Vil du lære mer om hvordan det du spiser og drikker påvirker deg? Og hvordan du med små justeringer kan få både bedre helse, og mer effekt av treningsøktene dine? Da bør du snakke med en av våre kostholdsveiledere.

Temaer for individuelle timer med kostholdsveileder kan være:

 

  1. Vektregulering
  2. Mat og trening
  3. Kosttilskudd
  4. Spiseproblematikk
  5. Fordøyelsesplager
  6. Allergier og matintoleranser
  7. Forebygging av livsstilssykdommer
Personlig trener

Vil du ha hjelp til å komme i bedre form, bli sterkere eller kanskje forbedre svømmeteknikken?

La våre PT’er hjelpe deg!

Livsstilsveiledning

En fysisk aktivitet- og livsstilsrådgiver vil hjelpe deg med å få fysisk aktivitet inn på timeplanen, enten det er inne på treningssenteret, hjemmetrening eller ute i naturen.

Les mer her

Full pakke

Med klippekort hos oss får du tilgang til PT, kostholdsveileder og massør på ett brett.

Se våre pakker og priser her

Ana Sousa

Ana er klinisk ernæringsstudent og har erfaring med livsstil endringer og vekt management. Hun kan hjelpe deg å nå dine mål, både når det gjelder atletiske evner og kroppssammensetning. Hun kan også gi deg råd for å forbedre ditt kosthold.

Ana ønsker å hjelpe deg med å ta kontroll over din egen helse med persontilpassede råd og kunnskap om viktige ernæringsprinsipper. Om du ønsker å ta en prat om matvaner kan du kontakte Ana som kan hjelpe deg på både norsk og engelsk.

Caroline Drevvatne

Caroline har en bachelor i fysisk aktivitet og ernæring fra Høyskolen Kristiania. Med stor interesse for helse og trening ønsker hun å fremme fordelene fysisk aktivitet har på både kropp og sinn.

Caroline kan hjelpe deg med treningsmotivasjon, livsstilsendring, vektreduksjon, bedre kondisjon og kosthold gjennom skreddersydd trening- og kostholdsveiledning tilpasset til deg og dine behov. Hun vil hjelpe deg med å nå dine mål med motivasjon, kunnskap og treningsglede!

Dijana Stupar

Dijana er utdannet klinisk ernæringsfysiolog fra UiO. Hun har 12 års jobberfaring fra sykehus, har undervist i ernæring siden 2005, samt vært tilknyttet SiO Athletica siden 2015. Hennes spesialområder er spiseforstyrrelser, revmatiske sykdommer, tarmsykdommer, matintoleranser, hjertesykdommer, diabetes og kreftsykdommer.

Dijana har bred erfaring med å tilpasse kostholdet til folks treningsmål, om det er å øke muskelmassen eller redusere fettmassen. Dijana kan også hjelpe deg med generell vektreduksjon og vektoppgang, eller rett og slett kun tilby deg tilpassede råd om et sunnere og mer balansert livsstil basert ditt utgangspunkt og dine behov.

Gunhild Koksvik

Gunhild har en mastergrad i klinisk ernæring fra Universitet i Oslo. Hun har bred kunnskap innen kosthold, og kan hjelpe deg med livsstilsendring, vektnedgang, hjerte- og karsykdommer, diabetes og matallergier- og intoleranser. Gunhild er veldig interessert i sammenhengen mellom kosthold, helse og trening, og har selv spilt aktivt volleyball i OSI de siste årene. Hun kan hjelpe deg med å optimalisere ditt kosthold avhengig av dine mål og din livssituasjon.

Ida Camilla Christensen

Ida har utdanning som PT og kostholdsveier samt trening under- og etter graviditet ved SAFE Education. Hun tar for tiden en utdanning innen Mental trening nivå 1 ved RAW akademi som fullføres høst 2020. I tillegg har hun kurs i kondisjon og koreografi ved Inspartum akademi samt utdannelse som yogalærer (200 YTT) fra Nomad Yoga School.

Lystbetont og variert aktivitet er en av Idas sterkeste energikilder og høyst verdsatte pusterom i hverdagen. Om du også ønsker et slikt forhold til trening er det ingenting hun heller vil enn å hjelpe deg med dette.

Lise Mari Semb

Lise Mari har en bachelorgrad i livsstilsendring og folkehelse, og videre tatt en bachelor i ernæring og en årsenhet i personlig trening. Hun har flere år med erfaring som gruppetreningsinstruktør, både i sal og utendørs. Hun har også erfaring som spinning- og vanngymnastikkinstruktør.

Lise Mari ser på fysisk aktivitet som en viktig kilde til overskudd, glede og mestringsfølelse. Hun ønsker å bidra til at fysisk aktivitet og gode matvaner blir en del av din hverdag. Dine interesser og ønsker er utgangspunktet når det legges til rette for trening og kosthold.

Maria-Kristine Eidsvik

Maria-Kristine har tatt en bachelorgrad og tar nå en mastergrad i samfunnsernæring ved OsloMet, samt at hun studerer personlig trening på NiH. Hun har også instruktørutdanning fra Inspartum Akademi og holder ulike gruppetimer i Athletica.

Maria-Kristine ønsker å bidra med mestringsfølelse og glede rundt mat og ernæring. Hun vil gi deg kunnskap til å ta gode matvarevalg og være trygg i valgene du tar, uten at maten tar for mye plass i hverdagen.

Hun har erfaring med livsstilsendring og kan besvare spørsmål du måtte ha, samt gi veiledning om kosthold for ulike livssituasjoner. Uavhengig av hva du vil ha hjelp med tar hun utgangspunkt i deg, din bakgrunn og dine ønsker