Svømmehallen på Athletica Domus

Athletica Domus har gode muligheter for den som liker å svømme. Her finner du både et 25 meter langt svømmebasseng og et mindre basseng med 33 grader. Athletica tilbyr både gruppetrening, kurs og Personlig Trening i svømmehallen. Under bildet kan du lese om åpningstider og familiesvømming.

 

svømmehall

Åpningstider

Bassengene er åpne i hele senterets åpningstid. Her kan du se Domus Athletica sine åpningstider. Mandag til fredag kl. 12.45-14.00 er de store garderobene stengt på grunn av vasking. De mindre garderobene er åpne hele åpningstiden. 

 

Med ordinært medlemskap eller enkeltbillett får du inngang til svømmehallen. Prisene for enkeltbillett er 120 kr student, 220 kr ikke-student. Det er 18 års aldersgrense i bassenget.

 

Ukeplanen for svømmehallen

Ukeplan svømmehallen 22. november til 28. november

Ukeplan svømmehallen 29.november til 5.desember

 

Familiesvømming

Familiesvømming åpner opp igjen fra og med lørdag 2.oktober. Åpningstidene for familiesvømming er 09:00-14:00 lørdag og 10:00-16:00 søndag. Tidsbruken er begrenset til 1 time slik at flest mulig får brukt tilbudet. Foreldre må følge barna selv. Prisene for enkeltbillett er 120 kr student, 220 kr ikke-student og 45 kr per barn.

 

Her er våre personlige trenere i svømming:

Alienor Labes

Alienor hjelper deg med opplæring i krawl og bryst eller med å forbedre teknikk på en trygg og effektiv måte. Hun tilbyr også gruppetrening (PT-mini gruppe) for barn som ønsker utvikle sine svømmeferdigheter i en gruppe sammen med andre barn (Max 6 per gruppe). Kurs kan gå på norsk, engelsk eller fransk!

Jorn Prinse

Jorn har over 8 års erfaring som svømmetrener, med fordypning i åpent-vann og triatlon svømming. Han er sertifisert NSF svømmeinstruktør og trener, både for nybegynnere og høyere nivåer.

Jorn kan hjelpe deg å nå målene dine gjennom varierte og strukturerte øvelser. Han elsker å trene alle forskjellige svømmere, både barn og voksne. Jorn synes at svømming, både i bassenget og på åpent vann, er en opplevelse alle burde kunne glede seg over.

Lars Håkon Iversen

Lars Håkon kan hjelpe alt fra nybegynnere til konkurransesvømmere. Han har vært svømmer på høyt nasjonalt nivå, og gjennom mer enn 10 års svømmeerfaring har Lars Håkon et bredt kunnskapsområde innen svømmeteknikker og skadeforebyggende trening. Han ønsker å hjelpe deg å nå målene dine hva enn de skulle være.

Sandra Flores

Sandra har mer enn 20 års svømmeerfaring. Hun har deltatt i nasjonale konkurranser og triatlon i hjemlandet sitt. Sandra får opplæring fra Norges Svømmeforbund og hun kan lære deg i et trygt og morsomt miljø. Sandra har erfaring med å lære nybegynnere å svømme i enkelt- eller duotimer (barn og voksne).