Få hjelp til å komme i gang med trening

Føler du deg ikke hjemme på et treningssenter, eller er dørstokkmila litt for lang? Er du kanskje ny på trening? Da kan noen av våre Kom-i-gang-tilbud kanskje være noe for deg.

Vi har flere ulike Kom-i-gang-tilbud. Under kan du lese om noen av de, og du kan også sjekke ut vår kalender og booke ledige aktiviteter der. Er du usikker på hvilket tilbud som passer best for deg? Da kan du ta kontakt med en av våre veiledere ved å sende oss en e-post (alleiaktivitet@sio.no) og sammen finner vi ut hva som passer best for nettopp deg.

Nybegynner-trening i studio

Bli med på en treningsøkt i studio. Treningsøkta passer for deg som har lite eller ingen erfaring med treningsstudio, og ønsker å komme i gang med trening. Dette er enkle treningsøkter sammen med instruktør i en liten gruppe på 6 deltakere. Treningsøktene vil variere. Book din plass her. Møt opp i god tid før timen starter, instruktøren møter deg i resepsjonen. Tilbudet er gratis og du trenger ikke være medlem av SiO Athletica for å benytte deg av dette. 

Bli med en treningsvenn på trening

Hos oss kan du booke en treningsvenn som blir med deg på et treningssenter. Hun eller han viser deg rundt på det SiO Athletica-senteret dere velger, og/ eller trener sammen med deg. Dere har 45 minutter på senteret sammen, og du kan bruke tilbudet tre ganger. Tilbudet er gratis og du trenger ikke være medlem av SiO Athletica for å benytte deg av dette. 

Book en gruppetimevenn

Er du nysgjerrig på gruppetrening men synes det er litt skummelt å komme i gang? Bli med en gruppetreningsvenn på en valgfri gruppetime. Gruppetreningsvennen er der for å bli med på trening, sosialt og for støtte. For å booke en gruppetimevenn send oss en e-post (alleiaktivitet@sio.no) og du vil bli kontaktet for å avtale tid og timetype. Tilbudet er gratis og du trenger ikke være medlem av SiO Athletica for å benytte deg av dette.

Walk and Talk - gå tur med en veileder

Ønsker du å komme deg ut? Bli med en veileder ut på tur, bare dere to. Her er det rom for å snakke om alt og ingenting, hverdagens utfordringer, fysisk aktivitet, kosthold, stress og søvn, eller bare nyte frisk luft og gå i stillhet. For å booke Walk and Talk send oss en e-post (alleiaktivitet@sio.no) og du vil bli kontaktet for å avtale dag og tid. Tilbudet er gratis og du trenger ikke være medlem av SiO Athletica for å benytte deg av dette.

Kurset Trening for studenter

Trening for studenter er ett kurs som går over seks uker, med en varighet på en time en gang per uke, i en gruppetreningssal på treningssenteret. Aktivitetene vil være tilpasset slik at du som er nybegynner eller ikke har trent på en lengre periode kan henge med.Treningen vil være en variasjon mellom enkel styrketrening, bevegelighet- og kondisjonstrening. Treningsøktene vil ha fokus på mestring, treningsglede og hvordan kroppen responderer under trening. Treningene tar hensyn til fysiske- og/eller psykiske utfordringer knyttet til trening. En god start for deg som ønsker å få en fast rutine på trening, ønsker å lære og teste ulike treningsformer. Her kan du lese mer om kurset og booke deg på. Tilbudet er gratis og du trenger ikke være medlem av SiO Athletica for å benytte deg av dette. 

Booking og spørsmål

Du kan booke tid med Treningsvenn og Gruppetimevenn direkte i kalenderen vår. Andre aktiviteter kan du forespørre og booke ved å sende oss en e-post (alleiaktivitet@sio.no). Har du har spørsmål om tilbudet eller er usikker på hva som kan passe for deg, ikke nøl med å sende oss en e-post (alleiaktivitet). Vi tar kontakt med deg så raskt som mulig. 

Større livsstilsendring?

Føler du at du har større utfordringer med helse, vekt og/eller rutiner i hverdagen, eller ønsker du å endre din livsstil i større skala? Da kan kanskje våre tilbud innen livsstilsendring være noe for deg. Vi samarbeider tett med SiO Helse og tar i mot henvisninger på Grønn resept. Du kan lese mer om våre tilbud innen livsstilsendring her.

Bli med på en gruppetime

Gruppetimer kan gjøre det enklere å få til gode treningsrutiner i hverdagen.

Utforsk våre gruppetimer

Oppdatert 10.09.23