Vil du være med å bidra positivt til Oslo-studentenes sosiale liv? SiO søker nå to studenter for å jobbe med digitale eventer for studentene i Oslo.

I tid hvor det er vanskelig å møtes fysisk har SiO hatt fokus på å skape digitale møteplasser og aktiviteter for studentene. Det vil vi gjøre enda mer av, og søker derfor to studenter for å gjennomføre digitale eventer for studentene i Oslo!

Sammen med SiOs markedsavdeling vil du være en sentral del av å utvikle nye konsepter og planlegge og gjennomføre ulike digitale eventer og aktiviteter. Eksempler på dette kan være quiz, musikkbingo, filmkvelder o.l. På sikt kan det også bli aktuelt med fysiske eventer og samlinger.

Hvem er du?
Du er engasjert, oppfinnsom og kreativ og har mange ideer til hvordan du kan skape digitale eventer som studentene vil delta på. Du har god formidlingsevne og er flink til å skape dialog, i tillegg til at du trives godt med å være i «spotlighten». Du er detaljorientert, strukturert og god på å både planlegge og gjennomføre arrangementer. Du evner å skrive gode, selgende tekster som får studentene til å ville være med på det vi arrangerer.

Er dette deg? Eller kanskje du og en venn tenker at dette hadde dere fikset veldig bra sammen som et team? Vi vil gjerne ha søknaden din enten du velger å søke alene eller sammen med en venn.
Du studerer ved et av lærestedene i Oslo som er tilknyttet SiO og du er tett på studielivet. Du er fleksibel og har mulighet til å forplikte deg til å jobbe faste ettermiddager/kvelder både på ukedager og i helg.

Kvalifikasjoner

 • Kreativ, oppfinnsom og nytenkende rundt hvilke eventer vi kan arrangere
 • God på å planlegge og gjennomføre eventer
 • Engasjert og blid med god formidlingsevne
 • Gode kommunikasjonsevner muntlig og skriftlig
 • Innsatsvilje og gode samarbeidsevner
 • Selvstendig, utadvendt og uhøytidelig
 • Fleksibel og effektiv

Stillingen vil ha en stillingsbrøk på ca. 20 % og i første omgang vare ut 2021. Mange av eventene vil holdes på kvelder og i helger, men det er også viktig at du er noe fleksibel på dagtid. Vi tilbyr konkurransedyktig lønnsbetingelser.

Vil du bli vår nye eventhost?

 1. Fyll ut skjemaet nedenfor
 2. Løs disse oppgavene:
    - Lag en underholdende Kahoot med 10 spørsmål - du/dere velger selv tema!
    - Lag en liten videosnutt på 30 sekunder hvor du/dere introduserer Kahooten som om det skulle vært et event dere holdt for en gruppe studenter.

Last opp videosnutten på ønsket plattform (eks. Google Drive, Dropbox e.l.), og legg ved lenken i dette skjemaet. Husk også å legge med koden til Kahooten. NB! Pass på å gjøre lenken «offentlig» slik at vi får tilgang til den.

Søknadsfrist: 13.mars 2021
For spørsmål om stillingen, ta kontakt med markedsansvarlig Hanne Holst, på hanne.holst@sio.no

*Husk å tillat pop-up vinduer for å se søknadsskjemaet. Dersom det ikke fungerer, prøv en annen nettleser eller åpne skjemaet her.

 

Studentsamskipnaden SiO leverer velferdstjenester til nærmere 70.000 studenter ved 29 utdanningsinstitusjoner i Osloregionen. SiOs tilbud skal bidra til høy studiekvalitet og lik rett til utdanning, og inkluderer blant annet studentboliger, helsetjeneste, barnehage, kafeer og idrettstilbud. SiO har ca. 600 medarbeidere og en omsetning på 1,1 mrd. NOK.

Informasjon om stillingen
Søknadsfrist
2021-03-13
Arbeidssted