Vil du bidra til en bedre studenthverdag? SiO ser etter initiativrike studenter som skal hjelpe til med sosiale tiltak på studentbyene og studenthusene i Oslo.

Det er mange som kjenner på ensomhet i disse dager, og det kan være ekstra vanskelig å bli kjent med andre.
Vårt ønske er å gi beboerne muligheter til å skape trygge nettverk og finne gode venner.

Sammen med SiOs markedsavdeling og SiO Bolig vil du være en sentral del av å utvikle og gjennomføre aktiviteter som bidrar til å skape gode nettverk og gjør det enklere å bli kjent med andre. Det kan være både digitale aktiviteter og aktiviteter hvor man treffes fysisk.

Hvem er du?
Vi søker etter deg som ønsker å jobbe med sosiale tiltak i SiO sine studentbyer, både digitale og fysiske, er initiativrik, jobber godt både selvstendig og sammen med andre. Du har praktisk sans og god gjennomføringsevne. Du er kreativ, oppfinnsom og nytenkende rundt hvilke aktiviteter vi kan arrangere. Du er engasjert og blid med god formidlingsevne.

Du studerer ved et av lærestedene i Oslo som er tilknyttet SiO og du er tett på studielivet. Du er fleksibel og har mulighet til å jobbe ettermiddager/kvelder både på ukedager og i helg. Det er en fordel om du bor i en av våre studentboliger, men ikke et krav.

Stillingen vil ha en stillingsbrøk på ca. 30 % og varer ut 2021. Mange av aktivitetene vil holdes på kvelder og i helger, men det er også viktig at du er noe fleksibel på dagtid. Vi tilbyr konkurransedyktig lønnsbetingelser.

Vil du bli vår nye SiO-vert?
Send en kortfattet søknad og CV til studenttiltak@sio.no

Søknadsfrist: 21.april 2021
For spørsmål om stillingen, ta kontakt med: Julie Bull Eilertsen, delprosjektleder for SiOs Tjenester julie.bull.eilertsen@sio.no / 97472044

Studentsamskipnaden SiO leverer velferdstjenester til nærmere 70.000 studenter ved 29 utdanningsinstitusjoner i Osloregionen. SiOs tilbud skal bidra til høy studiekvalitet og lik rett til utdanning, og inkluderer blant annet studentboliger, helsetjeneste, barnehage, kafeer og idrettstilbud. SiO har ca. 600 medarbeidere og en omsetning på 1,1 mrd. NOK.

Informasjon om stillingen
Søknadsfrist
2021-04-21
Arbeidssted