Grunnet smittevern har lansert booking av all treningstid. Her finner du informasjon og regler om booking av egentrening i studio og svømmehall, samt gruppetrening.

Booking

Du kan forhåndsbooke treningstid og gruppetimer fra kl. 06:00 fem dager før.
Du kan være registrert på maks fem tider samtidig (inkludert køplasser). Videre kan du maks booke tre tider på en dag.
Om du benytter deg av klippekort, gjestetrening eller prøvetime, må du booke treningstid ved å ringe oss på 22 59 69 50.

Finn time og book her

Gruppetrening inne på senteret

Vi har nå en billettfri registrering av din time. Vi benytter oss ikke av reservasjonsbillett. Resepsjonisten vil verifisere din booking og slippe deg inn på senteret. Instruktøren vil registrere deg når du ankommer gruppetimen. Takk for at du møter opp i god tid.

Gruppetrening utendørs eller ved en annen inngang

Vi har nå en billettfri registrering av din time. Vi benytter oss ikke av reservasjonsbillett. Du møter opp utendørs der timen vil foregå, eller benytte en alternativ inngang. Instruktøren vil registrere deg når du ankommer gruppetimen. Takk for at du møter opp i god tid.

Venteliste

Hvis gruppetimen/egentreningstid er full, kan du sette deg på venteliste ved å trykke på bookingknappen. Du vil få beskjed om hvor mange som står foran deg i køen. Følg med på «mine bookinger» for å se om du rykker fremover. Det er ofte en del avbookinger på tidene, og mange skjer rett før avbookingsfristen. Vi vil sende deg en SMS dersom du får plass på tiden, så det er viktig at du har registrert riktig mobilnummer.

Avbooking

Hvis du ikke vil delta på booket treningstid eller gruppetime likevel, kan du avbooke frem til 3 timer før timen starter. Avbookingen må gjøres på nett eller i Mitt SiO-appen. Om du benytter deg av klippekort, gjestetrening eller prøvetime, må du avbooke treningstiden ved å ringe oss på 22 59 69 50.

Obs! Det er fint hvis du booker deg av så tidlig som mulig, slik at andre kan få glede av treningstiden.

Anmerkninger

Hvis du ikke møter til booket treningstid, eller er for sent ute med avbooking, vil du få en anmerkning. Hvis dette skjer 2 ganger, vil du ikke kunne booke timer på nettet eller i app de neste 30 dagene. Du kan eventuelt betale 75,- kr for å få sperren opphevet for gruppetrening eller 15,- kr for trening. For å oppheve sperren må du henvende deg i en av våre resepsjoner. 

Obs! I perioden du er sperret fra å booke timer på nett, kan du booke timer i resepsjonen fra 60 min før timen starter.

Har du problemer med bookingen? Send oss en e-post