Er du en barnehagelærer som brenner for faget? Er du faglig sterk og engasjert, samt har lyst til å være med å utvikle SiOs barnehager? Da er kanskje du en av våre nye pedagogiske ledere eller barnehagelærere.

 

Vi søker pedagogiske ledere og barnehagelærere i flere av våre barnehager. De riktige kandidatene motiveres av å bidra til barnas læring, har stort faglig engasjement og er bevisst sin rolle i barnas hverdag. Vi ønsker både erfarne og nyutdannede barnehagelærere til våre barnehager.

Barnas hverdag består av mange fabelaktige stunder som er fulle av glede og undring. Vi verner om gode øyeblikk og opplevelser for alle de 500 barna som går i våre 12 ulike barnehager. SiO-barnehagene ser etter barnehagelærere som kan bidra til dette i et godt og faglig sterkt fellesskap.

I SiO Barnehage får du muligheten til å gjøre en forskjell slik at både studenter og barna deres får en fantastisk hverdag. Vi har et mål om 50 % pedagogdekning. Bl.a. gjør vi om ledige assistentstilinger til barnehagelærerstillinger. Med høy kvalitet skal vi ta vare på barndommens magi, mens foreldrene kan konsentrere seg om studiene.

Informasjon om barnehagene og ledige stillinger:

SiO Barnehage Blindernveien: barnehagelærer

SiO Barnehage Blindernveien åpnet 1. august 2021 og er en 4-avdelings barnehage ved siden av Marienlyst skole og NRK. Den ligger skjermet til i 1. etasje på det flotte, nybygde studenthuset i Blindernveien 6. Vil du være med å forme en helt ny barnehage, er dette stedet for deg!

For spørsmål og mer informasjon kontakt styrer Simen Øien, mobil: 40645040

SiO Barnehage Bisletbekken: pedagogiske leder

SiO Barnehage Bisletbekken er en liten 2-avdelings barnehage midt på OsloMets campus. Barnehagen er tilpasset barn fra 0-3 år, og de ansatte er trygge og erfarne med denne aldersgruppen. Barnehagen er plassert sentralt i byen og vi går mye turer i nærmiljøet.

For spørsmål og mer informasjon kontakt styrer Bjørg Winger, mobil 913 45 202

SiO Studentenes Småbarnstue: barnehagelærer

SiO Studentenes Småbarnstue er en 2-avdelings barnehage på Solli Plass. Dette var SiOs første barnehage og er 70 år i år. Barnehagen har et fantastisk uteområde og ligger rett i bakkant av nasjonalbiblioteket på Solli.

For spørsmål og mer informasjon kontakt styrer Simen Øien, mobil: 406 45 040

SiO Barnehage Bamsebo: pedagogisk leder, barnehagelærer

SiO Barnehage Bamsebo er en 6 avdelings barnehage fordelt på to hus, Store og Lille Bamsebo. Barnehagen ligger sentralt til like ved UiOs campus på Blindern. Vi bruker nærmiljøet aktivt i vårt arbeid og benytter blant annet gymsal på Athletica Blindern og svømmehallen på Athletica Domus aktivt.

For spørsmål og mer informasjon kontakt styrer Siri Mordal mobil: 400 02 672

SiO Barnehage Eilert Sundt: pedagogisk leder

SiO Barnehage Eilert Sundt er en 6 avdelings barnehage og sentralt inne på UiO sitt campus på Blindern. Barnehagen har et stort og innbydende uteområde og bruker aktivt nærmiljøet med gode turmuligheter, gymsal og svømmehall.

For spørsmål og mer informasjon kontakt styrer Kirsti Eriksen mobil: 402 00 024

SiO Barnehage Lille Bislett: pedagogisk leder

SiO Barnehage Lille Bislett er en 4-avdelings barnehage som ligger midt på OsloMets campus omgitt av byens mange, spennende opplevelser og grønne lunger. Vi har et godt samarbeid med OsloMet der vi får låne gymsal. Vi får besøk av studenter og vi blir invitert på teater og andre spennende aktiviteter der studentene ønsker publikum.

For spørsmål og mer informasjon kontakt styrer Bjørg Winger, mobil 913 45 202

SiO Barnehage Frydenhaug: barnehagelærer

SiO Barnehage Frydenhaug er en 5-avdelings barnehage som ligger idyllisk til mellom gangstier og småskog helt på grensen til Nordmarka. Utelekeplassen er en stor naturtomt med bålplass og gir uendelige muligheter for lek.

For spørsmål og mer informasjon kontakt styrer Anette Espenes, mobil 470 23 608

SiO Barnehage Klossen: pedagogisk leder, barnehagelærer

SiO Barnehage Klossen er en 4-avdelings barnehage som ligger i rolige omgivelser mellom studentboligene på Kringsjå. Med skogen og Sognsvann som nærmeste nabo er turer og utelek en stor del av hverdagen i Klossen. Vi tilbyr en trygg arena for lek, moro, samhold, glede, omsorg, undring og forskning på barndommens magi.

For spørsmål og mer informasjon kontakt styrer Ann Kristin Hovdhaugen, mobil 954 89 601

SiO Barnehage Skogly: barnehagelærer

SiO Barnehage Skogly er en 4-avdelings studentbarnehage som ligger i rolige omgivelser mellom studentboligene på Kringsjå. Med Nordmarka og Sognsvann som nærmeste nabo har vi utrolige muligheter for turer og utforsking for små og store.

For spørsmål og mer informasjon kontakt styrer Ann Kristin Hovdhaugen, mobil 954 89 601

Arbeidsoppgaver pedagogisk leder

 • Pedagogisk ansvar og personalansvar for avdelingens ansatte og at virksomheten er i henhold til Barnehageloven og Rammeplan
 • Bidragsyter og tilrettelegger for et godt leke- og læringsmiljø
 • Videreutvikle og bidra til godt foreldresamarbeid
 • Ansvar for utvikling og opplæring av personalet
 • Tilrettelegge og bidra til et godt og inkluderende arbeidsmiljø
 • Være en aktiv del av barnehagens lederteam
 • Sørge for at alle ansatte kjenner og etterlever faglige planer og føringer

Arbeidsoppgaver barnehagelærer

 • Planlegge, gjennomføre og bidra til driften av avdelingen og barnehagen med barn og foreldre i sentrum    
 • Styrke og bistå pedagogisk leder med det pedagogiske tilbudet
 • Tilrettelegge og bidra til et inkluderende arbeidsmiljø
 • Tilrettelegge for et godt leke- og læringsmiljø

Kvalifikasjoner og personlig egenskaper:

 • Utdanning som barnehagelærer eller tilsvarende norsk eller utenlandsk utdanning som gir godkjenning som barnehagelærer.
 • Faglig engasjert
 • Gode samarbeidsevner
 • Positiv
 • Evne til nytenking
 • Løsningsorientert og kreativ
 • Evne å se alle barn og ansatte
 • Strukturert og ryddig
 • Gode IT kunnskaper
 • Gode engelsk-kunnskaper

Vi tilbyr

 • Faglig utvikling
 • Tilrettelegging for vikarordninger
 • Firmahytte på Hafjell
 • Rimelige treningsmuligheter i SiO Athletica sine 6 treningssentre
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger

Vi ser fram til å motta din CV og søknad. Søk via stillingsannonsen på Finn.no

Studentsamskipnaden SiO tilbyr tjenester til Oslos 71.000 studenter fordelt på 28 læresteder. SiO tilbyr studentene boliger, helsetjenester, et bredt mattilbud, trening, barnehager, karriererådgivning, og tilrettelegger for sosiale aktiviteter. Målet vårt er å gjøre studentlivet bedre, og å skape kommunikasjon og tjenester som gjør at studentene elsker oss. SiOs verdier er målrettet, oppfinnsom og nær. Frem mot 2025 skal vi ha ekstra fokus på å ruste studenten, studentbyen Oslo og på bærekraft.

Å jobbe i SiO er variert og engasjerende. Vi jobber for en bedre studenthverdag med flere virksomhetsområder og muligheter på tvers.

Informasjon om stillingen
Søknadsfrist

Arbeidssted