Er du klar for litt svømming, tennis, volleyball eller kanskje badminton? Her får du en oversikt over hvilke haller og baner du har kan bruke som medlem hos oss.

Athletica Domus har gode muligheter for den som liker å svømme. Her finner du både et 25 meter langt svømmebasseng og et mindre basseng med 33 grader. Bassengene er åpne i hele senterets åpningstid. Mandag til fredag kl. 12.45-14.00 er de store garderobene til svømmehallen stengt for renhold.

Timeplan for 17-23 april
Timeplan for 24-30 april

Athletica tilbyr både gruppetrening, kurs, PT og svømmeopplæring for barn i svømmehallen!   

Familiesvømming

Svømmebassengene er åpne for familiesvømming på lørdager fra 9-14 og på søndager fra 10-16. I tillegg holder vi åpent i romjulen, påsken og i sommerferien. I påskeuken 2016 har vi familiesvømming man 21. til ons 23. kl. 9.00 - 16.00, samt tors 24. til man 28. kl. 10.00 - 16.00.

Familiesvømmingen er åpen for alle, både medlemmer og ikke-medlemmer, og
en barnebillett koster 45,-. Som voksen kan du ha med deg maks 3 barn, og du må være sammen med barna mens de er i svømmehallen. Alle som skal inn i svømmehallen må kjøpe billett.

Hvis det er mange mennesker og stor pågang i svømmehallen, kan badetiden begrenses til 1 time per familie.

Det er 18 års aldersgrense i bassenget. Unntaket for barn under 18 år er på familiesvømming eller svømmekurs. 

Svømmehall

Athletica Domus og Athletica Blindern har begge en flerbrukshall som medlemmene våre kan bruke. Du kan også ha med deg ikke-medlemmer som har kjøpt enkeltbillett.

Flerbrukshallene er 28 x 48 meter og kan brukes som:
  • Fotballbane
  • Innebandybane
  • Håndballbane
  • Basketballbaner
  • Volleyballbaner
  • Badmintonbane

Flerbrukshallen på Athletica Domus kan bookes ved ledig kapasitet på dagtid i ukedagene, og i hele åpningstiden i helgene. Prisen er 60,- i timen pr del av hallen (deles i 3).

Vil du leie flerbrukshallen? Les mer her.

Book
Flerbrukshall

Athletica Domus har to utendørs tennisbaner som vi leier ut for 30,- i halvtimen. Husk at alle du tar med for å spille tennis må kjøpe enkeltbillett i resepsjonen dersom de ikke er Athletica-medlemmer.

Book
Tennis

For deg som er glad i å klatre, har Athletica Blindern eget buldrerom.

Buldring og klatring koster 35,- pr gang om man ikke er medlem i OSI Klatring. Du må være medlem i SiO Athletica eller kjøpe enkeltbillett i resepsjonen der du vil buldre eller klatre.

Her får du også leid klatresko til 20,-.

Buldring

Athletica Domus har to squashbaner som leies ut for 60,- pr halvtime.

Husk at alle du tar med for å spille squash må kjøpe enkeltbillett i resepsjonen dersom de ikke er Athletica-medlemmer.

Du kan få leid squashrackert og kjøpt squashballer for 40 kroner ved å henvende deg i resepsjonen.

Book
Squash

Athletica Domus’ utendørs kunstgressbane leies ut både til enkelttimer og til lag som ønsker en fast treningstid. Dagtid finnes det gode muligheter for å få leid kunstgressbanen.

Book
Kunstgressbane