Basisball RAW

Funksjonell, inspirerende og effektiv styrketrening med en Basisball (vektball med håndtak)! Ballene veier fra 3-10 kg og du bestemmer selv både hvor tung ball du vil trene med og i hvilket tempo du vil gjøre øvelsene. Du jobber med Basisballen gjennom hele timen med varierte øvelser som utfordrer både balanse, stabilitet, bevegelighet, mobilitet og core. Samtidig får du opp pulsen skikkelig, blir utfordret på spenst og evnen din til å ta treningen ett skritt lenger.

Cage Challenge

Lær deg triksene i studioburet og få maks utbytte av effektiv og funksjonell trening i vår lekegrind! En rå og morsom time, intensiv og variert styrketrening. Morsomt, enkelt og tøft!

Functional Strength

En funksjonell styrketime hvor vi jobber med egen kroppsvekt, manualer, vektstenger og step-kasse. Vi jobber med de store muskelgruppene samtidig som vi utfordrer balanse, stabilitet, bevegelighet, mobilitet og kjernemuskulaturen, og du har mulighet å forbedre styrken i hele kroppen.

Kettlebell

En tøff og effektiv styrke- og kondisjonstime. Funksjonell og enkel trening hvor du får trent styrke, kondisjon og bevegelighet.

Leg Day

30 intensive minutter med varierte øvelser for bein og setemuskulatur. Møt ferdig oppvarmet til timen. Passer for alle.

Nakke Skuldre

Styrke og bevegelighet for hele kroppen med vekt på øvelser for nakke, skuldre og rygg. En perfekt time for alle som sitter mye på lesesal eller foran PC

Strength

En ren styrketime hvor du utfordres til å jobbe med tunge vekter for å øke styrken.
Vi jobber med de store musklene i kroppen. Det er en fordel å møte ferdig oppvarmet.

Total Core

En styrketime med fokus på mage, rygg og kjernemuskulatur. Ved å jobbe med både dynamiske og statiske øvelser gir vi deg muligheten til en sterkere kjerne og bedre holdning. Timen passer for alle.

TRX Express

Intervallbasert styrketrening for hele kroppen. En effektiv og tøff økt. Det er en fordel å møte ferdig oppvarmet. Dette er timen for deg med erfaring med TRX.

TRX Basic

Intervallbasert styrketrening i slynge for hele kroppen. Timen passer godt for deg som aldri har trent TRX.

TRX Challenge

Intervallbasert styrketrening for hele kroppen. En tøff og energisk styrketime. Dette er timen for deg med erfaring med TRX.

TRX Upper Body

Intervallbasert styrketrening for overkropp i slynge. Hovedfokuset gjennom timen er rygg, bryst, skuldre og kjerne. Timen passer for alle.

TRX Leg Day

Intervallbasert styrketrening i slynge for bein og setemuskulatur. Timen passer for alle.

Upper Body

30-minutters styrketrening for overkropp, med hovedfokus på rygg, bryst og skuldre. Møt ferdig oppvarmet. Passer for alle.