På våre treningssentre får du hjelp med vonde og stive muskler.

Vi tilbyr massasje på våre treningssentre. Massasje bidrar til å gjenopprette bevegelse og funksjon i smertefulle og stive muskler. Massørene våre kan redusere smerter, ømhet og stølhet i muskulaturen, og øke bevegeligheten i leddene.

Du bestiller time ved å registrere navnet ditt på ledig tid på timelisten til massøren. Timelisten finner du en perm i resepsjonen der massøren holder til. Du må være Athletica-medlem for å bruke tilbudet. Bli medlem av Athletica her

Massasjetimer kan kjøpes separat, eller som en del av en pakke. Se våre pakker og priser her. Massasjetimer hos oss omfattes ikke av refusjonsordningen fra HELFO.

Dersom du blir forhindret i å møte til timen din, må du gi beskjed til oss innen kl. 16.00 dagen før du har time. På mandager må du gi beskjed innen kl. 09.00. Dersom du ikke gir beskjed, vil du bli belastet for timen.

Møt våre massører

Annette Torp

Annette er utdannet massør fra Axelsons Body Work School i Oslo (vår 2017) og har ytterligere jobbet der siden januar 2013. Hun har sportslig erfaring fra fotball, squash og klatring.

Annette fokuserer på en helhetlig tilnærming til deg som kunde for å tilrettelegge behandlingen deretter. Dette innbefatter behandling av muskelsmerter, stressrelaterte plager, idrettsmassasje, velvære massasje og klassisk massasje.

Desmond Baden

Desmond er sertifisert Personlig Trener fra Akademiet for Personlig Trening og utdanner seg også til Massasjeterapeut ved Axelson Bodywork School i 2016. Desmond har sportslig erfaring og konkurrert på toppnivå i idretter som fotball, svømming, friidrett og amerikansk fotball.

Desmond er rå på funksjonell trening, men tilbyr også spesifikk trening innen styrke, eksplosivitet, utholdenhet, stabilitet, bevegelighet og vektendringer. Med disse verktøyene kan han hjelpe deg med f.eks. opptrening mot en konkurranse, etter en skade, eller en generell livsstilsendring.

Som massør kan han med ulike massasjeteknikker hjelpe deg med å løsne stive muskler, spenninger, knuter, stressreduksjon, økt restitusjon, øke bevegelighet, økt energi, justere kroppsholdning, bedre hvilepuls, fordøyelsen, m.m. slik at du får større effekt av treningen og raskere resultater.

Edson José de Paula Santos

Edson er utdannet Massør og muskelterapeut gjennom Axelssons Body Work School i Oslo fra 2012. Edson har lang erfaring som massør og jobbet på Alna Manuellterapi og fysioterapi og i sin egen TheMassageLab.

Edson tar utgangspunkt i dine behov og velger behandling deretter. Han tilbyr både klassisk massasje og muskulering, idrettsmassasje og nakke- og ryggmassasje.

Klassisk massasje og muskulering innebærer bl.a. muskel- og funksjonstest, triggerpunktbehandling, longering og strekketeknikker for å optimalisere både bevegelsesytelsen og rehabilitering. Han kan også gi deg råd til hjemmetrening og treningsprogram i selvtøyning.

Idrettsmassasjen er rettet mot idrettsutøvere av alle slag og på alle nivåer, fra toppidrettsutøver til helgejoggere. Formålet er å forberede deg til topp ytelse ved å lede bort materialtretthet, avlaste hevelse og redusere muskelspenninger for å fremme fleksibilitet og for å hindre skader. Massasjen kan bryte ned stress og spenninger som bygges opp i kroppens myke vev under sportslig aktivitet, og kan bidra til å forhindre de skader som ofte kommer i veien for ytelse og prestasjon.

Nakke- og ryggmassasje fjerner uønskede spenninger som smerte og ubehag i nakke og rygg.

Espen Von Krogh

Espen er utdannet PT fra Active Education, kostholdsveileder fra AFPT og tar massørutdannelse ved Axelsons Bodywork School. Han har bakgrunn fra dans og styrketrening.

Som PT fokuserer han på balansert, morsom og målrettet trening som fremmer god kroppsholdning og gir varige resultater. Han vil gi deg tett oppfølgning og tilpasse treningen slik at du når dine spesifikke mål.

Som massør kan han tilby massasje for blant annet stiv nakke, hodepine, ryggsmerter, muskelknuter, bedre fordøyelse, økt sirkulasjon og generell velvære.

Espen tilbyr også kostholdsveiledning.

Grethe Lill Fiksdal

Grethe Lill studerer fysioterapi på HiOA. Gjennom studiet har hun tilegnet seg massasjeferdigheter og kunnskap om muskler og skjelett. I tillegg er hun instruktør på Athletica Domus og Athletica Blindern. Hun har bred erfaring innenfor trening, og underviser alt fra step og kondisjon til styrke, TRX og yoga. Hun har blant annet yogautdannelsen RYT200 fra India.

Grethe Lill tilbyr massasje tilpasset den enkeltes behov. Ønsker du å løsne opp i øm og stiv muskulatur eller å ha en behagelig og avslappende time med fokus på avspenning og velvære er Grethe Lill riktig person å kontakte.

Jenna Emilia Meriläinen

Jenna er en positiv, engasjert og motiverende jente med en lidenskap for sunn, balansert, sunn og aktiv livsstil. Hun har en bachelorgrad i fysioterapi fra Tampere University of Applied Sciences, og hun har også fullført videre kvalifisering for Sport massør i The Sport Institute of Finland. Hun har mange års erfaring fra konkurransesvømming, vekttrening og utholdenhetstrening .

Jenna spesielle områder av interesse er å holde trening trygg, enkel og effektiv ved å bruke de riktige treningsteknikker og understreke viktigheten av kroppsbeherskelse .

Hun kan lage et treningsprogram for å hjelpe deg å nå både kortsiktige og langsiktige helse- og fitness mål - enten du ønsker å gå ned i vekt, bygge mer muskelmasse, øke utholdenhet, trene seg opp etter en skade eller et lengre avbrekk, eller hvis du bare føler at du ønsker å øke ditt humør og energinivå .

Kristiane Berglyd

Kristiane har en bachelor i Osteopati, grunnkurs massasje fra Axelssons og lang erfaring med yogaundervisning. Hun tilbyr massasje tilpasset dine behov og har god kompetanse innen muskel- skjelettplager. Er du plaget med smerter, kroniske spenninger og stress kan Kristiane hjelpe deg med det. Hun tilbyr også massasje for generell avspenning og velvære.

Kristiane holder til på Vulkan og er fleksibel på tid. Timer kan bookes ved å ta direkte kontakt med Kristiane via e-post eller mobil.

Kristin Bakkeli

Kristin er en blid og glad jente som snart er ferdig utdannet fysioterapeut ved HiOA. Gjennom studiet har hun tilegnet seg god kunnskap om muskel og skjelett og tar imot utfordringer på strak arm. Kristin har tidligere drevet med friidrett og er nå aktiv utøver i styrkeløft.

Kristin tilbyr massasje tilpasset den enkeltes behov – ingen kropp er lik. Om du ønsker å løsne opp i ømme og stive muskler, eller har behov for en avslappende time på massasjebenken, da er Kristin rett person å kontakte.

Lucia Otero

Lucia er lisensiert massasjeterapeut fra Florida Career College i USA. Hun har praktisert siden 2006 og har jobbet med massasje både som en del av medisinsk smertelindring og ved fysiske rehabilitering. Hun har også lang erfaring med massasje for velvære. Som en profesjonell har hun har en ambisjon om å kontinuerlig studere for å bli oppdatert med det siste innen teknikk og forskning.

Ragnhild Lillegård

Ragnhild er sertifisert personlig trener fra Active Education og National Personal Trainer Institute, og er snart ferdig med bachelorutdanning i fysioterapi. Hun har en variert treningserfaring fra fotball, styrketrening og crossfit, og driver nå aktivt med olympisk vektløfting.

Ragnhild kan hjelpe deg enten du ønsker å bli sterkere, komme i ditt livs form eller trenger ny motivasjon og en boost i treningen din. Hun har også erfaring innen skadeforebygging og opptrening etter skade. Hun er opptatt av at du skal føle mestring og oppleve treningsglede, og vil lage ett enkelt og effektivt treningsprogram spesielt tilpasset deg og dine behov.

Stefan Persson

Stefan tilbyr både vanlig PT-timer, men også massasje. Stefan er utdannet personlig trener i Stockholm, og er også sertifisert og diplomert massør. Han har en allsdig treningsbakgrunn og har erfaring med både trening og massasje for idrettsklubber.