Har du hode for prosjektledelse- i tillegg til digitalisering og IT?

Er du en utholdende, strukturert og rå prosjektleder? Da kan det være deg vi ser etter!

Men hvem er vi da? Jo, vi er SiO, altså Studentsamskipnaden Oslo. Vi jobber nemlig for Oslos studenter- Norges beste kundegruppe! Jobben vår er å bidra til at studentene får det best mulig, gjennom alle tjenestene våre.

Hos oss vil du som prosjektleder få en rekke spennende prosjekter innen utvikling, digitalisering og IT. Vi trenger kanskje nettopp deg og din kompetanse for å lykkes i samfunnsoppdraget vårt- å bidra til et godt studentliv for 71 000 studenter.

Vi har mange prosjekter hos oss, vi har også innført standardisert prosjektmodell og porteføljestyring. Nå trenger vi deg til å styre noen store og viktige prosjekter med en bredde av tjenesteområder og folk. Du har gjort dette før og trives med å jobbe både smidig og i mer tradisjonelle prosjekter. Du inspirerer og får med deg folk, endring skapes jo sammen- og det motiverer deg.

Vi ser etter deg med Høyskoleutdannelse eller relevant erfaring og/eller sertifisering innenfor prosjektledelse generelt og digitalisering/teknologi /utviklingsprosjekter spesielt.

  

Vi tilbyr: 

  • En plass på laget for å skape et enda bedre studentliv
  • Et arbeidsmiljø med en stor bredde
  • Mulighet til å utvikle deg
  • Autonomi og kontroll over egen jobbhverdag
  • Rimelige treningsmuligheter i SiO Athletica sine treningssentre
  • Firmahytte på Hafjell
Informasjon om stillingen
Søknadsfrist

Arbeidssted
Domus Athletica, Trimveien 4, 0372 Oslo
Finn-kode
271988053