Tentativt dato for gjenåpning er 15.juni!

På regjeringens pressekonferanse 7. mai 2020 ble det antydet at treningssentre og svømmehall kan gjenåpne 15. juni 2020. SiO Athletica forholder seg selvfølgelig til myndighetenes retningslinjer og presiserer at denne datoen er tentativ og kan endres etter nye retningslinjer. Vi savner medlemmene våre veldig og gleder oss til å ønske deg velkommen når situasjonen tillater det.
 
Vi er ennå ikke sikre på om når vi kan åpne igjen for trening hos oss, men dette er noen av de reglene du som medlem må forholde deg til for trening hos oss:
 
Om du har symptomer på COVID-19 skal du ikke være tilstede på treningssenteret.
Ha god hygiene:

  • Godt renhold, håndhygiene, hostehygiene, og unngå å ta deg til ansiktet med hendene.
  • Bruk desinfeksjon før og etter bruk av apparater, matter og annet utstyr.
  • SiO Athletica vasker med klut og såpevann utstyret ved dagens slutt og innimellom avhengig av brukshyppighet og type utstyr.
  • Hold avstand  - Ingen fysisk berøring med andre.

Vi lanserer pålagt booking av treningstid.
Grunnet smittevern har vi begrenset kapasitet i våre lokaler. Derfor må du booke treningstid for både gruppetrening og egentrening i studio. Om du skal trene egentrening så har du 1 time og 45 minutter til rådighet på senteret.
Når du møter opp på senteret for trening, så må du sjekke inn i resepsjonen for å bekrefte at du har booket treningstid eller gruppetrening. Dette gjelder også når din tilmålte treningstid er over. Da må du "sjekke ut av senteret" igjen via resepsjonen. Om du har booket en gruppetime, så er det kun denne tiden du har til rådighet på senteret. Om du ønsker mer tid på senteret etter gruppetimen så må du booke deg en ny egentreningstid.
 
Vi vet dessverre ikke om garderobene kan åpne, men dette vil du få beskjed om når vi har fått mer info fra myndighetene.

Selv om vi har hatt stengte dører noen måneder håper vi likevel vi har klart å inspirere deg til å være fysisk aktiv i denne perioden. I Mitt SiO-appen har du som medlem av SiO Athletica tilgang til våre mest populære gruppetimer via våre online training-filmer. Sett på en gruppetime på studenthybelen når det passer for deg.

På vår Instagram-konto får du tips til forskjellige ute- og hjemmeøkter.

Myndighetene har åpnet for at 20 deltakere kan samles på utendørs trening. Her kan du som er student, uansett om du medlem eller ikke av SiO Athletica melde seg på utendørs gruppetimer. Vi kjører timer på Kringsjå studentby og på fasilitetene ved Athletica Domus.

Vi gleder oss til å se dere alle sammen igjen, og håper inderlig vi får åpne den 15. juni.

Bli med på en av våre utendørs gruppetimer!