Vi søker etter kreativ og matfaglig dyktig produkt- og konseptansvarlig for SiO Mat og Drikkes serveringssteder.

SiO Mat og drikke har en bred portefølje av serveringssteder som daglig serverer mat og drikke til mer enn 60 000 studenter med høye forventninger både til service, kvalitet, innovasjon og miljø. I porteføljen vår har vi spiserier, kafeer, kaffebarer og bakerier. Vi har også flere spesialkonsepter som en egen youghurtbar og en tacorestaurant. Vi var blant de første i landet til å ha en egen Ramen-restaurant og vi har fått oppmerksomhet langt utenfor landets grenser med KUTT Gourmet.
Du kan lese mer om våre steder og konsepter på sio.no

Vi søker nå etter kreativ og matfaglig dyktig produkt- og konseptansvarlig for SiO Mat og Drikkes serveringssteder som kan videreutvikle vår portefølje og sikre oss ytterligere flere fornøyde gjester. 

Produkt- og konseptansvarlig er ansvarlig for at SiO Mat og Drikke (SMD) sine serveringssteder er attraktive for studenter, læresteder og deres medarbeidere. Studentene skal tilbys et godt tilbud og gode opplevelser i hverdagen, slik at våre serveringssteder blir et naturlig førstevalg. 

Produkt- og konseptansvarlig skal bidra til at SMDs serveringssteder er konkurransedyktig både på konsept og pris, og skal utforme og gjennomføre konsepttilpasninger og -utvikling for å styrke posisjonen som studentenes førstevalg. Rollen er særlig ansvarlig for å utvikle gode faggrupper innenfor de ulike konseptene og sikre koordinering mellom disse. 

Rollen skal ivareta det overordnede fokuset og sikre en utvikling av hvert enkelt konsept som bidrar til SMDs overordnede mål. 

Produkt- og konseptansvarlig skal sikre at produkt, konsept, kvalitet og IK-Mat gjennomføres i henhold til SMDs strategier. 

Produkt- og konseptansvarlig er en del av selskapets ledergruppe og har personalansvar for to personer.

Våre forventninger til deg:
Det forventes en inkluderende og involverende lederstil. Dette innebærer at du til enhver tid sørger for nødvendig informasjon til dine medarbeidere, sikre at alle er involvert og ser hvilken rolle og betydning de har for den helhetlige driften. Det forventes at du er tydelig i kommunikasjonen, viser fasthet og handlekraft i din utøvelse av lederrollen og at du skaffer nødvendige verktøy for å sikre struktur og fremdrift. Det forventes at du bidrar til et godt samarbeid på tvers i organisasjonen.

Ønskede personlige egenskaper og kompetanse:

  • Genuin interesse og lidenskap for mat
  • Kreativ og med en positiv innstilling
  • Oppdatert på trender
  • Fokus på matsikkerhet
  • Selvstendig, ambisiøs og målrettet
  • Evne til å motivere andre
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Kommersiell innstilling med god forretningsforståelse
  • Evne til å se sammenhenger og det store bildet
  • Både strategisk forståelse og operativ gjennomføringsevne
  • Strukturert og systemorientert
  • Erfaring fra å lede, utvikle og drive gode lederteam- vant til å lede ledere
  • Tilretteleggende leder med evne til å forankre prosesser og mål i eget team
  • Sterk markedsforståelse

Arbeidsoppgaver:

  • Kontinuerlig forbedring og optimalisering av SMDs produkter, konsepter og uttrykk
  • Prosjektleder for matfaglige utviklingsgrupper
  • Utvikle og optimalisere internproduksjon for effektiv drift og kostnadsbesparelser
  • Bistå driftsavdelingen på events og happenings
  • Samarbeide med markedsansvarlig for å sikre at vi har det mest attraktive måltid- og konsepttilbudet
  • Delta i ulike prosjektløp
  • Samt andre arbeidsoppgaver som faller naturlig inn under stillingen

Utdannelse
Minimum

  • Fagbrev kokk
  • God kjennskap til Office-programmer

Ønsket

  • Høyere relevant utdannelse
  • Kjennskap til space management
  • Erfaring med AutoCAD eller tilsvarende programmer

Jobberfaring
Minimumskrav   

  • 5 års dokumentert relevant erfaring

Ønsket erfaring

  • Erfaring fra tilsvarende stilling i samme eller annen bransje
  • God kjennskap til restaurant-, kantine- og/eller kjededrift
  • Prosjektledererfaring

Språk

  • Norsk
  • Engelsk

Sertifikater/ godkjenninger   

  • Førerkort Klasse B

Vi tilbyr:

  • En spennende mulighet for en utviklende stilling for den rette kandidaten
  • En arbeidsplass med en ung og meget spennende kundegruppe – våre studenter
  • Et hyggelig arbeidsmiljø i en spennende organisasjon
  • Konkurransedyktige betingelser

Vi ønsker at du som er interessert i stillingen sender CV og en kortfattet søknad på mail til smd@sio.no, merket: «søknad produkt- og konseptansvarlig». Spørsmål vedrørende stillingen kan rettes til administrerende direktør Steffen H. Greff på mail; steffen.greff@sio.no
 
Søknadsfrist er 31. juli 2017 - Tiltredelse så snart som mulig.

Om arbeidsgiveren

Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO) er en velferdsorganisasjon for studenter i Oslo og Akershus. SiO Mat og Drikke AS er den eldste av de forretningsmessige avdelingene i SiO og driver 40 serveringssteder med til sammen 7 000 sitteplasser. Vi serverer mat og drikke til studenter og ansatte ved Universitetet i Oslo, Høgskolen i Oslo og Akershus, Norges idrettshøgskole, Kunsthøgskolen i Oslo, Norges musikkhøgskole, Det teologiske Menighetsfakultet og Norges veterinærhøgskole. Vår forretningsidé er å være studentenes førstevalg på mat og drikke. SiO Mat og Drikke har medarbeidere med fokus på god service, et godt tilbud og en hyggelig atmosfære.

Informasjon om stillingen
Søknadsfrist
2017-07-31
Arbeidssted
Blindern, Oslo
Finn-kode
99187553