SiO Mat og Drikke ser etter initiativrike studenter som skal hjelpe til med sosiale tiltak på studentbyene og campus i Oslo.

Det er mange som kjenner på ensomhet i disse dager, og det kan være ekstra vanskelig å bli kjent med andre. Vårt ønske er å gi studenter aktiviteter og sosiale møteplasser som gir et avbrekk i hverdagen og er et lavterskeltilbud.


Hvem er du?
Vi søker etter deg som ønsker å jobbe med sosiale tiltak i SiO Mat og Drikke. Både digitale og fysiske, er initiativrik, jobber godt både selvstendig og sammen med andre. Du har praktisk sans og god gjennomføringsevne. Du er kreativ, oppfinnsom og nytenkende rundt hvilke aktiviteter vi kan arrangere. Du er engasjert og blid med god formidlingsevne.

Du studerer ved et av lærestedene i Oslo som er tilknyttet SiO og du er tett på studielivet. Du er fleksibel og har mulighet til å jobbe ettermiddager/kvelder både på ukedager og i helg.


Stillingen vil ha en stillingsbrøk på ca. 20 % og vare ut 2021. Det er muligheter for en større stillingsbrøk i perioden. Det avvikles ferie mellom medio juni til medio august.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønnsbetingelser.

Vil du bli SiO Mat og Drikke -aktivitetsleder?
Send en kortfattet søknad og CV til smd@sio.no

Søknadsfrist:
 24. mai 2021
For spørsmål om stillingen, ta kontakt med: Lene Kvale, salg og markedsansvarlig i SiO Mat og Drikke, 
lene.kvale@sio.no, tlf 93264458

Informasjon om stillingen
Søknadsfrist
2021-05-24
Arbeidssted