BJJ Introduction

På denne timen lærer du deg hva Brasiliansk Jiu Jitsu (BJJ) er, og får en innføring i grunnteknikkene fra idretten. Denne timen passer for deg som vil ha en introduksjon i kampsport. Det er ikke nødvending med Gi (drakt), men det er anbefalt med behagelige klær uten lommer, knapper og glidelåser. Timen passer for nybegynnere.

BJJ NOGI

Bli med på kampsporttime hvor vi jobber med blant annet grunnleggende teknikker, driller og sparring fra Brasiliansk Jiu Jitsu (BJJ). Sparring betyr å jobbe med en partner. På denne timen bruker ingen Gi (drakt), men det er anbefalt med behagelige klær uten lommer, knapper og glidelåser. Alle kan bli med uavhengig av nivå.

BJJ Mixed Class

Bli med på kampsporttime hvor vi blant annet jobber med ulike grunnteknikker, driller og sparring fra Brasiliansk Jiu Jitsu (BJJ). Sparring betyr å jobbe med en partner. Timen inneholder også egenvektstrening rettet mot kampsport. På denne timen vil det være en fordel å bruke Gi (drakt). Med Gi vil du ha en funksjonell og behagelig bekledning, samt at det vil være et godt verktøy i sparringen. Alle kan bli med uavhengig av nivå.

BJJ Open mat

På denne timen er det hovedsakelig fokus på sparring i Brasiliansk Jiu Jitsu (BJJ). Vi kaller det åpen matte fordi man kan øve på det man har behov for. På denne timen er det valgfritt om du ønsker å bruke Gi eller ikke. Alle kan bli med uavhengig av nivå.

Muay Thai Beginner

Muay Thai er en kampsport fra Thailand som inneholder slag og spark, albue, kne og stående bryting. Denne begynnertimen fokuserer på skyggeboksing, slag og spark kombinasjoner på pute hovedsaklig med en partner for å lære fot-arbeid og grunnteknikk for Muay Thai.

Muay Thai Mixed

Muay Thai er en kampsport fra Thailand som omfatter slag, spark, kne, albue og bryting. Denne timen omfatter skyggeboksing, putekombinasjoner, partnerdriller og kontrollert sparring for å oppnå en komplett stående kampsport som utfordrer deg både fysisk og mentalt. Vi anbefaler å delta på ca. fire begynner timer, før man går videre til Mixed nivå.

Muay Thai Advanced

Muay Thai er en kampsport fra Thailand som består av, slag, spark, kne, albue og bryting. Denne utvidede Muay Thai timen omfatter skyggeboksing, putekombinasjoner, partnerdriller og kontrollert sparring for å oppnå en komplett stående kampsport som utfordrer deg både fysisk og mentalt. Vi anbefaler at man går på ca 10 mixed timer før man går videre til advanced (viderekomne) klassen.

Aqua Fitness

Aqua Fitness er trening i vann med inspirerende musikk.
Ved å bruke vannet som en motstand i bevegelsene vil man på en skånsom, men effektiv måte, trene både utholdenhet og styrke.

Svømmetrening

Svømmetrening - mer enn bare Crawl. En svømmetime for deg som vil lære noe nytt i bassenget. Vi går i gjennom alle stilarter; butterfly, rygg, bryst, og crawl. Timen passer for alle som kan svømme og som føler seg trygge i vann.

Yoga Basic

Yoga Basic er en yogatime for deg som er nysgjerrig på å teste ut yoga for første gang. Timen kan også passe for deg som allerede har praktisert en stund men ønsker en grundigere forståelse av yoga. Timen vil gå i et rolig tempo og det kreves ingen forkunnskaper eller erfaring med yoga.

Yoga Flow

Yoga Flow er en yogatime med fokus på naturlig flyt og dynamiske sekvenser. Posisjoner og serier er inspirert fra Ashtanga, Vinyasa og Power. I timen får du mulighet til å trene opp bevegelighet, styrke, balanse og koordinasjon gjennom flytende sekvenser. Timen passer for alle.

Yoga Flow Advanced

Yoga Flow Advanced er en yogatime med fokus på bevegelighet, styrke og balanse. Posisjoner og serier er hentet fra Ashtanga, Hatha og Viryah. Det er en naturlig flyt gjennom hele timen. Yoga Flow Advanced passer for deg som har noe erfaring med yoga fra før.

SOMA MOVE

SOMA MOVE® er en time for deg som ønsker å utvikle en smidig, sterk og atletisk kropp, og som synes det er gøy å utforske og leke med bevegelse. Gjennom SOMA MOVE® jobber man med kroppen som eneste verktøy i en uavbrutt serie med bevegelsesmønstre, barbeint på en yogamatte.

Yoga Soft Flow

Yoga Soft Flow er en rolig time der du har mulighet til å øke kroppsbevisstheten. Timen innledes med avspenning/ total avslapping der fokuset er pust og å nullstille nervesystemet. Timen fortsetter med myk flyt og vi kommer opp i noen stående dynamiske sekvenser hvor vi får opp varmen (yang). Mot slutten av timen bruker vi tid til å roe ned kropp og sinn med avslappende stillinger (yin), og det gis mulighet til å komme enda dypere inn i stillingene. Passer for alle.

Yoga Classic

En roligere yogatime for deg som liker variasjon mellom de statiske og aktive delene i yoga. I timen får du mulighet til å trene opp styrke, fleksibilitet, balanse og kroppskontroll gjennom ulike stillinger og pusteøvelser. Timen passer for alle.

Flexible

Flexible er en time med dynamisk bevegelighetstrening og enkle strekkøvelser for de store muskelgruppene. Timen gir deg mulighet til å forbedre bevegeligheten din uansett utgangspunkt. Timen er fin å kombinere med andre treningsformer. Passer for alle.

Yin Yoga

Yin yoga er en rolig time med fokus på å stresse ned. Vi gjør oftest passive stillinger og holder dem over tid for å frigjøre bindevevet for å komme ned til dyptliggende spenninger. På den måten forbedres kroppens sirkulasjon og energien kan flyte bedre. Passer for alle.

Kundalini Yoga

Kundalini Yoga er en effektiv, helhetlig og komplett yogaform. Mindfulness og stressmestring er i fokus gjennom meditasjon og kognitive øvelser som vil kunne styrke nerve-, hormon- og immunsystemet. Hver time er annerledes med et nytt og spennende tema som vi jobber ut i fra. Passer for alle.

Power Yoga

Power Yoga er en dynamisk yogatime, som vil gi deg bedre koordinasjon, balanse og core-styrke. Timen passer for deg som har praktisert noe yoga tidligere og er et godt supplement for å prestere bedre med annen trening.

Pilates

Styrke- og bevegelighetstrening etter pilatesmetoden hvor pusten spiller en stor rolle. Du jobber med egen kroppsvekt og har muligheten til å forbedre balanse, styrke og bevegelighet. Timen utføres med rolige og skånsomme øvelser, hvor stabilitet og kroppskontroll er målet. Passer for alle.

TRX Mobility

Mobilitetstrening for hele kroppen i slynge. Dette er en bevegelighets- og styrketime der man jobber med både dynamiske og statiske øvelser ved bruk av TRX-slyngen som et verktøy. Timen passer for alle.

AfHo

AfHo® er en energisk og leken dansetime inspirert av afro og house. AfHo® er en dansetime med fokus på driv, energi og følelse. Store og dynamiske afro-bevegelser åpner opp og frigjør, og house-steg stimulerer koordinasjon, motorikk og lekenhet. Afro house dance party that rock your body and soul!

Dance

En herlig kondisjonstime med avansert koreografi og inspirasjon fra forskjellige dansestiler. Perfekt dansetime for deg som har noe erfaring med trinnkombinasjoner. Come dance with us.

Step Basic

Step Basic er en kondisjonstime som bygger en koreografi med enkle grunntrinn på step. Koreografien er enkel og utfordrer deg med elementer som vendinger, rytmeendringer og intensitet. Høyden på steppen kan du justere slik at den passer ditt nivå.

Step It Up

Ta treningen til neste nivå og bli med på Step It Up. Dette er en kondisjonstime med avansert koreografi på step. Timen vil utfordre deg på ulike trinnkombinasjoner, retninger og rytmeendringer. En morsom time som passer for deg som har erfaring med step og trinntimer

Ultimate Rhythm

En morsom dansetime med inspirasjon fra forskjellige dansestiler. Timen er bygd opp med sang for sang- koreografi og har fokus på å trene hele kroppen. Have fun with the rhythm!

Zumba

Ditch the workout, join the party
Dansebasert kondisjonstrening inspirert av latinamerikanske
rytmer. Enkel koreografi hvor du jobber sang for sang.

Athletica Bootcamp

Dette er en leken, intensiv og morsom time. Funksjonell og enkel trening hvor du bruker egen kroppsvekt på ulike styrke og kondisjonsøvelser. Timen passer for alle.

Athletica HIT

HIT = Høyintensitetstrening! Athletica HIT er en tøff og utfordrende gruppetime hvor vi jobber med utholdenhet, spenst og styrke på en leken, energifylt og effektiv måte. Athletica HIT gir deg mulighet til å utfordre dine grenser med enkle og effektive øvelser.

Boxing Interval

Boxing Interval er en tøff og intensiv boksetime hvor du jobber i intervaller med grunnleggende slag og spark fra boksing og kickboksing. Timen varierer med å jobbe én og én og i par. Gode muligheter for å få utløp for eventuelle frustrasjoner.

Bungee-Training

Enkelt, funksjonelt og motiverende treningskonsept med strikk, der hele kroppen blir utfordret. En time fylt med cardio, styrke og spenst, der musikken og varierte øvelser tar deg gjennom en god og givende treningsøkt. Bli med på en fartsfylt og morsom intervalltime med Bungee-Training©!

Cardio Challenge

En morsom, energisk og effektiv kondisjonstime med to til tre arbeidsperioder. Høy puls og enkle trinn til inspirerende musikk.

Cardio & Strength

Effektiv gruppetime med 30 min kondisjonstrening og 25 min styrketrening. Enkle trinn og øvelser, høy energi og inspirerende musikk kjennetegner denne timen.

Dodgeball

Kanonball slik du husker det fra gymmen på skolen – men når du blir truffet av en ball, får du øvelser å gjøre før du er tilbake på laget igjen. Morsomt, effektivt og lekent! Vi anbefaler at du kommer ferdig varmet opp til timene på Athletica Vulkan. På Athletica Blindern kjøres timene med 10 minutters oppvarming.

Hill Repeats

Gå, jogg eller løp deg til toppen i motbakkeintervaller. En mølleøkt som passer for alle fra nybegynneren til maratonløperen. Hill Repeats er en effektiv måte å forbedre fysisk form, enten du vil føle deg bedre i hverdagen eller vil forbedre tiden på ditt neste løp.

HIT & Strength

En tøff, rå og intensiv styrke og kondisjonstrening. HIT & Strength er perfekt for deg som liker å trene variert og utfordre deg selv med høy intensitet under ulike styrke- og kondisjonsintervaller. Vi bruker utstyr som vektstang, kettlebell, boks, mølle, ro- og stakemaskin etc

Interval: Run

En hard og effektiv kondisjonstime med intervaller hvor du kan pushe deg enten på sykkel eller på tredemølle. Intervallene ligger mellom 30 sekunder og 4 minutter. Du justerer selv hastighet og stigning. Denne timen passer for deg som vil ta formen til neste nivå.

Interval Running

Tøff og effektiv kondisjonstime med intervaller på mølle. Få opp pulsen og utfordre deg selv med varierte intervaller. Du er kongen/bestemmer over egen mølle ved å justere hastighet og stigning.

Running

Løpetime med moderat intensitet innendørs. Utholdenhetstime med fokus på lengre arbeidsperioder og god teknikk. Timen passer for alle, spesielt for dem som ønsker å lære seg å løpe over lengre distanse.

Running 4x4

Få pulsen opp og la svetten renne. Dette er timen for deg som ønsker en forutsigbar og hard kondisjonsøkt på tredemølle, med 4x4 minutters intervaller. Du tilpasser selv hastighet og stigning på møllen.

Step Cardio

Step Cardio er en tøff kondisjonstime med enkle trinn på step. Timen byr på høy intensitet, lite koreografi og inspirerende musikk gjennom hele timen.

Step Cardio & Strength

Step Cardio & Strength er en tøff kondisjonstime som inneholder enkle trinn på step og styrkeøvelser med utstyr og egen kroppsvekt. Timen består av lite koreografi og inspirerende musikk gjennom hele timen.

Ultimate Circle

Intensiv styrke- og kondisjonstrening med utstyr og egen kroppsvekt. Du jobber i stasjoner med forskjellige øvelser på hver stasjon. Utfordre komfortsonen med enkle og effektive øvelser.

Athletica Cycling Basic

Athletica Cycling Basic er en fin time for deg som ønsker å prøve innendørs sykling som treningsform. Timen kjøres med moderat intensitet og passer for alle.

Cycling 4x4

Få pulsen opp og la svetten renne. Dette er timen for deg som ønsker en forutsigbar og hard kondisjonsøkt på sykkel, med 4x4 minutters intervaller.

Cycling Interval

Dette er en effektiv sykkeltime med fokus på høy intensitet.

Athletica Cycling

Bli med på en sykkeltime med fokus på flyt og lengre arbeidsperioder med høy intensitet. Med 2-3 arbeidsperioder gjennom timen får du god tid til å jobbe deg opp i en høy intensitet.

Cycling Express

Dette er en effektiv time med høy intensitet og korte intervaller. Timen kan i de fleste tilfeller kombineres med en styrketime.

Interval: Bike

En hard og effektiv kondisjonstime med intervaller hvor du kan pushe deg enten på sykkel eller på tredemølle. Intervallene ligger mellom 30 sekunder og 4 minutter. Du justerer selv motstandshjulet på sykkelen. Denne timen passer for deg som vil ta formen til neste nivå.

Watt Cycling 4x4

Se hvor hardt du faktisk jobber på sykkelen og ta treningen din til nye høyder. På timer merket med Watt kjører vi med skjermsystem hvor vi styrer intensitet etter watt. Vi anbefaler deg å lage en bruker på stagesflight.com via nettleser før du deltar på timen.

Watt Cycling Interval

Se hvor hardt du faktisk jobber på sykkelen og ta treningen din til nye høyder. På timer merket med Watt kjører vi med skjermsystem hvor vi styrer intensitet etter watt. Vi anbefaler deg å lage en bruker på stagesflight.com via nettleser før du deltar på timen.

Watt Cycling FTP-test 20 min

20 min FTP-test. Ta din sykkeltrening til nye høyder og få maksimalt utbytte av våre oppsatte watt-timer ved å teste din terskel-watt. Vær godt uthvilt, ta med drikke og godt humør! NB. Lag profil på Stagesflight.com i forkant av timen.

Watt Cycling Marathon

Bli med på 2,5 time Watt Cycling Marathon, hvor du får se hva du faktisk produserer av kraft på sykkelen. Løypa er variert og består av både rolig langkjøring og intervaller. Det blir servert forfriskninger underveis. Ta med drikke og godt humør!

Cycling 4x4 Pulse

Alle timer merket med "Pulse" kjøres med pulssystem. Du kan følge med på din egen puls og intensitet under hele timen. Cycling 4x4 er er en hard og effektiv kondisjonstime med 4x4 minutters intervaller på sykkel.

Cycling Interval Pulse

Dette er en time med høy intensitet og systematiske arbeids– og hvileperioder. Intervallene ligger på mellom 30 sekunder og 8 minutter. Denne timen passer for deg som vil ta formen til neste nivå. Timer merket med "Pulse" kjøres med Activio pulssystem.

Cycling Express Pulse

Dette er en effektiv sykkeltime med fokus på høy intensitet. Timer merket med "Pulse" kjøres med Activio pulssystem.

BasisBall RAW

BasisBall RAW er en basistime med fokus på funksjonelle styrkeøvelser med råskap. Vi trigger din styrke, kraft og koordinasjon i et relativt høyt tempo.

Cage Challenge

Lær deg triksene i studioburet og få maks utbytte av effektiv og funksjonell trening i vår lekegrind! En rå og morsom time med intensiv og variert styrketrening.

Cage Challenge Express

Lær deg triksene i studioburet og få maks utbytte av effektiv og funksjonell trening i vår lekegrind! En rå og morsom time med intensiv og variert styrketrening. Vi anbefaler at du kommer ferdig oppvarmet til Cage Challenge Express.

Functional Strength

En styrketime hvor vi jobber med egen kroppsvekt, manualer, vektstenger og stepkasse. Vi jobber med de store muskelgruppene samtidig som vi utfordrer balanse, stabilitet, bevegelighet, mobilitet og kjernemuskulaturen.

Functional Strength Express

En funksjonell styrketime hvor vi jobber med egen kroppsvekt, manualer, vektstenger og step-kasse. Vi jobber med de store muskelgruppene og du har mulighet å forbedre styrken i hele kroppen. Passer for alle. Vi anbefaler at du om ferdig oppvarmet til denne timen.

Kettlebell

Kettlebell er timen for deg som ønsker en tøff og effektiv styrke- og kondisjonsøkt. Funksjonell og enkel trening hvor du får trent styrke, kondisjon og bevegelighet.

Leg Day

Leg Day er en styrkeøkt for deg som vil fokusere på og bygge opp muskulatur i bein og sete. Timen kjøres med vektstenger, manualer og stepkasser. Du tilpasser tyngde på vektene etter din egen styrke og teknikk. Det er en fordel å møte ferdig oppvarmet.

Nakke/Skuldre

Styrke og bevegelighet for hele kroppen med vekt på øvelser for nakke, skuldre og rygg. En perfekt time for alle som sitter mye på lesesal eller foran PC

Strength

En komplett styrketime der vi utfordrer de store musklene i kroppen. Vi jobber med relativt tung belastning for å øke styrken i kroppen med utstyr som vektstenger og manualer.

Total Core

En styrketime med fokus på mage- og ryggtrening. Ved å jobbe med både dynamiske og statiske øvelser vil du kunne få en sterkere kjerne og bedre holdning.

TRX Basic

Intervallbasert styrketrening for hele kroppen i slynge. Har du aldri prøvd TRX før får du en god gjennomgang av hvordan slyngene brukes i denne timen.

TRX Challenge

Intervallbasert styrketrening for hele kroppen. En tøff og energisk styrketime. Det er en fordel med noe erfaring med TRX, men ikke et krav. Øvelser og intensitet kan tilpasses.

TRX Express

Intervallbasert styrketrening i slynge for hele kroppen. Timen passer for alle, men det er anbefalt å ha litt erfaring. Dette er timen for deg som ønsker en kort, men effektiv treningsøkt. Det er en fordel å møte ferdig oppvarmet.

TRX Leg Day

Intervallbasert styrketrening i slynge for bein og setemuskulatur. Timen passer for alle.

TRX Upper Body

Intervallbasert styrketrening for overkropp i slynge. Hovedfokuset gjennom timen er rygg, bryst, skuldre og kjerne. Timen passer for alle, men det er anbefalt å ha litt erfaring med TRX trening fra før. Det er en fordel å møte ferdig oppvarmet.

Upper Body

er en styrkeøkt for overkropp, med hovedfokus på rygg, bryst og skuldre. Målet er å styrke de største musklene i overkroppen og forbedre kroppsholdning og funksjonsevne. Du tilpasser tyngden på utstyret etter egen teknikk og styrke. De er en fordel å møte ferdig oppvarmet.

Miniband Workout

Minibands er et smart og enkelt treningsverktøy, som kan brukes til langt mer en kun rumpetrening. I løpet av timen er målet at du skal lære mange ulike øvelser som du kan ta med deg hjem og bruke i egentrening. Samtidig som at du får deg en god treningsøkt. Timen passer for alle.