Athletica Cycling Basic

Athletica Cycling Basic er en fin time for deg som ønsker å prøve innendørs sykling som treningsform. Timen kjøres med moderat intensitet og passer for alle.

Cycling 4x4

Få pulsen opp og la svetten renne. Dette er timen for deg som ønsker en forutsigbar og hard kondisjonsøkt på sykkel, med 4x4 minutters intervaller.

Cycling Interval

Dette er en time med høy intensitet og systematiske arbeids- og hvileperioder. Intervallene ligger på mellom 30 sekunder og 8 minutter. Denne timen passer for deg som vil ta formen til neste nivå.

Athletica Cycling

Bli med på en sykkeltime med fokus på flyt og lengre arbeidsperioder med høy intensitet. Med 2-3 arbeidsperioder gjennom timen får du god tid til å jobbe deg opp i en høy intensitet.

Cycling Express

Dette er en effektiv time med høy intensitet og korte intervaller. Timen kan i de fleste tilfeller kombineres med en styrketime.

Interval: Bike NYHET!

En hard og effektiv kondisjonstime med intervaller hvor du kan pushe deg enten på sykkel eller på tredemølle. Intervallene ligger mellom 30 sekunder og 4 minutter. Du justerer selv motstandshjulet på sykkelen. Denne timen passer for deg som vil ta formen til neste nivå.

Watt Cycling

Se hvor hardt du faktisk jobber på sykkelen og ta treningen din til nye høyder. På timer merket med "Watt" kjører vi med skjermsystem hvor vi styrer intensitet etter watt. Vi anbefaler deg å lage en bruker på stagesflight.com via nettleser. Du logger da inn i salen når du kommer med ditt mobilnummer og instruktøren vil guide deg inn i wattens verden. Du kan også laste ned Stagesflight-appen og logge treningen din under andre sykkeltimer på Athletica Centrum. Timer vi tilbyr er "Watt Cycling Interval" og "Watt Cycling 4x4". Vi kjører også maraton 1-2 ganger per semester.

Cycling Pulse

Timetyper merket med "Pulse" er sykkeltimer hvor hver enkelt deltager får
mulighet til å følge med på sin egen puls på en storskjerm i sykkelsalen.
Dine pulsverdier vil være anonyme. Instruktøren vil guide deg igjennom
timen ved hjelp av intensitetssoner som vises sammen med pulsen din
på storskjermen. Pulsmåleren kan du låne gratis og den hentes utenfor salen før timen. Her kan du også låne strikk.
Cycling Pulse tilbys på Athletica Vulkan. Timer vi tilbyr er "Cycling Interval Pulse", "Cycling 4x4 Pulse" og "Cycling Express Pulse"