Vi hjelper deg i gang med trening

Trenger du hjelp til å komme i gang med trening og et bedre kosthold? Føler du deg ikke hjemme på et treningssenter, eller er dørstokkmila litt for lang?

Vi tilbyr blant annet veiledning på Zoom og "Walk and Talk" som hjelper deg over kneika. Under bildet kan du lese om alle våre Kom i gang tilbud.

Du kan booke ledige aktiviteter i vår kalender ved å trykke her.

 

kom i gang

Få hjelp over dørstokkmila - "Walk and Talk"

Ønsker du å komme deg ut? Bli med en veileder å gå en tur - bare dere to. Her er det rom for å snakke om alt og ingenting, hverdagens utfordringer, spørre om råd rundt livsstilsfaktorer som fysisk aktivitet, kosthold, stress og søvn, eller bare nyte frisk luft og gå i stillhet. Dette er en gratis en-til-en veiledning utendørs.

Book din Walk and talk her. Har du har spørsmål om tilbudet eller er usikker på hva som kan passe for deg? Ta kontakt med oss ved å sende en e-post til alleiaktrivitet@sio.no

 

Bli med en treningsvenn på treningssenteret

Føler du deg ikke helt hjemme på treningssenter? Vi kan tilby en treningsvenn som blir med deg på et valgfritt SiO Athletica-senter. Hun eller han viser deg rundt eller trener sammen med deg. Dere har 45 minutter på senteret sammen, og du kan bruke tilbudet tre ganger. Du trenger ikke være medlem av SiO Athletica for å booke en treningsvenn, og tilbudet er gratis.

Book tid med en Treningsvenn her. Har du har spørsmål om tilbudet eller er usikker på hva som kan passe for deg? Ta kontakt med oss ved å sende en e-post til alleiaktrivitet@sio.no

 

En veiledningssamtale er en god start

Er det ekstra tungt å komme i gang, kan du avtale en tid med en livsstilsveileder. Her vil du få gode råd knyttet til utfordringer rundt fysisk aktivitet, kosthold og mental helse. Basert på dette, får du skreddersydde forslag med aktiviteter som kan passe deg og din hverdag.

Veiledningen foregår på et av våre SiO Athletica sentre, og er gratis for alle som har Grønn resept (med henvisning fra SiO Helse). Bestill veiledning ved å sende e-post til alleiaktivitet@sio.no

 

Priser for veiledningssamtale:

  • Student tilknyttet SiO: 500,- for hele pakken
  • Student utenfor SiO: 750,-
  • Ikke-student/ansatt ved lærested tilknyttet SiO: 1000,- for hele pakken
  • «Grønn resept»: Gratis ved henvisning fra SiO Helse

Du får én samtale på 50 minutter og to oppfølgingssamtaler på 30 minutter.

 

Har du spørsmål til de ulike tilbudene?

Lurer du på noe er det bare å ta kontakt ved å sende en e-post til alleiaktivitet@sio.no
Du vil bli kontaktet for en uforpliktende samtale med oss.

 

Vi gleder oss til å se deg!

 

 

  1. Fysisk aktivitet og trening
  2. Struktur og planlegging i hverdagen
  3. Mental styrke og motivasjon
  4. Mat og matvaner