Yoga Flow

Yoga Flow er en yogatime med fokus på bevegelighet, styrke og balanse. Posisjoner og serier er hentet fra ashtanga, hatha og viryah.

Klassisk Yoga

En enklere yogatime med fokus på pust, balanse og meditasjon. Passer for alle.

Jivamukti Yoga

I en Jivamukti-time fokuserer vi på fysiske yogaøvelser. Jivamukti er derfor en fysisk utfordrende og samtidig intellektuelt stimulerende yogaform som vil kunne lede til økt bevissthet og mental tilstedeværelse. Vi setter de enkelte yogastillingene sammen til flytende serier ved hjelp av pusten (vinyasa) og kombinerer dette med chanting, oppløftende musikk og meditasjon

Kundalini Yoga

En effektiv, helhetlig og komplett yogaform. Opplev en dynamisk, morsom og inspirerende treningsform hvor du i tillegg til fysisk trening får erfare økt mental og emosjonell helse, samt utvikle en dypere kontakt med dine indre ressurser. På Kundalini Yoga setter vi fokus på mindfulness og stressmestring gjennom meditasjon og yogaøvelser som styrker nerve-, hormon- og immunsystemet. Hver time er annerledes med et nytt og spennende tema som vi jobber ut i fra. Timen passer alle.

Yoga Restority

Yoga Restority er en yogatime hvor vi fokuserer på restitusjon, avspenning og innhenting av kroppen. Det mentale får også hvile samtidig som du samler energi og kjenner varmen bre seg i kroppen.

Power Yoga

Power Yoga er en dynamisk yoga, som vil gi deg bedre koordinasjon, balanse og core-styrke.
Ulike sekvenser med inspirasjon fra blant annet ballett og boksing. Timen passer for alle og er et godt
supplement for å prestere bedre med annen trening.

Yoga Gymnastics

Yoga Gymnastics er en blandingstime med fokus på akrobatiske elementer som er vanlig i både yoga og turn. Treningen vil effektivt utvikle dine gymnastiske ferdigheter: styrke, utholdenhet, fleksibilitet og balanse. Gøyal og effektiv time for deg som liker å leke når du trener.

Pilates

Styrketrening etter pilatesmetoden hvor pusten spiller en stor rolle. Du jobber med egen kroppsvekt og har muligheten til å forbedre balanse, styrke og bevegelighet.

Flexible

Timen gir deg mulighet til å forbedre bevegeligheten din uansett hvilket nivå du er på. Du får dynamisk bevegelighetstrening og enkle strekkøvelser for de store muskelgruppene i kroppen. Timen passer for alle og er fint å kombinere med andre timer.