På våre treningssentre får du hjelp med vonde og stive muskler.

Vi tilbyr massasje på våre treningssentre. Massasje bidrar til å gjenopprette bevegelse og funksjon i smertefulle og stive muskler. Massørene våre kan redusere smerter, ømhet og stølhet i muskulaturen, og øke bevegeligheten i leddene.

Du kan bestille time ved å kontakte en av våre massører. Kontaktinformasjonen finner du lenger ned på siden her. 

Massasjetimer kan kjøpes separat, eller som en del av en pakke. Se våre pakker og priser her. Massasjetimer hos oss omfattes ikke av refusjonsordningen fra HELFO.

Dersom du blir forhindret i å møte til timen din, må du gi beskjed til massøren senest 24 timer før. Om det avbestilles for sent vil du bli belastet for timen.

 

Møt våre massører

Aurora H. Gynnild

Aurora har en bachelor i trening, helse og prestasjon fra NIH samt utdanning som muskel- og massasjeterapeut fra Institutt for Helhetsmedisin. Hun har bred erfaring fra forskjellige aktiviteter, og har de siste årene hatt fokus på håndball og styrketrening. Aurora har på kort tid opparbeidet seg erfaring som håndballtrener og PT, og har jobbet flere år som muskelterapeut i klinikk.

Aurora hjelper deg effektivt og strukturert mot målene dine, og lover at du vil ha det gøy underveis. Hun kan også hjelpe deg med muskulære plager eller ubehag ved hjelp av klassiske massasjeteknikker.

Ben Nordnes

Ben er utdannet osteopat og personlig trener. Han kan hjelpe deg som har muskel og skjelettrelaterte smerter. Han har også 10 års erfaring innen trening som øker styrke og muskelvekst, og kan hjelpe deg å nå dine mål på en trygg måte. Ben legger opp program med minimalistisk preg hvor målet er å finne gode øvelser du kan mestre for rask og jevn progresjon.

Daniel Pizarro

Daniel har PT utdanning fra AFPT og Bachelor i Dans og Dansepedagogikk fra Norges Dansehøyskole. Han har massasjeutdannelse fra Balanz og er kurset i bevegelighetskonseptet FRC. Som danser har han blitt opptatt av å utforske mulighetene kroppen har til bevegelse og skadeforebygging. Som trener vil han forberede kroppen til din aktivitet, enten det er styrkeløft, idrett/dans, bevegelighet eller en lettere hverdag. Som massør tilbyr Daniel klassisk, triggerpunktbehandling, idrettsmassasje og avspenningsmassasje.

Daniel har Athletica Blindern som hovedsenter.

Emilie Thun

Emilie Thun er sertifisert idrettsmassør og myoreflexterapeut fra Sportskropskolen og World Medicine, København og har bred erfaring fra behandling i klinikk samt for utøvere innen ulike idrettsgrener. Hun er sertifisert yogainstruktør med en 500-timers avansert yogalærerutdannelse fra Atman Yoga School og Three Sisters Yoga i New York. Emilie har også en bachelor i utøvende moderne dans fra Kunsthøgskolen i Oslo og har lang fartstid som utøvende danser i inn- og utland. Emilie tilbyr klassisk massasje, dyptgående idrettsmassasje samt triggerpunktbehandling og fascia release. Emilie tilbyr også pt-timer i yoga.

Kamila Sykorova

Kamila har en bachelorgrad i Coaching og idrett, i tillegg til en mastergrad i fysioterapi fra Charles University i Praha. Hun er også sertifisert idrettsmassør. Kamila har erfaring som fysioterapeut for utøvere i Tsjekkia.

Som trener fokuserer Kamila på riktig teknikk og legger mye vekt på trening med egen kroppsvekt. Kamila kan hjelpe deg med å forebygge skader og opptrening etter en skade. Hun har spesialisert seg på klassisk massasje, idrettsmassasje og triggerpointsmassasje. Kamila har i tillegg flere års erfaring som utøver og trener i turn.

Kenneth Stakset Dahl

Kenneth har en bachelorgrad i fysioterapi og mastergrad i idrettsvitenskap. Han har gjennomført kurs i «avansert programdesign» ved AFPT og «retur til idrett etter kne- og skulderskader» ved NIMI. I tillegg har han selv mange års erfaring innen styrketrening og idrett.

Som PT er han opptatt av å tilrettelegge trening slik at du kan nå dine mål; i hverdagslivet, på trening, og i idrett. Med individuelt tilpassede treningsplaner, kan han hjelpe deg å øke prestasjonen i din idrett, eller til å bidra med å legge til grunn for en sunn og aktiv hverdag gjennom helhetlig trening.

Kristian Søfteland Gudim

Kristian er utdannet massør fra treningsterapiskolen og PT fra SAFE Education. Etter massasjeutdanningen har Kristian kombinert teknikker fra flere forskjellige massasje-retninger og kan tilpasse seg hver og en som ønsker massasje. Han har erfaring med flere forskjellige styrketreningsformer som calisthenics, turn og mobilitetstrening. Han vil hjelpe deg enten du har et ønske om å forbedre mobilitet og fleksibilitet, mestre din første håndstående, prøve ut nye treningsmetoder eller komme deg tilbake fra skade.

Kristian fokuserer på å skape et trygt miljø for deg og forbedre din helhetlige helse. Drivkraften hans er kunne være en støttespiller i din utvikling.

Martin Haugli Sørensen

Martin har bachelor i Osteopati fra Høyskolen Kristiania, og studerer Videreutdanning i Osteopati. Har bakgrunn fra Wang Toppidrett. Han har konkurrert i golf på nasjonalt og internasjonalt nivå, og har treningserfaring innen både håndball, sykling og styrketrening. Martin hjelper deg med å redusere smerte og restriksjoner i muskel og skjelettsystemet.