BJJ: Introduction NYHET!

På denne timen lærer du deg hva Brasiliansk Jiu Jitsu (BJJ) er, og får en innføring i grunnteknikkene fra idretten. Denne timen passer for deg som vil ha en introduksjon i kampsport. Det er ikke nødvending med Gi (drakt), men det er anbefalt med behagelige klær uten lommer, knapper og glidelåser. Timen passer for nybegynnere.

BJJ: NOGI

Bli med på kampsporttime hvor vi jobber med blant annet grunnleggende teknikker, driller og sparring fra Brasiliansk Jiu Jitsu (BJJ). Sparring betyr å jobbe med en partner. På denne timen bruker ingen Gi (drakt), men det er anbefalt med behagelige klær uten lommer, knapper og glidelåser. Alle kan bli med uavhengig av nivå.

BJJ: Mixed Class

Bli med på kampsporttime hvor vi blant annet jobber med ulike grunnteknikker, driller og sparring fra Brasiliansk Jiu Jitsu (BJJ). Sparring betyr å jobbe med en partner. Timen inneholder også egenvektstrening rettet mot kampsport. På denne timen vil det være en fordel å bruke Gi (drakt). Med Gi vil du ha en funksjonell og behagelig bekledning, samt at det vil være et godt verktøy i sparringen. Alle kan bli med uavhengig av nivå.

BJJ: Open mat NYHET!

På denne timen er det hovedsakelig fokus på sparring i Brasiliansk Jiu Jitsu (BJJ). Vi kaller det åpen matte fordi man kan øve på det man har behov for. På denne timen er det valgfritt om du ønsker å bruke Gi eller ikke. Alle kan bli med uavhengig av nivå.

Muay Thai NYHET!

Muay Thai er en kampsport fra Thailand som omfatter slag, spark, albue, kne og stående bryting.
Denne klassens mål er å øke din kunnskap og kompetanse om idretten, samtidig som man forbedrer fysisk form gjennom skyggeboksing, putekombinasjoner og partnerdriller.
Alle kan bli med uavhengig av nivå.

Muay Thai Combined NYHET!

Slag, spark, kne, albue og bryting.
Denne utvidede Muay Thai timen omfatter skyggeboksing, putekombinasjoner, partnerdriller og
kontrollert sparring for å oppnå en komplett stående kampsport som utfordrer deg både fysisk og mentalt.
Alle kan bli med uavhengig av nivå.