heading-studentmatkonferansen2

Tema for årets konferanse er lønnsom kundevekst og beste praksis.
- Hva kan vi lære av hverandre og hvilke leverandører har bidratt til kunde- og lønnsomhetsvekst på våre serveringssteder?
Dette skal du få svar på under spennende og inspirerende dager i Oslo!


Program

Tirsdag 9. april
Oppmøte; Freddys, 2 etg, Frederikkehuset, Problemveien 11

Kl 11.30
"Food Walk"
Presentasjon av konsepter, kaffebar og spiseri med deiglige smakebiter!

Kl 13.30
Felles transport til Solberg Hansen. Bussen går fra Problemveien 11, bak Frederikkehuset.

Kl 14.00
SiN Baristakonkurranse

Kl 17.30
Felles transport til hotell/Oslo Sentrum

Kl 19.00
Programmet starter kl 19.30
"Get together party" på Union864.
Prisutdeling årets SiN barista
Adresse: Olav M. Troviksvei 72, 0864 Oslo

 

Les om våre foredragsholdere her!

 

Onsdag 10. april
Sted: Vilhelm Bjerknes hus, Auditorium 1

Kl 09.30
Registrering

Kl 10.00
Velkommen!

Kl 10.30
Presentasjon av nominasjonene til Studentmatprisen 2019

Kl 12.00
Lunsj og messe, underetasjen i Georg Sverdups hus

Kl 14.00
"Community catering- et nasjonalt bransjeløft" av Espen Wasenius, NKL

Kl 14.30
"Where are people eating, studying and socializing and why" av Jennifer Valone, Ace Retail

Kl 15.00
Pause

Kl 15.20
"Hva drikker du, når du ikke drikker? Trender og innovasjon innen alkoholfri drikke" av Christian Stray-Jansen, Leske

Kl 15.45
"Fra CSR  til CSI- bærekraft er konkurransekraft" av Mads Bruun Høy, Æra

Transport til Oslo sentrum,
ta anbefalt inspirasjonsrunde!

Kl 16.10
SIN årsmøte

Kl 19.00
Festmiddag og prisutdeling i Festsalen.
Prisutdeling av Studentmatprisen 2019 og årets SiN leverandører
Adresse: Pilestredet 52

 

Torsdag 11. april
Sted: Georg Sverdrups hus, Auditorium 1

Kl 09.00
Velkommen dag 2

Kl 09.10
Status og utvikling i SiN av Heidi Rustad, SiN

Kl 09.20
"Grønn vekst" av Kjetil Gundersen, Bama Storkjøkken AS

Kl 09.40
"Kunnskap og engasjement skaper vekst" av Siv Merete Haukå, JOH-Salg AS og Hege Lund-Zetterquist, Solberg Hansen

Kl 10.05
"Smarte valg lønner seg" av Henrik Guedes Furuholt, Verdimat

Kl 10.15
Pause

Kl 10.40
Paneldebatt - «Serveringsstedenes betydning for studenttrivsel»
Deltagere:
Trond Morten Trondsen, Direktør SiO Helse
Leif Johnny Johannessen, Plan- og utredningsdirektør eiendomsavdelingen UiO
Olgunn Ransedokken, Fung.eiendomsdirektør OsloMet
Espen Holm, Direktør for campustjenester, SIT administrasjon
Jonas D. Virtanen, student

Kl 11.20
"Bike kitchen" av Anura Sankholkar, Bymiljøetaten Oslo

Kl 11.30
«Å velge rett mat – stadig mer komplisert» av Annechen Bahr Bugge, OsloMet

Kl 11.50
Pause

Kl 12.15
Innlegg ved Dag Hvaring, Eatforum

Kl 12.30
"Når du ser på kunden fra innsiden...."av Thor Morten Myrseth, IKEA Foodservice

Kl 13.30
Oppsummering

Kl 14.00
Konferansen avsluttes

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Transport:
Vi legger opp til at deltakerne på konferansen benytter kollektiv transport.
Last ned appen RuterBillett for kjøp av billett til t-bane og trikk og Ruter Reise for reiseinformasjon.
 
Hotell:
Vi har booket rom på Comfort Hotel Karl Johan og Comfort Hotel Børsparken.
Rommene er holdt av til oss tom 10.mars og bookingkode må oppgis ved bestilling av rom.

Comfort Hotel Karl Johan
Bokningsnummer: 1133GR006780
E-Mail: co.karljohan@choice.no
Telefon: +47 230 103 50

Pris pr natt, enkeltrom kr 1 690
Comfort Hotel Karl Johan
 

Comfort Hotel Børsparken
Bokningsnummer: 1020GR012978
E-Mail: co.borsparken@choice.no
Telefon: +47 22 47 17 17

Pris pr natt, enkeltrom kr 1 290
Comfort Hotel Børsparken


Mini-messe
Under mini-messen onsdag 10. april legger vi opp til at alle leverandørene får et bord til plassering av produkter samt at man kan benytte materiell i form av rollups el. på gulv.

Det er dessverre ikke anledning til å lage mat på standen, men ved behov har vi kjøkken tilgjengelig.

Behov for stikkuttak til styrtkjølere o.l. meldes inn til kontaktperson Sverre Gulliksen.