Er du medlem av Athletica uten å ha AvtaleGiro? Da kaster du 35 kroner ut vinduet hver eneste måned. Flaks for deg er AvtaleGiro enkelt å ordne, så du kan bruke pengene dine på noe gøyere enn fakturaavgift.

Hva er AvtaleGiro og hvordan skaffe det? AvtaleGiro er en betalingsavtale mellom deg og din bank. Med AvtaleGiro trekkes du automatisk for medlemskapet hver måned. Du kan når som helst opprette AvtaleGiro under "Mitt medlemskap" på våre nettsider eller direkte i din nettbank. Her får du en mer detaljert forklaring på hvordan det gjøres.
 
Raske penger
En av de sureste pengene i verden er penger til fakturaavgift. Fakturaavgiften på 35 kroner forsvinner når du fikser deg AvtaleGiro. Det tar deg noen minutter å opprette AvtaleGiro, men da er det gjort og du slipper å tenke mer på det. Det eneste du da trenger å tenke på er; hva kan du bruke de 35 kronene i måneden på?
 
Alle monner drar
I løpet av et år sparer du 420 kroner på å gå over til AvtaleGiro. For en student med et knapt budsjett kan dette være en liten gullgruve. Disse 420 kronene kan du bruke på akkurat hva du vil i stedet for den kjedelige fakturaavgiften. Du kan kjøpe et Ruter månedskort, dra på en konsert eller kjøpe et Bysykkel-abonnement.
 
Du trenger ikke å vente et helt år for å nyte disse pengene. Du kan jo unne deg noe for dine oppsparte midler hver måned. Alle monner drar og 35 kroner ekstra kan gi mye glede. For 35 kroner kan du hver måned kjøpe tre kopper kaffe i kantina, gå på kino hver tredje uke eller en stor sjokolade. Sjokoladen kan du nyte med dobbelt så god samvittighet; etter trening og kjøpt med sparte penger, det blir ikke bedre enn det.
 
Årlig tradisjon
Om dere er flere som trener sammen kan dere opprette AvtaleGiro og feire avtalen med pengene dere har spart. På en god restaurant eller på en fancy bar. En fin årlig tradisjon kun finansiert av sparte penger.