komigangsio.no

Ønsker du hjelp til å komme i gang med trening og kosthold? Føler du deg ikke hjemme på et treningssenter? Vi vil gjerne hjelpe deg.

«Kom i gang» samtale
– Ønsker du å komme i gang med fysisk aktivitet eller holde treningen vedlike, men opplever dørstokkmila lenger nå som vi må holde oss mer hjemme? Book en digital samtale med en Livsstilsveileder hvor dere kan prate om hverdagens utfordringer knyttet til fysisk aktivitet, kosthold og mental helse. Få tips og triks som kan passe inn i din hverdag og gjøre dørstokkmila noe lavere.

Veiledningen vil foregå over zoom og bookes ved å sende en mail til lise.mari.semb@sio.no så blir du kontaktet.

Walk and talk
Ønsker du å komme deg ut, men dørstokkmila føles litt tung å komme over? I november har du nå anledning til å bli med Livsstilsveileder Lise Mari å gå en tur. Her er det rom for å snakke om alt og ingenting, hverdagens utfordringer, spørre om råd rundt livsstilsfaktorer som fysisk aktivitet, kosthold, stress og søvn, eller bare gå i stillhet.
Meld deg på her.

 «Kom i gang» - senterpakken
- «Kom i gang»-pakken inneholder tre veiledninger hvor første er på 60 minutter og de to neste på 30 minutter. Målet med disse veiledningene er å finne ut hvordan du skal komme i gang med treningen enten det er hjemme, ute eller på et treningssenter. 

Veilederen vil hjelpe deg med å få kosthold og fysisk aktivitet tilpasset din hverdag. Sammen finner dere den løsningen som passer best for deg.

Pris

  • Student tilknyttet SiO: 500,- for hele pakken
  • Student utenfor SiO: 750,-
  • Ikke-student/ansatt ved lærested tilknyttet SiO: 1000,- for hele pakken
  • «Grønn resept»: Gratis*

*Ved henvisning fra SiO Helse

 

Har du spørsmål til de ulike tilbudene? Ta kontakt for en uforpliktende samtale med oss!

Livsstilsveileder Lise Mari Semb

Epost: lise.mari.semb@sio.no eller telefon 913 61 102

  1. Fysisk aktivitet og trening
  2. Struktur og planlegging i hverdagen
  3. Mental styrke og motivasjon
  4. Mat og matvaner
Aktiviteter våren 2021

Se våre lavterskeltilbud

Trening nybegynner

Ta kontakt

Her kan du gi en kort beskrivelse av hva du vil ha hjelp til, så tar vi kontakt med deg.

Beskriv kort hva vi kan hjelpe deg med

*Må fylles ut
Lise Mari Semb

Lise Mari har en bachelorgrad i livsstilsendring og folkehelse, og i dag studerer hun ernæring og personlig trening. Hun har flere år med erfaring som gruppetreningsinstruktør i sal, spinning og vanngymnastikk.

Lise Mari ser på fysisk aktivitet som en viktig kilde til overskudd, glede og mestringsfølelse. Hun ønsker å bidra til at fysisk aktivitet og gode matvaner blir en del av din hverdag. Dine interesser og ønsker er utgangspunktet når det legges til rette for trening og kosthold.

Renate Olsen

Renate har en bachelor i livsstilsendring og lokalt folkehelsearbeid. Renate er også utdannet personlig trener og gruppetreningsinstruktør. Hun har jobbet med lavterskeltilbud siden 2009 og har mye erfaring både som PT og instruktør.

Renate er opptatt av å skape trygghet, trivsel og mestring. Hun ønsker å hjelpe deg til å finne en balanse i hverdagen hvor du har plass til fysisk aktivitet, tar smarte matvalg og samtidig har tid til egne interesser.