Athletica HIT

Hight Intensity Training – en tøff og utfordrende gruppetime hvor vi jobber med utholdenhet, spenst og styrke på en leken, energifylt og effektiv måte. Athletica HIT gir deg mulighet til å utfordre dine grenser, og du jobber med enkle og effektive øvelser. Timen passer for moderat til godt trente.

Boxing Interval

En tøff og intensiv boksetime hvor du jobber i intervaller med kondisjon og styrke. Grunnleggende slag og spark fra boksing og kickboksing.
Timen varierer med å jobbe én og én og i par og passer for moderat til godt trente.

Cardio Challenge

En enkel, effektiv og inspirerende gruppetime hvor vi med enkle trinn og drivende musikk forbedrer utholdenheten. Passer for nybegynnere til godt trente.

Cardio Step Challenge

En effektiv kondisjonstime på stepkasse med enkle trinn, hvor du også får utfordret din egen styrke. Energisk musikk og høy intensitet gjennom hele timen.

Cardio & Strength

Effektiv gruppetime med 30 min kondisjonstrening og 30 min styrketrening.
Enkle øvelser og høy energi er kjennetegnet på denne timen. Passer for alle.

Dodgeball

Kanonball slik du husker det fra gymmen på skolen – men når du blir truffet av en ball, får du øvelser å gjøre før du er tilbake på laget igjen. Morsomt, effektivt og lekent! Vi anbefaler at du kommer ferdig varmet opp til timene på Athletica Vulkan. På Athletica Blindern kjøres timene med 10 minutters oppvarming.

Ultimate Circle

Intensiv styrke- og kondisjonstrening med utstyr og egen kroppsvekt. Du jobber i stasjoner med forskjellige øvelser på hver stasjon. Timen passer for alle.

Interval Running

Intervalltrening innendørs i løpesal eller på møller i treningsstudio. Få opp pulsen med pyramideintervall og med hjelp fra en dyktig instruktør. Du justerer selv hastighet og stigning på tredemøllen og timen passer for alle som kan løpe.

Running

Løpetime med moderat intensitet innendørs. Utholdenhetstime med fokus på lengre arbeidsperioder og god teknikk. Timen passer for alle, spesielt for dem som ønsker å lære seg å løpe over lengre distanse.