Er du klar for litt svømming, tennis, volleyball eller kanskje badminton? Her får du en oversikt over hvilke haller og baner du kan bruke som medlem hos oss.

Athletica Domus har gode muligheter for den som liker å svømme. Her finner du både et 25 meter langt svømmebasseng og et mindre basseng med 33 grader. Bassengene er åpne i hele senterets åpningstid. 

Mandag til fredag kl. 12.45-14.00 er de store garderobene til svømmehallen stengt for renhold.

Med ordinært medlemskap får du også inngang til svømmehallen.

Ukeplan svømmehallen 20. september til 26. september

Ukeplan svømmehallen 13. september til 19. september

Familiesvømming er stengt inntil videre grunnet smittevern.

 

Svømmehall

Athletica Domus og Athletica Blindern har begge en flerbrukshall som medlemmene våre kan bruke. Nå under Covid-19 er hallene kun åpne for organisert aktivitet i regi av studentidrettslagene.

Flerbrukshallene er 28 x 48 meter og kan brukes som:
  • Fotballbane
  • Innebandybane
  • Håndballbane
  • Basketballbaner
  • Volleyballbaner
  • Badmintonbane

Kanskje du vil arrangere bandyturnering for vennegjengen, eller aktivitetsdag for bedriften din?

Vi tilbyr utleie av flerbrukshallen til enkeltarrangement på lørdager og søndager. Ønsker du å leie hallen kan du sende oss en henvendelse via kontaktskjemaet vårt.

I ukedagene er ofte hallen brukt til lagidrett i regi av studentidrettsklubber. Du kan booke treningstid i hallen når den er ledig.

Studentidrettslag kan søke om treningstid

Studentidrettslag/foreninger som er medlemmer i NIF eller registrert hos SiO Foreninger kan søke om treningstid i SiO Athleticas lokaler. Les mer her.

Book
Flerbrukshall

Athletica Domus har to utendørs tennisbaner som vi leier ut for 30,- i halvtimen.

Å leie tennisbane krever forhåndsbooking. Book tennisbane her og henvend deg i resepsjonen for registrering av deg og din tennistid. Bruk av tennisbanen forutsetter medlemskap i SiO Athletica, eller at man løser enkeltbillett til anlegget.

Du kan leie tennisracket hos oss. Dette koster 25,- per racket. Du kan kjøpe tennisball i resepsjonen på Athletica Domus. Det koster 45,- per tennisball eller 110,- for tre.

Book
Tennis

For deg som er glad i å klatre, har Athletica Blindern eget buldrerom.

Du må være medlem i SiO Athletica eller kjøpe enkeltbillett i resepsjonen der du vil buldre eller klatre.

Du kan kjøpe flytende kalk i resepsjonen.

NB! Som et smitteforebyggende tiltak har Athletica besluttet å ikke leie ut klatresko på ubestemt tid. Ta med egne sko.

Buldring

Athletica Domus har to squashbaner som leies ut for 60,- pr halvtime per bane

Å leie squashbane krever forhåndsbooking. Book squashbane her og henvend deg i resepsjonen for registrering av deg og din squashtid. Bruk av squashbane forutsetter medlemskap i SiO Athletica, eller at man løser enkeltbillett til anlegget.

Du kan leie squashracket hos oss. Dette koster 50,- per racket. Du kan kjøpe squashballer i resepsjonen på Athletica Domus. Det koster 45,- per squashball, eller 110,- for tre.

Book
Squash

Athletica Domus’ utendørs kunstgressbane leies ut både til enkelttimer og til lag som ønsker en fast treningstid. Dagtid finnes det gode muligheter for å få leid kunstgressbanen.

Kunstgressbane