Vi søker nå etter en til to studenter som vil være med på å videreutvikle podcasten «På Helsa Løs» med godt og spennende innhold!

På Helsa Løs er en podcast om studentlivets utfordringer og dilemmaer rundt temaet mental helse, fysisk helse, seksuell helse, studievaner eller andre problemer. Podcasten På Helsa Løs styres og lages av studenter, i samarbeid med SiO Helse. Du/dere vil diskutere dagsaktuelle temaer og få inn gjester som er eksperter på temaets område. Episodene blir utgitt annenhver uke og du vil få god opplæring og veiledning.

Hvem er du?
Du er åpen og ikke er redd for å snakke om ulike temaer innen helse. Du er flink på å skape gode, interessante samtaler. Du stiller de gode spørsmålene og får frem det beste i den du snakker med. Du forstår podcastmediet og hva som blir lyttet til, og har mange ideer om hva som kunne vært studentrelevant innhold. Du er kreativ og finner lett nye vinklinger på innhold som er nyttig for studenter.

Er dette deg? Eller kanskje du og en venn tenker at dette hadde dere fikset veldig bra sammen som et team? Vi vil gjerne ha søknaden din enten du velger å søke alene eller sammen med en venn.

 

Kvalifikasjoner

  • Forstå podcastmediet, og hva som skal til for å lage godt, spennende og underholdende innhold som blir lyttet til av studentene
  • Flink på å skape gode samtaler og holde intervjuer
  • Gode kommunikasjonsevner og journalistisk teft
  • Selvstendig, utadvendt og uhøytidelig
  • Fleksibel og effektiv

 

Stillingen er timelønnet, ca 5-8 timer per uke, med varierende arbeidstid- og mengde. Send inn en lydfil hvor du kort presenterer deg selv og hvorfor du/dere passer inn i rollen som podcastvert. Du kan sende lydfilen og CV til mari.langmyr@sio innen fristen den 31.05.2022.

Vi gleder oss til å høre fra deg! Ta kontakt om du har spørsmål. 

Informasjon om stillingen
Søknadsfrist
2022-05-31
Arbeidssted