Svømmehallen på Athletica Domus

Athletica Domus har gode muligheter for den som liker å svømme. Her finner du både et 25 meter langt svømmebasseng og et mindre basseng med 33 grader. Athletica tilbyr både gruppetrening, kurs og Personlig Trening i svømmehallen. Under bildet kan du lese om åpningstider og familiesvømming.

 

svømmehall

Åpningstider og priser

Bassengene er åpne i hele senterets åpningstid. Her kan du se Athletica Domus sine åpningstider. Mandag til fredag kl. 12.45-14.00 er de store garderobene stengt på grunn av vasking. De mindre garderobene er åpne hele åpningstiden. 

Med ordinært medlemskap eller enkeltbillett får du inngang til svømmehallen. Prisene for enkeltbillett er 120 kr student, 220 kr ikke-student. Det er 18 års aldersgrense i bassenget.

 

Ukeplan for svømmehallen

Svømmehallen brukes av både idrettslag, foreninger og til gruppetimer og kurs. Her finner du en oversikt over aktiviteter i svømmehallen de neste ukene, slik at du kan planlegge ditt besøk best mulig.

Ukeplan svømmehallen 27. juni til 10. juli

Ukeplan svømmehallen 15. til 21. august

 

Familiesvømming

Åpningstidene for familiesvømming er 09.00-14:00 lørdag og 10.00-16:00 søndager. Alle barn må ha følge av en voksen. Prisene for enkeltbillett er 120 kr student, 220 kr ikke-student, 45 kr barn. Merk at aldersgrense i svømmehallen er 18 år, unntatt disse tidene for familiesvømming.

 

Her er våre personlige trenere i svømming:

Allan Corona

Allan er sertifisert personlig trener i styrke- og utholdenhetstrening, og er for tiden under utdanning til en mastergrad i styrkeidrett. Han har over 6 års erfaring som trener. Han er hovedtrener for et internasjonalt triatlonteam, så vel som utøver på langrennslandslaget til Mexico. Allan holder seg oppdatert på nyeste forskning på feltet og benytter dette i samarbeid med sine kunder.

Allan snakker hovedsakelig engelsk og spansk.

Jorn Prinse

Jorn har over 8 års erfaring som svømmetrener, med fordypning i åpent-vann og triatlon svømming. Han er sertifisert NSF svømmeinstruktør og trener, både for nybegynnere og høyere nivåer.

Jorn kan hjelpe deg å nå målene dine gjennom varierte og strukturerte øvelser. Han elsker å trene alle forskjellige svømmere, både barn og voksne. Jorn synes at svømming, både i bassenget og på åpent vann, er en opplevelse alle burde kunne glede seg over.

Lars Håkon Iversen

Lars Håkon kan hjelpe alt fra nybegynnere til konkurransesvømmere. Han har vært svømmer på høyt nasjonalt nivå, og gjennom mer enn 10 års svømmeerfaring har Lars Håkon et bredt kunnskapsområde innen svømmeteknikker og skadeforebyggende trening. Han ønsker å hjelpe deg å nå målene dine hva enn de skulle være.

Mia Kitter

Mia er tidligere konkurransesvømmer og har en bachelorgrad i osteopati. Hun er sertifisert NSF instruktør og har lang erfaring som svømmetrener fra nybegynnere til elite. Hun har i tillegg tidligere erfaring som svømmetrener for mennesker med funksjonshemming.

Hun brenner for å hjelpe alle uansett forutsetning og vil hjelpe deg for å oppnå dine mål og vil gjøre alt for at treningen blir morsom uansett nivå.

Sandra Flores

Sandra har mer enn 20 års svømmeerfaring. Hun har deltatt i nasjonale konkurranser og triatlon i hjemlandet sitt. Sandra får opplæring fra Norges Svømmeforbund og hun kan lære deg i et trygt og morsomt miljø. Sandra har erfaring med å lære nybegynnere å svømme i enkelt- eller duotimer (barn og voksne).

Silje-Marie Jensen

Silje-Marie er klinisk ernæringsstudent og tidligere konkurransesvømmer. Hun er også sertifisert NSF instruktør og har erfaring som svømmetrener både for nybegynnere og høyere nivåer. Med god kunnskap innenfor alle de fire svømmestilene, vil hun hjelpe deg med å nå dine mål, enten du vil forbedre teknikk, utholdenhet eller lære noe helt nytt.

Silje-Maries mål er at du skal oppleve glede, mestring og utvikling i vannet.

Silje-Marie ønsker også hjelpe deg med kosthold og livsstilsendringer slik at du kan oppnå en balansert livsstil og trives i hverdagen.

Dine interesser og ønsker er utgangspunktet når det legges til rette for trening og kosthold.