Få hjelp til å komme i gang med trening

Føler du deg ikke hjemme på et treningssenter, eller er dørstokkmila litt for lang? Er du kanskje ny på trening? Da kan noen av våre Kom-i-gang-tilbud kanskje være noe for deg.

Vi har flere ulike Kom-i-gang-tilbud. Under kan du lese om noen av de, og du kan også sjekke ut vår kalender og booke ledige aktiviteter der. Er du usikker på hvilket tilbud som passer best for deg? Da kan du ta kontakt med en av våre veiledere ved å sende oss en e-post (alleiaktivitet@sio.no) og sammen finner vi ut hva som passer best for nettopp deg.

Trening i studio

Bli med på en treningsøkt i studio. Treningsøkta passer for deg som har lite eller ingen erfaring med treningsstudio, og ønsker å komme i gang med trening. Dette er enkle treningsøkter sammen med instruktør i en liten gruppe på 6 deltakere. Treningsøktene vil variere. Dette er et gratis tilbud og du trenger ikke å være medlem hos SiO Athletica for å bli med på dette. Book din plass her. Møt opp i god tid før timen starter, instruktøren møter deg i resepsjonen.

Bli med en treningsvenn på trening

Hos oss kan du booke en treningsvenn som blir med deg på et treningssenter. Hun eller han viser deg rundt på det SiO Athletica-senteret dere velger, og/ eller trener sammen med deg. Dere har 45 minutter på senteret sammen, og du kan bruke tilbudet tre ganger. Tilbudet er gratis og du trenger ikke være medlem av SiO Athletica. 

Book en gruppetimevenn

Er du nysgjerrig på gruppetrening men synes det er litt skummelt å komme i gang? Bli med en gruppetreningsvenn på en valgfri gruppetime. Gruppetreningsvennen er der for å bli med på trening, sosialt og for støtte. For å booke en gruppetimevenn send oss en e-post (alleiaktivitet@sio.no) og du vil bli kontaktet for å avtale tid og timetype. Tilbudet er gratis og du trenger ikke være medlem av SiO Athletica.

Walk and Talk - gå tur med en veileder

Ønsker du å komme deg ut? Bli med en veileder ut på tur, bare dere to. Her er det rom for å snakke om alt og ingenting, hverdagens utfordringer, fysisk aktivitet, kosthold, stress og søvn, eller bare nyte frisk luft og gå i stillhet. Tilbudet er gratis og du trenger ikke være medlem av SiO Athletica.

Booking og spørsmål

Book tid med Treningsvenn, Gruppetimevenn eller Walk and Talk her. Har du har spørsmål om tilbudet eller er usikker på hva som kan passe for deg? Da kan du sende oss en e-post (alleiaktivitet@sio.no). Vi tar kontakt med deg så raskt som mulig. 

Livsstilsendring

Føler du at du har større utfordringer med helse, vekt og/eller rutiner i hverdagen, eller ønsker du å endre din livsstil i større skala? Da kan kanskje våre tilbud innen livsstilsendring være noe for deg. Vi samarbeider tett med SiO Helse og tar i mot henvisninger på Grønn resept. Du kan lese mer om våre tilbud innen livsstilsendring her.

Bli med på en gruppetime

Gruppetimer kan gjøre det enklere å få til gode treningsrutiner i hverdagen.

Utforsk våre gruppetimer

Oppdatert 16.02.23