Er du klar for litt svømming, tennis, volleyball eller kanskje badminton? Her får du en oversikt over hvilke haller og baner du kan bruke som medlem hos oss.

Fra og med 15.desember må man forhåndsbooke tid for egentrening for å svømme i svømmehallen.

Svømmehall

Athletica Domus har gode muligheter for den som liker å svømme. Her finner du både et 25 meter langt svømmebasseng og et mindre basseng med 33 grader.

 

Med ordinært medlemskap eller enkeltbillett får du inngang til svømmehallen. Prisene for enkeltbillett er 120 kr student, 220 kr ikke-student.

Ukeplan svømmehallen 17. januar til 23. januar

Ukeplan svømmehallen 24. januar til 30. januar

 

 

 

Svømmehallen er åpen i senterets åpningstider. Mandag til fredag kl. 12.45-14.00 er de store garderobene til svømmehallen stengt for renhold.
Merk at fra 15.desember vil de store garderobene være åpne for hver timeslot og at de store garderobene ikke vil stenge for renhold midt på dagen som før.

 

Familiesvømming er stengt

Familiesvømming er midlertidig stengt på grunn av smittervern og nye restriksjoner fra 09.12.21.

 

Svømmehall

Booking av flerbrukshall vil være stengt fra 15.12.21 grunnet nye retningslinjer for smittevern. Egentrening kan gjøres i studio, svømmehall og buldring men man må forhåndsbooke tid for trening.

 

Bruk av flerbrukshallene  

Athletica Blindern og Athletica Domus har begge en flerbrukshall som kan leies når den er ledig. Hallene er ofte i bruk av studentidrettslag, og kapasitet og ledig tid kan derfor variere fra semester til semester. Du kan finne en oversikt over ledig halltid og booke tid for egentrening her eller i Mitt SiO appen.

 

Flerbrukshallene er 28 x 48 meter og kan brukes som:

  • Fotballbane
  • Innebandybane
  • Håndballbane
  • Basketballbaner
  • Volleyballbaner
  • Badmintonbane
  • Klatring i klatreveggen på Blindern (krever at begge parter har brattkort og eget utstyr)

 

Studentidrettslag kan søke om treningstid

Studentidrettslag/foreninger som er medlemmer i NIF eller registrert hos SiO Foreninger kan søke om treningstid i SiO Athleticas lokaler. Her kan du lese mer om å søke treningstid for studentidrettslag.

 

 

Booking av flerbrukshall til arrangement

Vi tilbyr også utleie av flerbrukshallen til enkeltarrangement. Ønsker du å leie hallen for arrangement kan du sende oss en henvendelse via kontaktskjemaet vårt.

 

 

Booking av flerbrukshall til egentrening

Å leie flerbrukshallen til egentrening koster 30,- per halvtime per seksjon. Bruk av flerbrukshallen til egentrening forutsetter medlemskap i SiO Athletica, eller at man løser enkeltbillett til anlegget. Her kan du booke tid i flerbrukshallen for egentrening:

Book
Flerbrukshall

Tennisbanene stenger for sesongen

Fra og med 01.november vil tennisbanene på Domus Athletica være stengt for sesongen. Det er ikke mulig å booke banene etter søndag 31.oktober.

 

Velkommen tilbake neste sesong!

 

Om tennisbanene

Athletica Domus har to utendørs tennisbaner som vi leier ut for 30,- per halvtime per bane.

 

Å leie tennisbane krever forhåndsbooking. Book tennisbane på forhånd, og henvend deg i resepsjonen for registrering av deg og din tennistid. Bruk av tennisbanen forutsetter medlemskap i SiO Athletica, eller at man løser enkeltbillett til anlegget.

 

Du kan leie tennisracket hos oss. Dette koster 25,- per racket. Du kan kjøpe tennisball i resepsjonen på Athletica Domus. Det koster 45,- per tennisball eller 110,- for tre.

 

Her kan du booke tennisbane i sesong:

Book
Tennis

Fra og med 15.desember må man forhåndsbooke tid for å buldre i buldrerommet. Klatreveggen er stengt. Vi leier ikke ut klatresko per nå.

For deg som er glad i å klatre, har Athletica Blindern eget buldrerom samt klatrevegg i flerbrukshallen.

Du må være medlem i SiO Athletica eller kjøpe enkeltbillett i resepsjonen om du vil buldre eller klatre. Du kan kjøpe flytende kalk i resepsjonen. Klatresko kan leies i resepsjonen.

 

Buldring

Athletica Domus har to squashbaner som vi leier ut for 60,- per halvtime per bane.

 

Å leie squashbane krever forhåndsbooking. Book squashbane på forhånd, og henvend deg i resepsjonen for registrering av deg og din squashtid. Bruk av squashbane forutsetter medlemskap i SiO Athletica, eller at man løser enkeltbillett til anlegget.

 

Du kan leie squashracket hos oss. Dette koster 50,- per racket. Du kan kjøpe squashballer. Det koster 50,- per squashball.

 

Her kan du booke squashbane:

Book
Squash

Athletica Domus’ utendørs kunstgressbane leies ut både til enkelttimer og til lag som ønsker en fast treningstid. Dagtid finnes det gode muligheter for å få leid kunstgressbanen.

Kunstgressbane