SiO ser etter en prosjektleder til varierte digitaliseringsprosjekter, på tvers av våre forretningsområder. Søknader behandles fortløpende.

Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO) leverer velferdstjenester som studentboliger, helsetjeneste, barnehager, kafeer og treningstilbud rettet mot nærmere 70.000 studenter ved UiO, HiOA, BI og 23 andre høyskoler.

Vi har ca. 600 ansatte og satser betydelig på digitalisering gjennom tett samspill mellom forretningssiden, IT-enheten vår og eksterne partnere. SiO står ovenfor en rekke spennende prosjekter på tvers av mange forretningsområder og teknologier, og søker en prosjektleder som kan ha det overordnede ansvaret for å videreutvikle vår metodikk rundt prosjektledelse, samt sikre god prosjektledelse og utøve prosjektledelse i våre digitaliseringsprosjekter.

Du vil rapportere til Direktør IKT og forretningsutvikling som sitter i konsernledelsen og få en sentral rolle for vår suksess fremover. Vi leverer i dag tradisjonelle tjenester hvor vi har stort fokus på innovasjon og utnyttelse av ny teknologi for å skape en best mulig hverdag for våre studenter og ansatte. 

Som vår prosjektleder vil du få en nøkkelrolle for å drive innovasjon og utvikling både helhetlig og ned i de enkelte prosjektene for å sikre at vi når våre mål innen de rammene rundt kvalitet, tid og kostnader som blir satt. Vi skal levere framtidsrettede og brukervennlige løsninger.

Som prosjektleder i SiO vil du i mange tilfeller være involvert fra «ide til sluttprodukt» og bidra til at de involverte i en prosjektgruppe arbeider effektivt sammen med sine spesifikke oppgaver.

Hvorfor tror vi at du bør være interessert: 

 • Du får mulighet til å jobbe i et stort dynamisk, innovativt miljø hvor du kan utgjøre en forskjell. 
 • Du får muligheten til å videreutvikle både vår prosjektmetodikk og lære opp andre i organisasjonen til å utøve god prosjektledelse. 
 • Du får muligheten til å lede og bidra rundt digitalisering innen en rekke ulike teknologiske og forretningsmessige områder. 
 • Vi kan tilby konkurransedyktige lønnsbetingelser, pensjons- og forsikringsordninger.
 • Du blir del av et godt arbeidsmiljø og få jobbe på tvers av organisasjonen. 
 • Muligheten for å øke din kompetanse gjennom kompetansebygging og utvikling er god. 
 • Du blir del av en organisasjon med et viktig samfunnsoppdrag – lik rett til utdanning.
 • Vi holder til i lokaler sentralt med kort vei til offentlig kommunikasjon og eget parkeringshus.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter en person som engasjert, initiativrik og som har solide relasjonsbyggende egenskaper. Videre evner du å kommunisere godt mot både forretningsmessige og tekniske miljøer. Du har en motiverende fremtoning, men kan også bruke din autoritet til å sikre at prosjekter blir levert i henhold til tid, kvalitet og kost. Videre er du opptatt av hvordan teknologi kan skape bedre løsninger for brukerne.

Vi tror videre at du:

 • Har høyere relevant utdannelse, gjerne innenfor IKT, men kandidater med lavere grader og/eller relevant erfaring vil i hvert enkelt tilfelle vurderes.
 • Kan vise til flere års relevant erfaring fra som prosjektleder for IT-prosjekter (anskaffelse, utvikling og implementering).
 • Kan vise til solid forretningsforståelse og god teknologiforståelse.
 • Kan vise til dokumenterte resultater i tidligere stillinger. 
 • God skriftlig og muntlig formuleringsevne, både på norsk og engelsk.
 • Vi er åpne for å vurdere kandidater som kun har noen få års erfaring som IT-prosjektleder og er ikke nødvendigvis på jakt etter deg som i hovedsak har jobbet med de aller største prosjektene i Norge, men trives med å lede mange mindre prosjekter typisk opp til 2,5 millioners prosjekter.
 • Vi tror at spesielt kandidater med erfaring fra programvareimplementeringsprosjekter kan passe godt inn. 

Høres dette interessant ut? Da hører vi gjerne fra deg. Rekrutteringsprosessen gjennomføres i samarbeid med vår rekrutteringspartner Glasspaper People. Velkommen til å ta kontakt med vår rekrutteringsrådgiver, Jarle A Winge i Glasspaper People (mob: 970 87 063) for en uforpliktende prat, evt. send en e-post til jarle.winge@glasspaper.no. Er du egentlig ikke på jakt etter jobb, men synes dette ser spennende ut og ønsker å vite mer, så ta kontakt, vi kan forsikre deg om at du forblir anonym om ønskelig.

Om arbeidsgiveren
Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO) leverer velferdstjenester til nærmere 67 000 studenter ved UiO, HiOA, BI og 23 andre høyskoler. SiO tilbud skal bidra til høy studiekvalitet og lik rett til utdanning og inkluderer blant annet studentboliger, helsetjeneste, barnehager, kafeer og treningstilbud. SiO har ca. 600 ansatte og en omsetning på 1,1 MRD NOK. SiO skal være en ledende aktør i Norge på utvikling, drift og forvaltning av boligeiendom. Vi har 8500 studentboliger og skal bygge 3000 nye innen 2020. For mer informasjon, se www.sio.no.

Informasjon om stillingen
Søknadsfrist

Arbeidssted