For at du skal kunne trene trygt har vi lansert booking av all treningstid, både i studio, svømmehall og på gruppetrening.

Dette er reglene i korte trekk:

  • Du kan booke tid fem dager før, og på samme tidspunkt som timen starter.
  • Du kan booke fem treningstimer innenfor fem dager.
  • Du kan booke deg av timen i inntil tre timer før den starter.
  • Du får ikke bookingsperre første gang du glemmer å melde deg av, men fra andre gang vil du få sperre i 10 dager. Sperren kan åpnes manuelt i resepsjonen ved å betale kun 15 kr for sperre for egentrening i studio og svømming, eller 75 kr for gruppetime.
Booking

Du kan forhåndsbooke treningstid og gruppetimer nøyaktig fem dager før treningstiden eller gruppetimen starter.
Du kan være registrert på maks fem tider samtidig (inkludert køplasser), men maks tre tider på en dag. Om du benytter deg av klippekort, gjestetrening eller prøvetime, må du booke treningstid ved å ringe oss på 22 59 69 50.

Finn time og book her

Gruppetrening inne på senteret

Vi har nå en billettfri registrering av din time. Vi benytter oss ikke av reservasjonsbillett. Resepsjonisten vil verifisere din booking og slippe deg inn på senteret. Instruktøren vil registrere deg når du ankommer gruppetimen. Takk for at du møter opp i god tid.

Gruppetrening utendørs eller ved en annen inngang

Vi har nå en billettfri registrering av din time. Vi benytter oss ikke av reservasjonsbillett. Du møter opp utendørs der timen vil foregå, eller benytte en alternativ inngang. Instruktøren vil registrere deg når du ankommer gruppetimen. Takk for at du møter opp i god tid.

Venteliste

Hvis gruppetimen/egentreningstid er full, kan du sette deg på venteliste ved å trykke på bookingknappen. Du vil få beskjed om hvor mange som står foran deg i køen. Følg med på «mine bookinger» for å se om du rykker fremover. Det er ofte en del avbookinger på tidene, og mange skjer rett før avbookingsfristen. Vi vil sende deg en SMS dersom du får plass på tiden, så det er viktig at du har registrert riktig mobilnummer.

Avbooking

Hvis du ikke vil delta på booket treningstid eller gruppetime likevel, kan du avbooke frem til 3 timer før timen starter. Avbookingen må gjøres på nett eller i Mitt SiO-appen. Om du benytter deg av klippekort, gjestetrening eller prøvetime, må du avbooke treningstiden ved å ringe oss på 22 59 69 50.

Obs! Det er fint hvis du booker deg av så tidlig som mulig, slik at andre kan få glede av treningstiden.

Anmerkninger

Hvis du ikke møter til booket treningstid, eller er for sent ute med avbooking, vil du få en anmerkning. Hvis dette skjer 2 ganger, vil du ikke kunne booke timer på nettet eller i app de neste 10 dagene. Du kan eventuelt betale 15 kr for egentrening/svømming eller 75 kr for gruppetrening for å få sperren opphevet. For å oppheve sperren må du henvende deg i en av våre resepsjoner. 

Obs! I perioden du er sperret fra å booke timer på nett, kan du booke timer i resepsjonen fra 60 min før timen starter.