Vi søker verter til Athletica Domus - Norges største treningssenter

Vil du jobbe for at hver og én av de 71 000 studentene i Oslo skal ha et fantastisk studentliv og få alle forutsetninger for å lykkes i arbeidslivet? Å gi studentene overskudd i hverdagen, slik at de kan rette en ekstra innsats mot å lese, lære og tenke, er et avgjørende bidrag for å sikre at de er godt rustet til å lykkes i arbeidslivet og dermed være med å forme samfunnet. Vi skal ha de mest relevante, beste og mest studenttilpassede produktet i markedet.

Vi søker deg som:

Elsker å selge, ha kontakt med mennesker, er tillitsvekkende og serviceorientert. Erfaring fra salg- og servicerelaterte jobber er en fordel. Du lytter til hva kunden trenger hjelp til, liker utfordringer, er en nysgjerrig problemløser og du er selvsagt interessert i trening!

Vi tilbyr:

  • En spennende jobb i ett ungdommelig og dynamisk miljø.
  • Variert arbeidstid og- oppgaver
  • Vakter i resepsjon, studio og/eller svømmehall
  • Stor fleksibilitet slik at det kan tilpasses livet av som student
  • Konkurransedyktig lønn

Personlige egenskaper vektlegges. Stillingene er faste og omfanget blir vi enige om. Send inn søknaden din via Finn.no her.

Søknadsfrist: snarest

Studentsamskipnaden SiO leverer tjenester til 71 000 studenter ved 28 læresteder i Osloregionen. SiO’s tilbud skal bidra til høy studiekvalitet og lik rett til utdanning, og inkluderer 9000 studentboliger, 11 barnehager, 40 serveringssteder, 3 helsesentre og 6 treningssentre med et bredt tilbud gjennom SiO Athletica. SiO har rundt 550 medarbeidere og en omsetning på mer enn 1,2 milliarder kroner.

Å jobbe i SiO er variert og engasjerende. Vi jobber for en bedre studenthverdag med flere virksomhetsområder og muligheter på tvers.

Informasjon om stillingen
Søknadsfrist

Arbeidssted

Finn-kode
225825273