Athletica Domus har gode muligheter for den som liker å svømme. Her finner du både et 25 meter langt svømmebasseng og et mindre basseng med 33 grader. Athletica tilbyr både gruppetrening, kurs og PT i svømmehallen!

 

svømmehall

 

Åpningstid

Bassengene er åpne i hele senterets åpningstid. Onsdager stenger det store bassenget 20.45 grunnet padling. 

Mandag til fredag kl. 12.45-14.00 er de store garderobene stengt på grunn av vasking. De mindre garderobene er åpne hele åpningstiden. 

Timeplan for 2. mars - 8. mars
Timeplan for 9. mars - 15. mars

Det er 18 års aldersgrense i bassenget. Unntaket for barn under 18 år er på familiesvømming.

Med ordinært medlemskap får du også inngang til svømmehallen eller du kan kjøpe enkeltbillett til 120 kr. Vi tilbyr også klippekort til 990,- for 10 ganger. 

Familiesvømming

Svømmebassengene er åpne for familiesvømming på lørdager fra 9-14 og på søndager fra 10-16. Vi har også åpent for familiesvømming i forbindelse med jul og sommer. Se åpningstider her

Familiesvømmingen er åpen for alle, både medlemmer og ikke-medlemmer, og en barnebillett koster 45,-. Som voksen kan du ha med deg maks 3 barn, og du må være sammen med barna mens de er i svømmehallen. Alle som skal inn i svømmehallen må kjøpe billett.

Hvis det er mange mennesker og stor pågang i svømmehallen, kan badetiden begrenses til 1 time per familie. Dersom svømmehallens kapasitet er nådd vil det ikke være mulig å kjøpe billett. Dette er for å sørge for sikkerheten til brukerne av svømmehallen. 

Kurs og gruppetrening i svømmehallen

Ønsker du å bli bedre i Crawl eller gå på gruppetime i vann? Vi har dyktige personlig trenere og instruktører som tilbyr både kurs og gruppetrening i svømmehallen.

Se oversikten over kursene våre her.

Møt våre svømme-PT'er: