Er du klar for litt svømming, tennis, volleyball eller kanskje badminton? Her får du en oversikt over hvilke haller og baner du kan bruke som medlem hos oss.

Svømmehall

Athletica Domus har gode muligheter for den som liker å svømme. Her finner du både et 25 meter langt svømmebasseng og et mindre basseng med 33 grader.

Med ordinært medlemskap eller enkeltbillett får du inngang til svømmehallen. Prisene for enkeltbillett er 120 kr student, 220 kr ikke-student.

Svømmehallen er åpen i senterets åpningstider. Mandag til fredag kl. 12.45-14.00 er de store garderobene til svømmehallen stengt for renhold.

 

Ukeplan for svømmehallen

Svømmehallen brukes av både idrettslag, foreninger og til gruppetimer og kurs. Her finner du en oversikt over aktiviteter i svømmehallen de neste ukene, slik at du kan planlegge ditt besøk best mulig.

Ukeplan svømmehallen 28. november til 4.desember

Ukeplan svømmehallen 8. til 14. november

Familiesvømming

Ved familiesvømming må alle barn ha følge av en voksen. Åpningstidene for familiesvømming er 09.00-14.00 lørdag og 10.00-16.00 søndager. Merk at aldersgrense i svømmehallen er 18 år, unntatt disse tidene for familiesvømming.

Svømmehall

Bruk av flerbrukshallene  

Athletica Blindern og Athletica Domus har begge en flerbrukshall som kan leies når den er ledig. Hallene er ofte i bruk av studentidrettslag, og kapasitet og ledig tid kan derfor variere fra semester til semester. Du kan finne en oversikt over ledig halltid og booke tid for egentrening her eller i Mitt SiO appen.

 

Flerbrukshallene er 28 x 48 meter og kan brukes som:

  • Fotballbane
  • Innebandybane
  • Håndballbane
  • Basketballbaner
  • Volleyballbaner
  • Badmintonbane
  • Klatring i klatreveggen på Blindern (krever at begge parter har brattkort og eget utstyr)

 

Studentidrettslag kan søke om treningstid

Studentidrettslag/foreninger som er medlemmer i NIF eller registrert hos SiO Foreninger kan søke om treningstid i SiO Athleticas lokaler. Her kan du lese mer om å søke treningstid for studentidrettslag.

 

 

Booking av flerbrukshall til arrangement

Vi tilbyr også utleie av flerbrukshallen til enkeltarrangement. Ønsker du å leie hallen for arrangement kan du sende oss en henvendelse via kontaktskjemaet vårt.

 

 

Booking av flerbrukshall til egentrening

Å leie flerbrukshallen til egentrening koster 30,- per halvtime per seksjon. Bruk av flerbrukshallen til egentrening forutsetter medlemskap i SiO Athletica, eller at man løser enkeltbillett til anlegget. Her kan du booke tid i flerbrukshallen for egentrening:

Book
Flerbrukshall

Om tennisbanene

Athletica Domus har to utendørs tennisbaner som vi leier ut for 30,- per halvtime per bane.

 

Å leie tennisbane krever forhåndsbooking. Book tennisbane på forhånd, og henvend deg i resepsjonen for registrering av deg og din tennistid. Bruk av tennisbanen forutsetter medlemskap i SiO Athletica, eller at man løser enkeltbillett til anlegget. Enkeltbillett koster 120,- for studenter og 220,- for ikke-studenter.

 

Du kan leie tennisracket hos oss. Dette koster 25,- per racket. Du kan kjøpe tennisball i resepsjonen på Athletica Domus. Det koster 45,- per tennisball eller 110,- for tre.

 

Her kan du booke tennisbane i sesong:

Book
Tennis

For deg som er glad i å klatre, har Athletica Blindern eget buldrerom samt klatrevegg i flerbrukshallen.

Du må være medlem i SiO Athletica eller kjøpe enkeltbillett i resepsjonen om du vil buldre eller klatre. Du kan kjøpe flytende kalk i resepsjonen. Klatresko kan leies i resepsjonen.

 

Buldring

Athletica Domus har to squashbaner som vi leier ut for 60,- per halvtime per bane.

 

Å leie squashbane krever forhåndsbooking. Book squashbane på forhånd, og henvend deg i resepsjonen for registrering av deg og din squashtid. Bruk av squashbane forutsetter medlemskap i SiO Athletica, eller at man løser enkeltbillett til anlegget.

 

Du kan leie squashracket hos oss. Dette koster 50,- per racket. Du kan kjøpe squashballer. Det koster 50,- per squashball.

 

Her kan du booke squashbane:

Book
Squash

Athletica Domus’ utendørs kunstgressbane leies ut både til enkelttimer og til lag som ønsker en fast treningstid. Dagtid finnes det gode muligheter for å få leid kunstgressbanen.

Kunstgressbane