Søndag 22.10 bytter vi medlemssystem i SiO Athletica.

Hvordan blir jeg som medlem berørt?

Antall dager du kan forhåndsbooke gruppetimer kortes ned frem mot søndag 22.10
Fra og med mandag 16.10 og frem mot søndag 22.10 kommer vi til å korte ned antall dager du kan forhåndsbooke gruppetimer, slik at du søndag 22.10 kun kan booke søndagens timer. I løpet av morgenen/formiddagen mandag 23.10 vil bookingen være oppe igjen som normalt og du vil kunne booke som vanlig 5 dager frem i tid. Bookingen  vil se ut som før. Vi tar forbehold om forsinkelser. 

Manuell booking av morgentimer mandag 23.10
På grunn av noe usikkerhet rundt livetidspunktet for når det nye systemet vil sende riktig informasjon til sio.no/appen, åpner vi for at du som medlem kan forhåndsbooke timene mandag morgen via listebooking på senteret. Disse finner du i resepsjonene.

Du må oppdatere din SiO-app via App Store eller Google Play mandag 23.10
Da vi bytter systemet som sender data til appene våre må du mandag 23.10 laste ned siste oppdatering av appen. Du vil finne denne under oppdateringer i App Store eller Google Play på din telefon. Bookingen vil fungere og se ut som i dag. Booking av squash og tennis vil være noe forsinket sammenlignet med gruppetimebookingen. Se under.

Forhåndsbooking av flerbrukshall, squash og tennis trappes ned frem mot søndag 22.10
Du kan forhåndsbooke squash, tennis og flerbrukshall Blindern frem mot søndag 22.10. Dette gjelder også for booking i resepsjonen. På grunn av noe manuelt arbeid i nytt system som først kan gjøres når det nye medlemssystemet er på plass, vil det ta noe lengre tid før forhåndsbooking av haller og baner er oppe. Vi håper at alt er oppe og går før kl. 16.00 mandag 23.10. Ønsker du å spille før dette må du kontakte resepsjon for å høre om det er ledig tid. Du kan dessverre ikke forhåndsbooke videre utover i uken før bookingen er oppe.

Hvordan kan jeg se hvilke gruppetimer som går fom. mandag 23.10?
Frem til bookingen er oppe igjen vil du kunne se timene for hvert senter her:
Timeplan Athletica Blindern
Timeplan Athletica Centrum
Timeplan Athletica Domus
Timeplan Athletica Nydalen
Timeplan Athletica Vulkan

Vil det bli noen endringer i rutiner eller regler?
Vi legger til en maks begrensning på 3 gruppetimebookinger per dag og du vil ikke ha mulighet til å booke to timer som går på samme tid. Se øvrige bookingregler her.

Hva med mitt medlemskap og Avtalegiro?
Vi overfører alle medlemmer til det nye systemet og ditt medlemskap vil være aktivt hele tiden. Din Avtalegiro vil løpe som normalt selv om vi bytter system. Vi minner om at du er selv ansvarlig for å holde dine kontaktopplysninger på Min side oppdatert. Vi må til enhver tid ha din riktige adresse og telefonnummer.

Har du spørsmål?
Ta kontakt med oss i resepsjonen eller send e-post til athletica@sio.no. Vi tar forbehold om forsinkelse og vil komme med informasjon om oppdateringer på både sentrene og her på sio.no.