Dance

En herlig kondisjonstime med avansert koreografi og inspirasjon fra forskjellige dansestiler. Perfekt dansetime for deg som har noe erfaring med trinnkombinasjoner. Come dance with us.

Step Basic

Step Basic er en kondisjonstime som bygger en koreografi med enkle grunntrinn på step. Koreografien er enkel og utfordrer deg med elementer som vendinger, rytmeendringer og intensitet. Høyden på steppen kan du justere slik at den passer ditt nivå.

Ultimate Rhythm

En morsom dansetime med inspirasjon fra forskjellige dansestiler. Timen er bygd opp med sang for sang- koreografi og har fokus på å trene hele kroppen. Have fun with the rhythm!

Zumba

Ditch the workout, join the party
Dansebasert kondisjonstrening inspirert av latinamerikanske
rytmer. Enkel koreografi hvor du jobber sang for sang.

Dance Reggaeton & Bollywood

Denne eksotiske og inspirerende dansetimen introduserer deg for dansestilene Bollywood og Reggaeton. Bollywood henter inspirasjon fra Indisk film. Reggaeton er en blanding av reggae og dancehall til latinamerikansk og karibisk musikk.

Step It Up

Ta treningen til neste nivå og bli med på Step It Up. Dette er en kondisjonstime med avansert koreografi på step. Timen vil utfordre deg på ulike trinnkombinasjoner, retninger og rytmeendringer. En morsom time som passer for deg som har erfaring med step og trinntimer