Finn personlig trener
Aaron Jahn

Aaron er en styrke- og kondisjonsspesialist samt Muay Thai-trener fra Storbritannia. Han har en bachelorgrad i styrke og kondisjon, fagutdannelse i Utdanning og vitnemål i massasjeterapi.

Aaron har i tillegg 25 års erfaring fra kampsporttrening og over 10 års erfaring med coaching. Med sine kunnskaper og ferdigheter kan han skreddersy trygge og effektive treningsprogrammer til både idrettsutøvere og ikke-idrettsutøvere. Han har en metodisk tilnærming som er utarbeidet gjennom mange års erfaring fra ulike kunder.

Alienor Labes

Alienor hjelper deg med opplæring i krawl og bryst eller med å forbedre teknikk på en trygg og effektiv måte. Hun tilbyr også gruppetrening (PT-mini gruppe) for barn som ønsker utvikle sine svømmeferdigheter i en gruppe sammen med andre barn (Max 6 per gruppe). Kurs kan gå på norsk, engelsk eller fransk!

Ana Sousa

Ana er klinisk ernæringsstudent og har erfaring med livsstil endringer og vekt management. Hun kan hjelpe deg å nå dine mål, både når det gjelder atletiske evner og kroppssammensetning. Hun kan også gi deg råd for å forbedre ditt kosthold.

Ana ønsker å hjelpe deg med å ta kontroll over din egen helse med persontilpassede råd og kunnskap om viktige ernæringsprinsipper. Om du ønsker å ta en prat om matvaner kan du kontakte Ana som kan hjelpe deg på både norsk og engelsk.

Anders Tangård

Anders er sertifisert personlig trener gjennom Gostudy og har lang erfaring innen styrke- og utholdenhetstrening. Anders har tidligere idrettserfaring fra blant annet fotball, volleyball og friidrett. Med sin kompetanse tilbyr han et samarbeid basert på dine ønsker/behov og jobber sammen mot dine fremtidige mål.

Anita Charlotte Visnes

Anita har trener- og instruktørutdannelse fra Norges Svømmeforbund. Anita studerer nå ergoterapi og holder svømmekurs for barn på Athletica Domus.

Anita har selv svømt aktivt i flere år og har i tillegg hatt svømmekurs for både barn, ungdom og voksne. Hun kan hjelpe deg med dine svømmeutfordringer uansett nivå og lager et opplegg som er spesielt tilpasset deg. Med Anita oppnår du dine mål på en sikker og effektiv måte.

Caroline Drevvatne

Caroline har en bachelor i fysisk aktivitet og ernæring fra Høyskolen Kristiania. Med stor interesse for helse og trening ønsker hun å fremme fordelene fysisk aktivitet har på både kropp og sinn.

Caroline kan hjelpe deg med treningsmotivasjon, livsstilsendring, vektreduksjon, bedre kondisjon og kosthold gjennom skreddersydd trening- og kostholdsveiledning tilpasset til deg og dine behov. Hun vil hjelpe deg med å nå dine mål med motivasjon, kunnskap og treningsglede!

Christina Gjestvang

Christina Gjestvang er til daglig doktorgradsstipendiat ved Seksjon for idrettsmedisinske fag, Norges idrettshøgskole (NIH) og jobber med forskningsprosjektet "Treningssenterbransjen. – En arena for folkehelse?". Hun var ferdig med mastergrad ved NIH i 2013. Christina er en erfaren PT og gruppeinstruktør, med over 10 års erfaring. Hennes spesialområder er utholdenhet og styrketrening. Christina vil sørge for at du får et godt treningsutbytte, med tett oppfølging underveis, og ønsker å hjelpe deg med å finne treningsglede.

Christina har Vulkan som hovedsenter.

Daniel Pizarro

Daniel har PT utdanning fra AFPT og Bachelor i Dans og Dansepedagogikk fra Norges Dansehøyskole. Han har massasjeutdannelse fra Balanz og er kurset i bevegelighetskonseptet FRC. Som danser har han blitt opptatt av å utforske mulighetene kroppen har til bevegelse og skadeforebygging. Som trener vil han forberede kroppen til din aktivitet, enten det er styrkeløft, idrett/dans, bevegelighet eller en lettere hverdag. Som massør tilbyr Daniel klassisk, triggerpunktbehandling, idrettsmassasje og avspenningsmassasje.

Daniel har Athletica Blindern som hovedsenter.

Dijana Stupar

Dijana er utdannet klinisk ernæringsfysiolog fra UiO. Hun har 12 års jobberfaring fra sykehus, har undervist i ernæring siden 2005, samt vært tilknyttet SiO Athletica siden 2015. Hennes spesialområder er spiseforstyrrelser, revmatiske sykdommer, tarmsykdommer, matintoleranser, hjertesykdommer, diabetes og kreftsykdommer.

Dijana har bred erfaring med å tilpasse kostholdet til folks treningsmål, om det er å øke muskelmassen eller redusere fettmassen. Dijana kan også hjelpe deg med generell vektreduksjon og vektoppgang, eller rett og slett kun tilby deg tilpassede råd om et sunnere og mer balansert livsstil basert ditt utgangspunkt og dine behov.

Elio Figueroa

Elio har fem års utdannelse i idrett og idrettspedagogikk fra Argentina. Han har 13 års erfaring som trener. Han har spesialisert seg i idrettsprestasjon, og har lang erfaring med ulike idretter. Han kan hjelpe deg å nå dine mål på en dynamisk og strukturert måte. Elio trives veldig godt med å jobbe med personer i alle aldre, med ulike ønsker og behov for treningen.

Elisabeth Rolsdorph

Elisabeth er sertifisert PT fra NIH og har i tillegg sertifiseringer i flere ulike gruppetreningskonsepter. Med sine 12 år i treningsbransjen har hun levert mer enn 6500 PT-timer og over 4000 gruppetimer. Elisabeth er opptatt av ekte treningsglede, mestring og resultater! Hun har selv trent hele livet og har drevet med sprangridning, alpint, håndball, orientering og bodyfitness- og hun har vært trener i både ridning & håndball. Hun er også lidenskapelig opptatt av å bruke naturen som lekeplass for fysisk aktivitet.

Om du vil ned i vekt, opp i muskelmasse, har idrettsspesifikke mål eller bare vil bedre den generelle formen, vil Elisabeth gi deg verktøykassen, bruksanvisningen og all den push og motivasjon du trenger for å få resultater. Hun har også erfaring med graviditet/barsel, opptrening etter skade/sykdom og med spiseforstyrrelser. Elisabeths motto for trening, er at utrolige ting kan skje om begeistring utvikles og brukes som drivkraft!

Emir Attar

Emir er en PT og instruktør som fokuserer på å gjøre trening utfordrende men morsomt. Han har erfaring fra ulike ballsporter med basketball som hovedsport. Med lang erfaring med styrketrening og plyometrisk trening kan Emir hjelpe deg enten du vil bli sterk, rask, smidig og spenstig eller gå ned i vekt i tillegg til opptrening for ulike idretter. Emir har en bachelorgrad i faglærer i kroppsøving og er sertifisert Perfomance Specialist under Scandinavian Top Team.

Espen Von Krogh

Espen fokuserer på balansert, morsom og målrettet trening for å fremme helhetlig helse. Med erfaring fra blant annet dans, styrketrening og kickboksing vil et samarbeid by på varierte treningsmuligheter.

Han er utdannet PT fra Active Education, massasjeterapeut fra Axelsons og kostholdsveileder fra AFPT. I tillegg til fullført medisin grunnfag fra Bjørknes Høyskole har Espen en rekke kurs og sertifiseringer innen blant annet mental trening, idrettsmedisin og bevegelse.

Som massasjeterapeut kan han tilby behandling og massasje for blant annet stiv nakke, hodepine, ryggsmerter, muskelknuter, økt sirkulasjon og generell velvære. Han tilbyr også opptrening etter skader og har spesialisert seg på kne- og skulderplager.

Espen studerer i dag osteopati.

Gunhild Koksvik

Gunhild har en mastergrad i klinisk ernæring fra Universitet i Oslo. Hun har bred kunnskap innen kosthold, og kan hjelpe deg med livsstilsendring, vektnedgang, hjerte- og karsykdommer, diabetes og matallergier- og intoleranser. Gunhild er veldig interessert i sammenhengen mellom kosthold, helse og trening, og har selv spilt aktivt volleyball i OSI de siste årene. Hun kan hjelpe deg med å optimalisere ditt kosthold avhengig av dine mål og din livssituasjon.

Hannah Oppegård

Hannah er sertifisert PT og har en bachelor i fysisk aktivitet og helse fra Norges Idrettshøgskole. For tiden tar hun en mastergrad i idrettsmedisin. Hannah har selv drevet aktivt med håndball, men har de siste årene drevet mest med styrketrening og løping.

Med sin faglige bakgrunn og interesse kan Hannah hjelpe deg med å komme i gang med en mer aktiv livsstil, opptrening etter skade samt bedre prestasjon i styrke, løp og idrett. Hannah sitt mål er at du skal oppleve mestring, framgang og bevegelsesglede.

Hans Kristian Hollstedt

Hans Kristian går fysioterapistudiet ved OsloMet og har gjennom studiet utviklet gode ferdigheter og kunnskap innen massasje og kroppens anatomi. Som aktiv squashspiller, og tidligere profesjonell ishockeyspiller, har han tilegnet seg gode erfaringer og bred kompetanse innen ulike typer trening.

Som massør kan Hans Kristian tilby behandling tilpasset dine behov. Med fokus på kundenes ønsker kan han gi avspennende massasje rettet mot ømme og stive muskler, stressrelaterte plager eller andre smerter. Dersom du ønsker en avslappende massasje, eller en time med ordentlig trykk på dyp muskulatur, er Hans Kristian rett person å kontakte.

Helene Haug Holen

Helene har kursing i svømming fra Norges Svømmeforbund og har en mastergrad i fysisk aktivitet og helse fra Norges Idrettshøgskole. Helene har lang erfaring med gruppetrening og kurs og har i flere år jobbet som instruktør i både sal og i vann. Selv har hun drevet med både CrossFit og svømming, men også noe løping og triatlon.

Enten du ønsker å lære deg crawl, eller du har et opptak i svømming du skal trene deg opp til, kan Helene hjelpe deg å nå dine mål i svømmehallen.

Helene Åsheim Berntsen

Helene er sertifisert PT fra NPTI i USA og Active Education. Hun har også grunnfag idrett fra Høyskolen i Hedmark, ernæringsfag fra Høyskolen Christiania og en Bachelorgrad i markedsføringsledelse fra BI. Helene har jobbet som personlig trener og instruktør i flere år. Hun har tatt flere kurs og tilleggsutdannelser, blant annet er hun Certified Performance Specialist Trainer gjennom Scandinavian Top Team, og har instruktørkurs gjennom Inspartum Akademi. I tillegg til egentrening (særlig styrke- og spenst-trening) har Helene erfaring fra idrettene turn, yoga, volleyball og surfing.

Helene hjelper deg med å komme i gang, og/eller finne nye, spennende mål for din trening! Treningen skal være variert og lystbetont!

Hoa Van Vo

Hoa har erfaring som PT fra flere treningskjeder i Trondheim. Han har en bachelor i bevegelsesvitenskap fra NTNU. Med mer enn 10 års erfaring innen styrke- og utholdenhetstrening gir Hoa deg trening som gir deg mer energi i hverdagen. Han er tidligere danser og driver aktivt med funskjonell trening. Han vant 3. Plass i NM i Diskodans, Østfoldmesterskap i Breakdans, VM i Redbull Paper Wing med acrobatic dans. Hoa gir deg en treningsøkt med kreativt innhold og masse energi.

Hoa har Vulkan som hovedsenter.

Hoang Minh Trinh

Hoang er utdannet personlig trener ved Norges Idrettshøgskole, og har erfaring som treningsinstruktør i forsvaret. I tillegg er han aktiv basketballspiller på høyt nivå, og har også lang erfaring som basketballtrener.

Med skreddersydd trening vil Hoang hjelpe deg til å nå målet ditt, enten du er nybegynner som vil starte med styrketrening eller viderekommen som ønsker det lille ekstra. Med variert og motiverende trening vil Hoang bidra til å gi deg treningsglede som varer.

Ida Camilla Christensen

Ida har utdanning som PT og kostholdsveier samt trening under- og etter graviditet ved SAFE Education. Hun tar for tiden en utdanning innen Mental trening nivå 1 ved RAW akademi som fullføres høst 2020. I tillegg har hun kurs i kondisjon og koreografi ved Inspartum akademi samt utdannelse som yogalærer (200 YTT) fra Nomad Yoga School.

Lystbetont og variert aktivitet er en av Idas sterkeste energikilder og høyst verdsatte pusterom i hverdagen. Om du også ønsker et slikt forhold til trening er det ingenting hun heller vil enn å hjelpe deg med dette.

Ina Bondevik

Ina er utdannet PT fra Active Education og har en bachelor i ernæring fra Atlantis Medisinske Høgskole. Hun har erfaring med styrketrening og noe erfaring som intruktør. Hun kan hjelpe deg med å finne treningsmotivasjonen, med livsstilsendring, vektreduksjon og trening for å bli sterkere eller få bedre utholdenhet. Hun hjelper deg gjerne også med kostholdet.

Ingvild Hartmann-Lørscher

Ingvild er utdannet naprapat, massør og personlig trener. Til daglig jobber hun som naprapat i Oslo sentrum i tillegg til instruktør og personlig trener i Athletica. Med denne bakgrunnen har hun mye kunnskap og erfaring å komme med og kan hjelpe deg til å nå de målene du setter deg. Hun kan hjelpe deg med å forbedre teknikken din innen styrke- eller kondisjon, bygge deg opp etter skade, tilrettelegge trening etter en muskel- eller skjelettdiagnose, eller om det er å komme i gang med trening.

Ingvild er opptatt av at trening skal være gøy og at du skal finne den treningsformen du trives med. Ingvild har spesiell kunnskap innen løping og trening av gravide før og etter fødsel.

Ingvild Skjold

Ingvild er utdannet personlig trener og gruppetreningsinstruktør gjennom Norges Idrettshøgskole i Oslo. Hun har flere års erfaring innen treningssenterbransjen.

Med en allsidig idrettsbakgrunn innen både turn, orientering og diverse ballidretter har hun god kompetanse på mange felt. De siste årene har hun fokusert mest på styrketrening og fascineres av hva trening kan gjøre for både kropp og sinn.

Trening skal være moro, og jeg ønsker å bruke treningsglede og mestringsfølelse som verktøy for at vi sammen skal nå dine mål!

Ingvild Skoe

Ingvild har en bachelorgrad i bevegelsesvitenskap fra NTNU og tar for tiden en mastergrad i idrettsvitenskap ved Norges Idrettshøyskole. Utdanningen har gitt henne kunnskap om bruk

av fysisk aktivitet som ledd i rehabilitering og forebygging av ulike helsetilstander og lidelser, samt effekter ulike typer trening har på prestasjonsevnen.

De siste årene har hun drevet aktivt med vektløfting, og konkurrert på nasjonalt nivå. Ingvild har tatt trener 1 utdanning og påbegynt trener 2 i regi av Norges vektløfterforbund.

Jakob Finnseth

Jakob har alltid elsket å bevege seg, og som PT hjelper han deg med å finne samme treningsgleden. Han holder på med sin fysioterapiutdanning, og vil hjelpe folk med å nå sine treningsmål mens han fordyper seg i denne kunnskapen. Han har god erfaring med styrke og utholdenhetstrening.

Jesus Cabanas

Jesus er sertifisert PT fra A.C.E med over 10 år som profesjonell bodyboarder. Han er kvalifisert level 2 Calisthenics fra WCO (World Calisthenics Organization), level 1 Eleiko Kettlebell og TRX coach. Jesus har i tillegg erfaring fra ulike workshops fra hele verden og har jobbet med de beste personlige treneren i industrien.

Han fokuserer på funksjonell styrke med bruk av egen kroppsvekt, balanse og TRX-slynger. Treningen skal være morsom og tilpasset deg og dine mål. Er du profesjonell og ønsker tips for å forbedre teknikken, eller ønsker trening som handler om mer enn å løfte vekter, kan Jesus hjelpe. Han vil vise deg hvordan du bedre kan forstå kroppen din og utfordre deg til å bli sterkere, på en ny og spennende måte.

(Jesus har Vulkan som hovedsenter).

Jorn Prinse

Jorn har over 8 års erfaring som svømmetrener, med fordypning i åpent-vann og triatlon svømming. Han er sertifisert NSF svømmeinstruktør og trener, både for nybegynnere og høyere nivåer.

Jorn kan hjelpe deg å nå målene dine gjennom varierte og strukturerte øvelser. Han elsker å trene alle forskjellige svømmere, både barn og voksne. Jorn synes at svømming, både i bassenget og på åpent vann, er en opplevelse alle burde kunne glede seg over.

Kamila Sykorova

Kamila har en bachelorgrad i Coaching og idrett, i tillegg til en mastergrad i fysioterapi fra Charles University i Praha. Hun er også sertifisert idrettsmassør. Kamila har erfaring som fysioterapeut for utøvere i Tsjekkia.

Som trener fokuserer Kamila på riktig teknikk og legger mye vekt på trening med egen kroppsvekt. Kamila kan hjelpe deg med å forebygge skader og opptrening etter en skade. Hun har spesialisert seg på klassisk massasje, idrettsmassasje og triggerpointsmassasje. Kamila har i tillegg flere års erfaring som utøver og trener i turn.

Karl Kristian Sølvkrone

Karl Kristian er sertifisert personlig trener fra Akademiet for Personlig Trening. Han er opptatt av at kundene sine skal finne aktiviteter de får mestringsfølelse av og som de kan fortsette med resten av livet. Karl Kristian har en stor interesse for styrketrening og muskelvekst, men også det å jobbe rundt fysiske og psykiske hindringer med trening.

Karl Kristian har Blindern som sitt hovedsenter.

Katharina Grindevoll Liljedahl

Katharina har en bachelorgrad i Fysisk Aktivitet og Helse og er utdannet Personlig Trener fra Norges Idrettshøgskole. I tillegg har hun treårig fagskoleutdanning i dans fra Bårdar Akademiet. Hennes idrettslige bakgrunn består av mange år med konkurranseturn samt at hun har bred erfaring innen forskjellige dansestiler som jazz, moderne, ballett, freestylediscojazz med mer. Hun har vært danser i ulike show og oppsetninger i Oslo og på TV.

I tillegg til personlig trening underviser Katharina et bredt spekter av ulike gruppetimer og kurs hos SiO Athletica; alt fra dans og kondisjon til styrke og stretching.

Katharina møter dine ønsker og skreddersyr programmer som passer for akkurat deg og dine mål. Hun gir deg kreativ og morsom trening som er utfordrende og gir god mestringsfølelse.

Kenneth Stakset Dahl

Kenneth er en glad, engasjert og kreativ type, med en lidenskap for trening. Han ser trening som et middel til en bedre hverdag. Kenneth har en mastergrad i idrettsvitenskap fra Nord Universitet, og studerer nå fysioterapi på OsloMet. Ut over dette har han også kurs i Programdesign fra AFPT og retur til idrett etter kne- og skulderskader fra NIMI. Han har selv mange års erfaring med trening både innen idrett og med varierte former for styrketrening.

Kenneth er opptatt av at trening skal kunne brukes for å nå både kort og langsiktige mål. Han kan hjelpe deg med helhetlig trening for en sunn og aktiv hverdag, sette opp individuelle treningsplaner for hypertrofi og styrke eller for å prestere bedre i idrett. Ta kontakt med Kenneth for en uforpliktende samtale, så kan dere sammen finne ut hva du trenger.

Kevin Gascogne

Kevin er utdannet PT fra Høgskolen på Vestlandet, og tar en bachelor i trening, helse og prestasjon ved Norges Idrettshøgskole. Han har god erfaring med styrketrening, fotball og har tjenestegjort som vaktsoldat med kurs i militær fysisk aktivitet.

Kevin kan tilby deg hjelp med å forbedre hverdagen med trening i form av måloppnåelse, skreddersydd treningsprogram, funksjonelle øvelser, livsstilsendring, vektreduksjon, perfeksjonering av teknikk, muskelvekst og motivasjon. Uavhengig av treningsnivå, vil Kevin hjelpe deg med å oppnå dine treningsmål, motivasjon og treningsglede.

Koh Tsuruta

Koh er sertifisert PT fra National Academy of Sports Medicine i USA. Han har ernæringsbakgrunn fra American Council on Excercise, og har tre års erfaring som PT og kostholdsveileder fra USA.

Koh kan hjelpe deg med riktig veiledning og teknikk for ditt treningsmål. Han kan også hjelpe deg med å tilpasse kostholdet til disse målene. I tillegg har Koh erfaring med rehab og prehabtrening.

Koh har engelsk som sitt hovedspråk.

Kristian Eikvar

Kristian studerer osteopati på Høyskolen Kristiania, og er sertifisert personlig trener fra Akademiet for personlig trening (AFPT). Han har i tillegg kurs fra AFPT i ”Hypertrofi” og ”Vektløfting/olympiske løft”. Kristian er blid, forståelsesfull og engasjerende. Han har stor interesse for bevegelse, hypertrofi, olympisk vektløfting, funksjonell trening, friluftsliv og mental trening.

Han kan hjelpe deg med å nå dine mål, enten det er å lære og mestre nye øvelser, øke muskelmasse, økt styrke, økt utholdenhet, vektreduksjon, eller få bedre kunnskap om trening og kosthold som kan vare livet ut.

Kristian Søfteland Gudim

Kristian er utdannet massør fra treningsterapiskolen og PT fra SAFE Education. Etter massasjeutdanningen har Kristian kombinert teknikker fra flere forskjellige massasje-retninger og kan tilpasse seg hver og en som ønsker massasje. Han har erfaring med flere forskjellige styrketreningsformer som calisthenics, turn og mobilitetstrening. Han vil hjelpe deg enten du har et ønske om å forbedre mobilitet og fleksibilitet, mestre din første håndstående, prøve ut nye treningsmetoder eller komme deg tilbake fra skade.

Kristian fokuserer på å skape et trygt miljø for deg og forbedre din helhetlige helse. Drivkraften hans er kunne være en støttespiller i din utvikling.

Kristoffer Tobiassen

Kristoffer sitt hovedfokus er å gjøre trening morsomt, velbalansert og tilgjengelig for alle, slik at bevegelse blir en del av hverdagen. Med erfaring fra bl.a. styrketrening, fotball, rugby, kampsport og cheerleading kan han gjøre treningsøktene varierte og innholdsrike. I tillegg til en enorm lidenskap for bevegelse og trening har han tatt utdannelsen sin hos Akademiet for Personlig Trening i 2015.

Lars Håkon Iversen

Lars Håkon kan hjelpe alt fra nybegynnere til konkurransesvømmere. Han har vært svømmer på høyt nasjonalt nivå, og gjennom mer enn 10 års svømmeerfaring har Lars Håkon et bredt kunnskapsområde innen svømmeteknikker og skadeforebyggende trening. Han ønsker å hjelpe deg å nå målene dine hva enn de skulle være.

Lise Bergmann

Lise er utdannet PT ved Norges Idrettshøgskole (NIH). Hun har en brennende lidenskap for alt som har med løping å gjøre, og konkurrerer aktivt i terreng-, fjell- og ultraløping. Hun har også bakgrunn fra calisthenics/ kroppsvektstrening, funksjonell styrketrening, pole fitness, akrobatikk og langtur med tung sekk.

Lise kan tilby målrettet og kunnskapsbasert trening med mye moro og høy mestringsfølelse! Hun kan lære deg alt fra morsomme triks og tung styrketrening, til hvordan bli en best mulig løper!

Lise Mari Semb

Lise Mari har en bachelorgrad i livsstilsendring og folkehelse, og i dag studerer hun ernæring og personlig trening. Hun har flere år med erfaring som gruppetreningsinstruktør i sal, spinning og vanngymnastikk.

Lise Mari ser på fysisk aktivitet som en viktig kilde til overskudd, glede og mestringsfølelse. Hun ønsker å bidra til at fysisk aktivitet og gode matvaner blir en del av din hverdag. Dine interesser og ønsker er utgangspunktet når det legges til rette for trening og kosthold.

Maren Malvik

Maren studerer til en bachelorgrad i Fysisk aktivitet og helse ved Norges Idrettshøgskole, og har et brennende engasjement for at alle skal finne glede i trening og fysisk aktivitet. Hun har lang erfaring fra styrke- og utholdenhetstrening og har vært aktiv innenfor et bredt spekter av idretter, deriblant håndball og dans.

Trening skal være gøy, effektivt, variert og gi mestringsfølelse! Maren vil sørge for skreddersydde programmer og god oppfølging som hjelper deg på veien mot ethvert mål du setter deg uavhengig om du ønsker endring i fysikk, bli sterkere, prestere bedre eller bare en mer aktiv livsstil!

Maria-Kristine Eidsvik

Maria-Kristine har tatt en bachelorgrad og tar nå en mastergrad i samfunnsernæring ved OsloMet, samt at hun studerer personlig trening på NiH. Hun har også instruktørutdanning fra Inspartum Akademi og holder ulike gruppetimer i Athletica.

Maria-Kristine ønsker å bidra med mestringsfølelse og glede rundt mat og ernæring. Hun vil gi deg kunnskap til å ta gode matvarevalg og være trygg i valgene du tar, uten at maten tar for mye plass i hverdagen.

Hun har erfaring med livsstilsendring og kan besvare spørsmål du måtte ha, samt gi veiledning om kosthold for ulike livssituasjoner. Uavhengig av hva du vil ha hjelp med tar hun utgangspunkt i deg, din bakgrunn og dine ønsker

Marian Johnsen

Marian har jobbet som PT både for enkeltpersoner og grupper i 3 år. Hun er en av Norges beste CrossFit-utøvere og har konkurrert både nasjonalt og internasjonalt. Hun holder for tiden på med trener 1 kurs i vektløfting og strength coach utdanning til Eleiko. Marian er flink til å tilpasse treningen utifra ditt utgangspunkt og din hverdag slik at du kan trene effektivt og nå målene dine.

Martine Frette

Martine er utdannet PT og AKTIVinstruktør ved Norges Idrettshøyskole, og fullfører for tiden siste året på bachelorgraden Fysisk aktivitet og helse samme sted. Fra tidligere er hun utdannet ergoterapeut og har to års arbeidserfaring innen behandling og rehabilitering av både fysiske og psykiske helseplager. Martine er også gruppetrenings instruktør og har ulike kurs og sertifiseringer, deriblant sykkel, styrketrening, TRX, kettlebell og bungee-trainer. Av egen treningserfaring kan hun vise til flere år som håndballspiller, og etter håndballkarrieren har treningen bestått av varierende trening innen utholdenhet-, styrke- og bevegelighetstrening.

Martine har en brennende interesse for fysisk aktivitet og trening. Hun ønsker å utvikle individualiserte og tilrettelagte treningsprogram i samarbeid med deg slik at du kan oppleve mestring og treningsglede på veien for å nå målene dine. Uansett utgangsnivå for trening kan dere finne gode løsninger sammen for at du kan øke muskelstyrke, forbedre utholdenheten og bevegeligheten.

Matias Hamre Sveen

Matias har PT-utdanning fra Høyskolen Kristiania og har variert og bred erfaring innen trening. Som aktivitetskontakt for demente har han hjulpet brukere med skader eller begrenset mobilitet, kondisjon, styrke og balanse med å trene opp disse egenskapene. Med et bredt øvelsesspekter vil han kunne tilpasse treningen til dine spesifikke mål og preferanser.

Matias har flere års erfaring med styrketrening og utholdenhetstrening, er glad i variasjon, men har selv en forkjærlighet for kroppsvekttrening/calisthenics, løping og tøying.

Matias brenner for å hjelpe og ønsker å gi deg verktøyene du trenger for å kunne oppnå en helhetlig sunn, sterk, utholdende, koordinert og fleksibel kropp.

Mona-Lovise Talaro Ramsli

Mona -Lovise er utdannet personlig trener fra Active Education og har bakgrunn som sykepleier. Hun har lang erfaring fra en rekke kampsporter i tillegg til styrketrening. Derfor kan hun ved variert type trening hjelpe deg å finne treningsglede. Hun er engasjert og motivert og tilpasser treningen for at du skal nå dine mål, uansett hvor stort eller lite det er. Hun har fokus på at trening skal være gøy uansett hvilket utgangspunkt du har.

Ousman Butta

Ousman har PT-utdannelse fra AFPT (Akademiet for personlig trening) og bred erfaring med spenst og styrketrening. I tillegg har han gått tre år på toppidrettslinjen på videregående og er tidligere fotballspiller i 2. divisjon.

Ousmans fokus og mål er å motivere og inspirere deg til å nå det målet du har satt deg, uansett hvor lite eller stort det måtte være.

Pauline Klaastad

Pauline har tidligere erfaring med dans, og er utdannet personlig trener hos Akademiet for personlig trening. I dag studerer hun på Norges idrettshøgskole der hun tar en bachelor i Trening, helse og prestasjon. Pauline har en stor lidenskap om å implementere viktigheten av fysisk aktivitet og helse i hverdagen. Fokus på mestring, motivasjon og glede ved trening er punkter hun setter høyt. Pauline kan veilede deg innen styrketrening, livsstilsendring, vektreduksjon, treningsplanlegging og motivasjon.

Pepe Celorio

Pepe er utdannet personlig trener og rehab trener fra AFPT. Han er også utdannet kostholdsveileder fra ICNS.

Pepe kan tilby variert og morsom trening. Han har mange års erfaring fra kampsport, styrketrening, vektreduksjon og Yoga. For Pepe, er det viktigste for å oppnå resultater realistiske, progressive og positive endringer som kan opprettholdes over tid. "Sammen til målet ditt!"

Ragne Pent

Ragne Pent har flere års erfaring som PT og instruktør fra Akademiet for Personlig Trening. Hun har bred kompetanse med styrketrening dedikert til rehabilitering/forebygging etter skader og sykdom. Siden 2014 har Ragne trent utallige fornøyde kunder til å oppnå sine mål, og bedre sin fysiske form. Ragne har spesialisert seg innen styrketrening og kosthold for økt muskelvekst, utholdenhet, vektreduksjon, livsstilsendring og motivasjon.

Rasmus Aamodt

Rasmus er utdannet personlig trener hos Active Education og NPTI i USA, og har tidligere studert anatomi og fysiologi ved Atlantis Medisinske Høgskole. Han har også ett år på idrettshøgskole i Danmark med kursing i blant annet fitnessinstruksjon, idrettsmassasje, og planlegging av hurtighet- og spensttrening for idrettsutøvere. Selv trener Rasmus kickboxing, basketball og vektløfting.

Rasmus tilbyr skreddersydde treningsplaner for å hjelpe deg å nå dine mål på en trygg og effektiv måte. Enten du trenger hjelp til vektreduksjon, bedre utholdenhet, økt styrke, bedre spenst og hurtighet eller bare vil komme i generelt bedre form og ha mer energi å rutte med i hverdagen, vil han gi deg den veiledningen og motivasjonen du trenger.

Rebekah Jakhelln Dawson

Rebekah er tidligere svømmer på NM nivå og har lang erfaring med svømmeopplæring for både barn og voksne. Hun hjelper deg med både store og små utfordringer. Enten du trenger hjelp med crawl, rygg, bryst, butterfly, eller egne mål i vannet, får hun deg dit du ønsker.

Richard Andre Gundersen

Richard er utdannet PT i fra Akademiet For Personlig Trening (AFPT). Han har erfaring som utøver i styrkeløft og sertifisert TRX instruktør og Eleiko Strength Coach Level 1

Richard brenner for å hjelpe folk med å nå sine mål! Han kan skreddersy et optimalt opplegg for akkurat deg med fokus på mestringsfølelse og kontinuerlig progresjon! Treningen vil bli tilpasset din hverdag og justeres etter din dagsform. Vil du bli sterkere, få større muskler, ned i vekt eller ha generell helsegevinst og overskudd? Da står han klar for hjelpe deg!

Ridvan Akinci

Ridvan er sertifisert personlig trener gjennom Active Education og NPTI Orlando, Florida. Han har også en bachelorgrad i fysioterapi fra Saxion University of Applied Sciences, Nederland. Han har tjenestegjort som idrettsoldat og instruktør i sjøforsvaret.

Ridvan brenner for å dele sin treningsglede med deg. Med han som samarbeidspartner kan du forvente at han har fokus på deg og ditt behov. Han møter deg der du er og hjelper deg med å nå målene dine. Dere jobber sammen med å lage gode vaner og gjøre en varig endring.

Sanna Grydeland

Sanna er utdannet personlig trener, gruppeinstruktør og Aktiv instruktør fra Norges idrettshøgskole (NIH). Med sin bachelorgrad i fysisk aktivitet og helse, og sin mastergrad i idrettsmedisin har Sanna kompetanse til å tilrettelegge treningen for ulike målgrupper, uansett treningsbakgrunn og mål med treningen. Hennes spesialområder er styrke- og bevegelighetstrening, samt utendørstrening.

Sanna hjelper deg med å øke muskelstyrken, endre kroppskomposisjon, bedre mobilitet over ledd, perfeksjonere teknikk i styrkeøvelser, skape ny motivasjon og inspirasjon i din treningshverdag. Sammen skreddersyr vi et treningsprogram som passer for akkurat deg og dine mål!

Serr Janjua

Serr hjelper deg mot ditt mål gjennom variert og funksjonell trening, med fokus på bevegelighet, styrke og smarte øvelser.

Serr er utdannet Cert. Performance Specialist fra Scandinavian Top Team. Han har også trener og utøvererfaring fra Frontline Muay Thai Kampsportsenter. Serr har instruktørutdanning og kurs fra NIH Aktiv, Eleiko, Stages og SiO Athletica.

Sirianne Gundersen

Sirianne har en bachelorgrad i bevegelsesvitenskap fra NTNU. Sirianne har treningserfaring fra friidrett, styrketrening og fotball. Hun kan tilby energiske treningsøkter som vil gi deg mestringsfølelse og treningsglede, og ikke minst motivasjon til å fortsette. Hun er også flink til å legge opp trening som tar hensyn til eventuelle skader.

Sofie Christensen

Sofie har lang erfaring med trening, og har instruert gruppetimer i over 10 år. Hun har mye erfaring med sykling, løping, langrenn og styrketrening. Hun har også konkurrert innenfor klatring. Sofie har en brennende interesse for trening, og med sitt store og lekne engasjement for trening kan hun hjelpe deg med mestring og glede når det kommer til fysisk aktivitet.

For Sofie er et viktig nøkkelord på trening og i hverdagen: kontinuitet. Hun vil motivere og hjelpe deg til å finne en god treningsrutine samt masse treningsglede. Om du vil bli sterkere, sprekere eller bare ha det morsomt med trening; kontakt Sofie, så møter hun deg der du er i dag og dere kan sette smarte mål sammen. Sofies store ønske, er at du skal finne glede ved fysisk aktivitet. Det gjør mye med både kropp og sinn!

Stefan Persson

Stefan tilbyr både vanlig PT-timer, men også massasje. Stefan er utdannet personlig trener i Stockholm, og er også sertifisert og diplomert massør. Han har en allsdig treningsbakgrunn og har erfaring med både trening og massasje for idrettsklubber.

Steffen Eilertsen

Steffen er personlig trener med 13 år i treningsbransjen. Han har bakgrunn fra Kina der han han har bodd i over 6 år og studert kampsport, styrketrening meditasjon, buddhisme og taoisme. Han snakker og leser flytende mandarin, engelsk og norsk.

Leter du etter å komme i bedre form, bli sterkere, få bedre kontroll på fysisk og psykisk energi, styrke ben og ledd, eller eventuelt lære selvforsvar som boksing og kickboksing, så er han riktig PT for deg. Steffen har også grunnleggende kunnskap fra aroma terapi og kinesisk medisin. Med en holistisk tilnærming til trening er Steffen en PT som ser personer som en helhet og hans lidenskap er å hjelpe mennesker med å nå deres mål.

Tina Helen Bergem

Tina er aktiv sprinter og har erfaring med trening på korte og lengre distanser. Hun er opptatt av å utvikle en god teknikk, på en morsom måte. Målet er at flest mulig skal oppleve mestringsfølelse og treningsglede. Hun har jobbet som instruktør og personlig trener i flere år.

Tobias Fjelde

Tobias er sertifisert personlig trener og har en bachelorgrad i idrettsvitenskap fra Norges Idrettshøyskole. Tobias har lang fartstid i Athletica og har jobbet som PT og instruktør siden 2012. I tillegg utvikler han seg stadig gjennom relevante kurs og etterutdanninger.

Tobias ønsker å samarbeide med deg som enten er helt i startfasen og trenger hjelp for å komme i gang eller deg som har et mer spesifikt mål. Utførelsen av en bevegelse varierer fra person til person. All trening og aktivitet tar utgangspunkt i hvordan du beveger deg. Basert på det finner vi sammen hva som passer best for deg, først da blir treningen personlig.

Tobias har Domus som hovedsenter.

Tora Husum Kristensen

Tora er utdannet PT fra AFPT og tar en bachelorgrad i idrettsvitenskap ved Norges Idrettshøgskole. Hun jobber i tillegg som gruppeinstruktør.

Selv er hun aktiv mosjonist, og har erfaring med styrketrening, bevegelighet, alle former for kondisjon. Hun kan tilby variert og morsom trening og vil gi deg utfordringene og motivasjonen du trenger. Vil du endre fysikk, bedre prestasjon, eller få mer glede ut av treningen, kan Tora hjelpe deg med det!

Touzani Serifi

Med flere år bak seg som aktiv tennisspiller på høyt nivå har Touzani tilegnet seg en bred kompetansebakgrunn innen idrett og personlig trening.

I tillegg til sin idrettskarriere har Touzani 10 års erfaring som tennistrener både i Norge og i Frankrike. Touzani tilbyr PT tennis både individuelt eller duo (to stk). Han kjøres også kurs og PT Small Group.

Trym Stensvold

Trym studerer Trening, helse og prestasjon ved Norges Idrettshøgskole, og har selv drevet aktivt med langrenn og løping i mange år.

Trym vil tilpasse din trening etter dine behov og ønsker. Enten du ønsker å starte med å trene, ønsker ny motivasjon i treningen eller ønsker å få hjelp til teknikken, kan Trym hjelpe deg å nå målet.

Ulf Anfinn Eriksen

Ulf er utdannet PT ved NIH. Har allsidig idrettslig bakgrunn fra friidrett, fotball, langrenn og kickboksing. Ulf har gjennomført over 2500 PT-timer i SiO Athletica og hjelper deg med muskelvekst, endring av kroppssammensetning, eller forbedring av utholdenhet. Ulf har også erfaring fra rehabilitering og forebygging av skader.

Veronica Bjørlykke

Veronica har trener- og instruktørutdannelse fra Norges Svømmeforbund og Norges Idrettshøgskole. Hun studerer til daglig master i coaching og idrettspsykologi ved Norges idrettshøgskole, og holder svømmekurs for barn og voksne på Athletica Domus.

Veronica har selv vært toppsvømmer på internasjonalt nivå. Hun har over 12 års erfaring som instruktør for både barn og voksne i svømming. Basert på dine ønsker og behov, skreddersyr Veronica opplegget for at du skal nå de målene du har satt deg i bassenget.