Ønsker du å booke deg på en gruppetime er det noen regler du må forholde deg til.
Dette er reglene i korte trekk:

  • Du kan booke treningstimer fem dager før, og på samme tidspunkt som timen starter.

  • Du kan booke fem treningstimer innenfor fem dager.

  • Du kan booke deg av timen i inntil tre timer før den starter.

  • Du får ikke bookingsperre første gang du glemmer å melde deg av, men fra andre gang vil du få sperre i 30 dager. Sperren kan åpnes manuelt i resepsjonen ved å betale 75 kr.

 

Booking av timer
Her kan du se timeplanen over alle gruppetimene og booke plass. Du kan også booke gruppetimer i Mitt SiO appen. Du booker plass ved å klikke på den grønne "Book" knappen. Merk at du kan filtrere på både senter, kategori og instruktør.

 

Venteliste
Om gruppetimene er fulle kan du sette deg på venteliste. Det gjør du ved å klikke på "Book" knappen i appen eller på hjemmesiden. Du vil få beskjed om hvilket nummer du er på ventelisten. Sjekk "Mine bookinger" for å se oppdatert venteliste. Det er ofte kanselleringer og de skjer typisk rett før avbookingsfristen. Vi sender deg en SMS når du har fått plass på timen. Det er viktig at du har ditt telefonnummer registrert på "Min side" slik at du får beskjeden.

 

Avbooking av time
Hvis du ikke kan delta på timen du har booket kan du kansellere bookingen opp til tre timer før timen starter. Dette gjør du i Mitt SiO appen eller på nettsiden.

Husk: vi ønsker at du avbooker så tidlig som mulig så andre kan få nytte av treningsplassen.

 

Bookingsperre
Hvis du ikke møter på timen du har booket, eller du er for sent ute med å avbooke, vil timen bli registrert som ikke-møtt. Om dette skjer to ganger vil du ha en bookingsperre. Denne varer i 30 dager og da kan du ikke forhåndsbooke gruppetimer. Du kan betale 75 kr i resepsjonen for å oppheve bookingsperren. For å få fjernet en bookingsperre må du kontakte en av våre resepsjoner.

Merk: i perioden du har bookingsperre kan du booke gruppetimer i resepsjonen innenfor 60 min før timen starter.

 

Gruppetimer innendørs og utendørs 
De aller fleste av våre gruppetimer er innendørs. Sjekk deg inn på senteret på vanlig måte med ditt medlemskort og finn stedet/salen for timen. For utendørs gruppetimer møt opp på stedet som står på bookingen. Vi har en billettløs løsning for alle gruppetimer. Instruktøren vil registrere ditt oppmøte før timen starter på en Ipad. Husk og møt i god tid.