Athletica Domus har gode muligheter for den som liker å svømme. Her finner du både et 25 meter langt svømmebasseng og et mindre basseng med 33 grader. 
Athletica tilbyr både gruppetrening, kurs, PT og svømmeopplæring for barn i svømmehallen!

svømmehall

Åpningstid

Bassengene er åpne i hele senterets åpningstid. Mandag til fredag kl. 12.45-14.00 er de store garderobene til svømmehallen stengt for renhold.

Timeplan for 24-30 april
Timeplan for 1-7 mai

Det er 18 års aldersgrense i bassenget. Unntaket for barn under 18 år er på familiesvømming eller svømmekurs. 

Familiesvømming

Svømmebassengene er åpne for familiesvømming på lørdager fra 9-14 og på søndager fra 10-16. I tillegg holder vi åpent i romjulen, påsken og i sommerferien.

Familiesvømmingen er åpen for alle, både medlemmer og ikke-medlemmer, og en barnebillett koster 45,-. Som voksen kan du ha med deg maks 3 barn, og du må være sammen med barna mens de er i svømmehallen. Alle som skal inn i svømmehallen må kjøpe billett.

Hvis det er mange mennesker og stor pågang i svømmehallen, kan badetiden begrenses til 1 time per familie.

Kurs og gruppetrening i svømmehallen

Ønsker du å bli bedre i Crawl eller gå på gruppetime i vann? Vi har dyktige personlig trenere og instruktører som tilbyr både kurs og gruppetrening i svømmehallen. Det finnes også egne svømmeopplæringskurs for barn.

Se oversikten over kursene våre her.

Møt våre svømme-PT'er:

Andreas Johansen

Andreas har jobbet som svømmeinstruktør i mange år, i tillegg til at han har drevet aktivt som svømmer. Han tilbyr svømmeundervisning og trening skreddersydd ditt behov, enten du er en fersk svømmer eller vil gjennomføre et triatlon. Med Andreas vil du få trene svømming på trygg og effektiv måte.

Hanne Lockertsen

Hanne er utdannet PT og har tilleggskompetanse i trening mot beinskjørhet. Hun har erfaring fra både styrketrening, utholdenhet, bevegelighet, crossfit og yoga.

Hun har også drevet med svømming på nasjonalt nivå og har hatt svømmekurs for barn og ungdom i mange år. Hanne skreddersyr opplegget sitt etter deg, enten du jobber mot opptak til politihøyskolen eller militæret – eller bare vil bli bedre til å svømme.