SiO Helse skal ansette 2 studenter til å jobbe med oversetting og tilpasning av kursinnhold til videoformat for internasjonale studenter.

Studentene skal oversette kurs/webinar fra norsk til engelsk, og presentere innholdet på video. Filmene skal legges ut på SiO’s ressurssider. Studentene kan arbeide i Camtasia eller annet egnet videoredigeringsprogram. Det kan bli aktuelt med noe samarbeid med kursutviklere. 

Du må ha gode norsk og skriftlige engelsk kunnskaper og kunne formidle fagstoff på video. Studenten må selv kunne administrere og redigere i videoredigeringsprogram og levere ferdige filmer til SiO. 

Stillingen er timelønnet, opp til ca. 12 timer per uke (inntil 30%) og løper ut året. Send inn søknad og CV til Karin Magdalena Erichsen karinmagdalena.erichsen@sio.no innen fristen den 25.06.2021. Ta kontakt om du har spørsmål. 

Lever gjerne en presentasjon av deg selv på video i søknaden, for eksempel en film du selv tar opp med mobilen. Fortell også om du har erfaring med enkel videoredigering. 

Informasjon om stillingen
Søknadsfrist
2021-06-25
Arbeidssted