

Som massør kan han tilby massasje for blant annet stiv nakke, hodepine, ryggsmerter, muskelknuter, bedre fordøyelse, økt sirkulasjon og generell velvære.

Espen tilbyr også kostholdsveiledning.

Frode Bøvor

“Gi en mann fisk og han er mett én dag, lær ham å fiske og han er mett hele livet.”

Jeg ønsker å gi deg kunnskap og ferdigheter, som du kan bruke også etter at du er ferdig å trene med PT. Vi jobber med bevegelighet og styrketrening, med øvelser hentet fra turn med egen kroppsvekt som motstand, men også baseløft med vekter. Kvalitet og trygghet er nøkkelord, og målet er en kropp som beveger seg optimalt, nå og om 30 år. Min erfaring som instruktør i turn/akrobatikk og breakdance vil kunne prege treningene, og dersom du ønsker å lære ferdigheter som hode- eller håndstående, eller ulike saltoer, er dette også mulig.

Vi er laget for å bevege oss – bli god på det!

Grethe Lill Fiksdal

Grethe Lill studerer fysioterapi på HiOA. Gjennom studiet har hun tilegnet seg massasjeferdigheter og kunnskap om muskler og skjelett. I tillegg er hun instruktør på Athletica Domus og Athletica Blindern. Hun har bred erfaring innenfor trening, og underviser alt fra step og kondisjon til styrke, TRX og yoga. Hun har blant annet yogautdannelsen RYT200 fra India.

Grethe Lill tilbyr massasje tilpasset den enkeltes behov. Ønsker du å løsne opp i øm og stiv muskulatur eller å ha en behagelig og avslappende time med fokus på avspenning og velvære er Grethe Lill riktig person å kontakte.

Hanne Lockertsen

Hanne er utdannet PT og har tilleggskompetanse i trening mot beinskjørhet. Hun har erfaring fra både styrketrening, utholdenhet, bevegelighet, crossfit og yoga.

Hun har også drevet med svømming på nasjonalt nivå og har hatt svømmekurs for barn og ungdom i mange år. Hanne skreddersyr opplegget sitt etter deg, enten du jobber mot opptak til politihøyskolen eller militæret – eller bare vil bli bedre til å svømme.

Henriette Garnes

Henriette er utdannet personlig trener ved Norges idrettshøgskole. Bachelor i førskolelærer med fordypning i fysisk fostring. Jeg har stor interesse for styrketrening og varierer treningen med alt fra intervaller til yoga og gruppetimer. Trening har ikke alltid vært en del av hverdagen min. Etter å hatt personlig trener selv og trent flere år på egenhånd har hun kjent på de positive effektene trening har på kropp og sinn, og trening har blitt til noe hun ikke vil være foruten.

Henriette kan tilby trening av høy kvalitet. Om du ønsker å ha mer overskudd i hverdagen, bli mer aktiv, bli sterkere, raskere, større eller mindre så kan hun lage treningsprogram tilpasset deg og dine mål og hjelpe deg på veien dit! For Henriette er det viktig at mine kunder kjenner på motivasjon, treningsglede og mestring!

Hoa Van Vo

Hoa har erfaring som PT fra flere treningskjeder i Trondheim. Han har en bachelor i bevegelsesvitenskap fra NTNU. Med mer enn 10 års erfaring innen styrke- og utholdenhetstrening gir Hoa deg trening som gir deg mer energi i hverdagen. Han er tidligere danser og driver aktivt med funskjonell trening. Han vant 3. Plass i NM i Diskodans, Østfoldmesterskap i Breakdans, VM i Redbull Paper Wing med acrobatic dans. Hoa gir deg en treningsøkt med kreativt innhold og masse energi.

Hoa har Vulkan som hovedsenter.

Hoang Minh Trinh

Hoang er utdannet personlig trener ved Norges Idrettshøgskole, og har erfaring som treningsinstruktør i forsvaret. I tillegg er han aktiv basketballspiller på høyt nivå, og har også lang erfaring som basketballtrener.

Med skreddersydd trening vil Hoang hjelpe deg til å nå målet ditt, enten du er nybegynner som vil starte med styrketrening eller viderekommen som ønsker det lille ekstra. Med variert og motiverende trening vil Hoang bidra til å gi deg treningsglede som varer.

Inga Juvkvam

Inga er utdannet PT fra GoStudy og har lang erfaring med fotball, løping og styrketrening. Inga skreddersyr treningsprogram og timer for deg, enten målet ditt er å løpe fortere, løfte tyngre, jobbe med sommerkroppen eller bare å gå opp trappen uten å bli andpusten.

Inga har Vulkan som hovedsenter.

Ingvild Skjold

Ingvild er utdannet personlig trener og gruppetreningsinstruktør gjennom Norges Idrettshøgskole i Oslo. Hun har flere års erfaring innen treningssenterbransjen.

Med en allsidig idrettsbakgrunn innen både turn, orientering og diverse ballidretter har hun god kompetanse på mange felt. De siste årene har hun fokusert mest på styrketrening og fascineres av hva trening kan gjøre for både kropp og sinn.

Trening skal være moro, og jeg ønsker å bruke treningsglede og mestringsfølelse som verktøy for at vi sammen skal nå dine mål!

Jenna Emilia Meriläinen

Jenna er en positiv, engasjert og motiverende jente med en lidenskap for sunn, balansert, sunn og aktiv livsstil. Hun har en bachelorgrad i fysioterapi fra Tampere University of Applied Sciences, og hun har også fullført videre kvalifisering for Sport massør i The Sport Institute of Finland. Hun har mange års erfaring fra konkurransesvømming, vekttrening og utholdenhetstrening .

Jenna spesielle områder av interesse er å holde trening trygg, enkel og effektiv ved å bruke de riktige treningsteknikker og understreke viktigheten av kroppsbeherskelse .

Hun kan lage et treningsprogram for å hjelpe deg å nå både kortsiktige og langsiktige helse- og fitness mål - enten du ønsker å gå ned i vekt, bygge mer muskelmasse, øke utholdenhet, trene seg opp etter en skade eller et lengre avbrekk, eller hvis du bare føler at du ønsker å øke ditt humør og energinivå .

Joan Løvaas

Joan er utdannet fysioterapeut, instruktør og PT og har en master fra Norges idrettshøgskole. Hun har også en master i folkehelsevitenskap fra NMBU. Joan fungerer både som PT og fysioterapeut i Athletica PT Team, og har i tillegg gruppetimer (Nakke/skuldre og TRX) på Athletica Domus og Athletica Blindern. Joan har deltatt i Birkebeineren både løpet, rittet og rennet i tillegg til å være aktiv i friluftsliv i padling, klatring, brevandring og på ski. Med Joan ligger med andre ord alt til rette for variert og riktig trening med motiverende resultater – uansett utgangspunkt. Hun kan også gi deg veiledning i trening under graviditet og etter fødsel.

Joan holder PT-timer på Blindern, Domus og Nydalen.

John Gomes

John har jobbet som Personlig Trener i over 10 år. John har utdanning fra ISSA Master Trainer, REPS-UAE, TechnoGym, ELEIKO Coach Level -1, NASM MMA Strength & Conditioning, Spinning Level -3, og TRX-kurs.

Med sin brede utdanning og lange erfaring med alle typer kunder kan han hjelpe deg med nå dine mål på en trygg, sunn og naturlig måte.

Justin Lo

Justin har PT-utdannelse og sertifisering fra American College of Sports og Medicine (ACSM). Justin er god på idrettsspesifikk trening, vekttap, muskelvekst, styrke & kondisjon. I oppveksten har Justin alltid vært involvert i idrett, men ofte den minste og «dårligste» på laget. Det ga ham motivasjon til å begynne å trene målrettet. Resultatene han så og kjente på kroppen er årsaken til at trening i dag har blitt en livslang lidenskap. Justin vier full oppmerksomhet og er dedikert på hver økt. Han har skreddersydde timer til dine behov. Justin vil oppmuntre og motivere deg til å forlate din komfortsone og jobbe hardt for å oppnå dine mål. Det er ikke lett, men det helt sikkert verdt det!

Kaja Haugen

Kaja har PT-utdannelse fra Høgskolen i Innlandet, og holder på med en master i idrettsvitenskap på Norges Idrettshøgskole. Kaja har flere års erfaring som PT og gruppetreningsinstruktør. Hun har en allsidig bakgrunn med erfaring fra fotball, friidrett, basketball, badmington, volleyball og thriatlon.

Kaja hjelper deg til å tilrettelegge treningen etter dine ønsker, behov og mål. Hun kan mye om skadeforebygging og tilrettelegging av trening etter skade. Kajas personlige filosofi er at man må finne en egenverdi i treningen, og hun ønsker å hjelpe deg til å få motivasjon og gode treningsopplevelser.

Katariina Kivekäs

Katariina er utdannet PT fra Norges Idrettshøgskole. I tillegg er hun utdannet farmasøyt og er opptatt av sunn og aktiv livsstil, som kan forebygge plager og sykdom mange rammes av i løpet av livet. Hun er nysgjerrig på å prøve nye ting, og har tidligere brukt mye av tiden til dans og svømming.

For tiden er hun fokusert på løping og styrketrening, og tar gjerne noen svømmeøkter i basseng når det passer seg.

Katariina har Nydalen som hovedsenter.

Katharina Grindevoll Liljedahl

Katharina har en bachelorgrad i Fysisk Aktivitet og Helse og er utdannet Personlig Trener fra Norges Idrettshøgskole. I tillegg har hun treårig fagskoleutdanning i dans fra Bårdar Akademiet. Hennes idrettslige bakgrunn består av mange år med konkurranseturn samt at hun har bred erfaring innen forskjellige dansestiler som jazz, moderne, ballett, freestylediscojazz med mer. Hun har vært danser i ulike show og oppsetninger i Oslo og på TV.

I tillegg til personlig trening underviser Katharina et bredt spekter av ulike gruppetimer og kurs hos SiO Athletica; alt fra dans og kondisjon til styrke og stretching.

Katharina møter dine ønsker og skreddersyr programmer som passer for akkurat deg og dine mål. Hun gir deg kreativ og morsom trening som er utfordrende og gir god mestringsfølelse.

Kristian Kjøndal

Kristian er en lidenskapelig trener som har jobbet med styrketrening og vektreduksjon. Han er opptatt av at trening skal være gøy og gi deg bedre helse. Kristian skreddersyr treningen etter deg og ditt nivå, og hjelper deg å nå målene dine med målrettet og effektiv trening.

Kristian har Vulkan som hovedsenter.

Kristiane Berglyd

Kristiane har en bachelor i Osteopati, grunnkurs massasje fra Axelssons og lang erfaring med yogaundervisning. Hun tilbyr massasje tilpasset dine behov og har god kompetanse innen muskel- skjelettplager. Er du plaget med smerter, kroniske spenninger og stress kan Kristiane hjelpe deg med det. Hun tilbyr også massasje for generell avspenning og velvære.

Kristiane holder til på Vulkan og er fleksibel på tid. Timer kan bookes ved å ta direkte kontakt med Kristiane via e-post eller mobil.

Lars Tjærandsen

Lars har god kompetanse og stor interesse for styrketrening og løping, og søker hele tiden å utvikle seg innen disse fagområdene. Han er utdannet personlig trener ved Høyskolen Kristiania og har flere års erfaring som instruktør fra Forsvaret. Lars vil hjelpe deg med motivasjon gjennom gode samtaler og med treningsøkter av god kvalitet.

«Mitt ønske er at du skal klare de målene du setter deg og sammen finner vi den beste framgangsmåten. Jeg vil lære deg å trene på en trygg og god måte men også utfordre deg slik at du presterer ditt beste og hele tiden ser framgang.»

Line Susann Nilsen

Line er utdannet PT gjennom Active Education. Tidligere studert på Norges idrettshøgskole, studerer nå fysioterapi ved HiOA. Hun har vært aktiv kajakkpadler i flere år, og deltatt i både NM og Nordisk. I tillegg har hun en allsidig idrettsbakgrunn fra fotball, håndball, turn og svømming. Line liker å være fysisk aktiv, og i de siste årene har hun drevet mest med styrke- og utholdenhetstrening.

Line legger opp individuelle treningsprogram som passer for akkurat deg og dine mål. Treningen skal være trygg og sikker gjennom god oppfølging, slik at man forebygger skade. I tillegg skal treningen være morsom, utfordrende og gi deg mestringsfølelse!

Lise Mari Semb

Lise Mari har en bachelorgrad i livsstilsendring og folkehelse, og i dag studerer hun ernæring og personlig trening. Hun har flere år med erfaring som gruppetreningsinstruktør i sal, spinning og vanngymnastikk.

Lise Mari ser på fysisk aktivitet som en viktig kilde til overskudd, glede og mestringsfølelse. Hun ønsker å bidra til at fysisk aktivitet og gode matvaner blir en del av din hverdag. Dine interesser og ønsker er utgangspunktet når det legges til rette for trening og kosthold.

Mads Andreas Jonassen

Mads er sertifisert personlig trener fra Gostudy og Høgskolen i Nesna, samtidig som han er utdannet sykepleier ved Diakonhjemmet Høgskole. Han har også studert osteopati ved Norges Helsehøgskole.

Mads har sin idrettsbakgrunn fra fotball, tennis og langrenn og er opptatt av at treningen skal være lystbetont, variert og motiverende. Ved å sette spesifikke og relevante mål får du et treningsprogram basert på dine ønsker og behov.

Magnhild Håskjold

Magnhild tilbyr kostholdsveiledning med utgangspunkt i en grundig utredning og videre oppfølging basert på individuelle behov og ønsker. Et tilbud for deg som vil øke kunnskap, motivasjon og bevisstgjøring om en sunnere livsstil. Magnhild tilbyr også veiledning innen spesifikke temaer, som blant annet vektregulering, treningsrelatert ernæring, fordøyelsesplager, diabetes, allergier og matintoleranser.

Magnhild er autorisert klinisk ernæringsfysiolog med mastergrad i ernæring fra det medisinske fakultet ved UiO. Hun har flere års erfaring fra klinisk forskning og praksis.

Marte Reinnes

Marte er sertifisert personlig trener ved Australian College of Physical Education (ACPE), og har tatt Certificate 3 og 4 i fitness. Hun har treningserfaring fra friidrett, og har de siste årene blitt mer og mer interessert i styrketrening. Marte har også vært PT og instruktør i Sydney, Australia.

Sammen med Marte vil du ta treningen din til neste nivå. Hun har fokus på kvalitet foran kvantitet, noe som gir utslag i effektive resultater og en høy læringskurve uansett utgangspunkt.

Nathalie Korvann Eriksen

Nathalie har en bachelor i ernæring fra Høyskolen Kristiania, og erfaring fra praksis og klinikk.

Nathalie tilbyr kostholdsveiledning til deg som blant annet ønsker å endre livsstil, endre kroppssammensetning eller prestere bedre på trening og konkurranse. Hun kan hjelpe deg med å nå målene ved å tilpasse et individuelt kosthold etter behov.

Kostholdet påvirker kroppen fysisk og psykisk, og Nathalie er spesielt opptatt av at maten ikke skal ta for mye plass hos den enkelte, men at den kan bidra til en god og sunn helse gjennom å være en naturlig del av hverdagen.

Oda Louise Larsen

Oda er utdannet PT og studerer fysioterapi ved HIOA. Hun har en variert treningsbakgrunn fra fotball, håndball, ski og dans. Oda vil tilrettelegge treningen etter dine behov slik at du kan nå dine mål og sikre din trening gjennom god oppfølging, samtidig som den er variert og morsom. Oda ønsker å dele gode treningsopplevelser med deg.

Ragnhild Lillegård

Ragnhild er sertifisert personlig trener fra Active Education og National Personal Trainer Institute, og er snart ferdig med bachelorutdanning i fysioterapi. Hun har en variert treningserfaring fra fotball, styrketrening og crossfit, og driver nå aktivt med olympisk vektløfting.

Ragnhild kan hjelpe deg enten du ønsker å bli sterkere, komme i ditt livs form eller trenger ny motivasjon og en boost i treningen din. Hun har også erfaring innen skadeforebygging og opptrening etter skade. Hun er opptatt av at du skal føle mestring og oppleve treningsglede, og vil lage ett enkelt og effektivt treningsprogram spesielt tilpasset deg og dine behov.

Serr Janjua

Serr tilbyr ulik kampsporttrening og selvforsvar. Treningen innebærer mye bevegelighet og koordinasjon. Bli med på trening litt utenom det vanlige, med mye variasjon, hvor du blir nødt til å tråkke utenfor komfortsonene dine.

Serr har Domus som hovedsenter.

Shawn Rabold

Shawn er en tidligere amerikansk hærsoldat med mye erfaring fra gruppetrening, utholdenhetstrening , fleksibilitet, og styrkeløft. Shawn er sertifisert PT fra ISSA, International Sports Sciences Association, og fokuserer på å utvikle en total livsstil, inkludert trening, hvile, kosthold og mentalitet.

Simon Willassen

Simon er sertifisert og diplomert kostholdsveileder gjennom Shaw Academy. Han er over gjennomsnittet glad i allsidig trening, med en forkjærlighet for styrketrening. Gjennom en nøye utviklet og skreddersydd kostholdsplan kan han hjelpe deg å nå dine mål på en lettere og bedre måte! Ved hjelp av erfaring på internasjonalt nivå innen svømming og volleyball vet Simon mye om hvordan han skal motivere og inspirere deg til å følge sine skreddersydde kostholdsplaner.

Sirianne Gundersen

Sirianne har en bachelorgrad i bevegelsesvitenskap fra NTNU. Sirianne har treningserfaring fra friidrett, styrketrening og fotball. Hun kan tilby energiske treningsøkter som vil gi deg mestringsfølelse og treningsglede, og ikke minst motivasjon til å fortsette. Hun er også flink til å legge opp trening som tar hensyn til eventuelle skader.

Stefan Boytchev

Stefan er utdannet personlig trener ved Akademiet for Personlig Trening (AFPT). I tillegg har han studert idrettsfag ved Norges idrettshøgskole (NIH) samt medisin grunnfag på Bjørknes Høyskole.

Han er opptatt av å hele tiden utvikle kunskapen sin innen styrketrening, derfor følger han tett med på forskningen som gjøres på dette feltet. Stefan tror at alle kan lære å trives med styrketrening og vil at du skal streve etter fremgang heller enn å søke etter perfeksjon. Han brenner ekstra for økning i styrke og muskelvekst.

Stefan har bakgrunn som aktiv tennisspiller på nasjonalt nivå i Sverige. Han tilbyr tennistrening for både nybegynnere og viderekommende.

Stefan Persson

Stefan tilbyr både vanlig PT-timer, men også massasje. Stefan er utdannet personlig trener i Stockholm, og er også sertifisert og diplomert massør. Han har en allsdig treningsbakgrunn og har erfaring med både trening og massasje for idrettsklubber.

Tamam Almuhajer

Tamam er sertifisert PT med flere års erfaring. Tamam hjelper deg med å nå dine mål, det være seg muskelbygging, styrke eller fettforbrenning – og uansett hva slags utgangspunkt du har fra før. Trening med Tamam er noe helt unikt fordi han både hjelper deg med å mestre forskjellige teknikker og, i tillegg brenner han for å gi deg kunnskap og forståelse om prinsippene bak. Alt henger sammen!

For Tamam er trening ikke bare en del av hverdagen, det er en livsstil. Han står klar til å være den coachen du trenger for å skape et levesett og miljø som hjelper deg å nå dine mål – fra kosthold og måltidsplanlegging til å gjøre deg i stand til å lage egne treningsprogrammer. Hvis du er klar for å ta treningen til neste nivå kan Tamam hjelpe deg på en morsom og trygg måte!

Tim Edvard Pettersen

Tim har påbegynt Bachelor innen Ernæring. Utover dette har han også opparbeidet ytterligere studiepoeng i Anatomi/Fysiologi, Sykdomslære, Biokjemi og Grunnleggende Ernæring ved Atlantis Høgskole. Han har PT-kurs fra Safe Education (Lørenklinikken). Han har også mange års erfaring med egentrening, kostholdsplanlegging og vektreduksjon. Tim har en god bakgrunn fra lagidrett og turn.

Hva tilbyr Tim?

Tim tilbyr individtilpassede treningsprogram som inkluderer morsom og målrettet trening, med fokus i å optimalisere kroppen som en helhet. Både styrke, bevegelighet og kosthold er viktig for en sunn og frisk kropp.

Tim har PT-timer på Nydalen og Vulkan.

Tobias Fjelde

Tobias har et mål: at du skal oppleve mestring! Med en bachelorgrad fra NIH og med mange års erfaring i Athletica gir han deg en god treningsopplevelse. Tobias har en bred idrettsbakgrunn, der håndball har stått mest sentralt. Han har god kompetanse innen styrketrening. Tobias hjelper deg med å nå målene dine med kunnskap og erfaring.

Tobias har Blindern som hovedsenter.

Touzani Serifi

Med flere år bak seg som aktiv tennisspiller på høyt nivå har Touzani tilegnet seg en bred kompetansebakgrunn innen idrett og personlig trening.

I tillegg til sin idrettskarriere har Touzani 10 års erfaring som tennistrener både i Norge og i Frankrike. Touzani tilbyr PT tennis både individuelt eller duo (to stk). Han kjøres også kurs og PT Small Group.

Trond Torke

Trond har lang fartstid som personlig trener og instruktør i Athletica. I tillegg til en bachelor i idrettsvitenskap fra Norges Idrettshøgskole har han en solid erfaring med snart 3000 gjennomførte PT-timer og fem års erfaring som gruppetreningsinstruktør. Filosofien til Trond handler om at gode treningsopplevelser gir lyst, motivasjon og kontinuitet til å trene og sprenge nye grenser.

Trond har en allsidig trening- og idrettslig bakgrunn. Han kan behandle og forebygge sportslige og hverdagslige skader / plager. Samtidig har han store kunnskaper om vektnedgang og styrke- og utholdenhetstrening. Trond fullførte også kurset Cert. Performance Specialist i 2017 som blant annet tar for seg analyse av bevegelsesmønster og funksjon, korreksjonsøvelser, bløtvev behandling, adapsjonsvariabler og mental trening.

Trond har PT-timer på Athletica Domus.

Truls Gulbrandsen

Truls er sertifisert PT fra Gateway College og har mye erfaring med utholdenhet og ulike former styrketrening. Truls tilbyr deg variert og individuell trening tilpasset deg og dine mål. Han er opptatt av at treningen skal være gøy, gi deg en mestringsfølelse og energi i hverdagen.

Truls har PT-timer på Nydalen og Vulkan.

Ulf Anfinn Eriksen

Ulf er utdannet PT ved NIH. Har allsidig idrettslig bakgrunn fra friidrett, fotball, langrenn og kickboksing. Ulf har gjennomført over 2500 PT-timer i SiO Athletica og hjelper deg med muskelvekst, endring av kroppssammensetning, eller forbedring av utholdenhet. Ulf har også erfaring fra rehabilitering og forebygging av skader.

Vilde Sørli Paulsen

Vilde er sertifisert PT fra Akademiet for Personlig Trening, og har bakgrunn fra Norges Toppidrettsgymnas. Hun har konkurrert i alpint på internasjonalt nivå, og har treningserfaring innen både fotball, turn og langrenn.

Vilde hjelper deg effektivt og strukturert mot målene dine – og lover deg at du vil få det gøy underveis.

Vilde har Vulkan som hovedsenter.