Frederikke spiseri søker kokk med fagbrev som vil være med å skape en bedre hverdag for våre studenter i Oslo.

Frederikke spiseri søker kokk med fagbrev som vil være med å skape en bedre hverdag for våre studenter i Oslo. Vi ser etter en matfaglig dyktig kokk som legger sin ære i å lage god mat, også med knappe ressurser og som er opptatt av trender og tidsriktig mat. Vi ønsker en rask og effektiv kokk som samtidig bidrar til å skape god stemning og et godt miljø på kjøkkenet.

- Arbeidstiden er normalt på dagtid, mandag til fredag.
- Arbeidssted er på Frederikke kjøkken, Problemveien 11, 0374 Oslo.

For den rette kandidaten kan vi tilby:

  • matfaglige utfordringer i en stilling der man lager god mat etter faste menyer og standarder
  • å jobbe med en ung, krevende og inspirerende målgruppe
  • fri i helgene og på helligdager
  • utvikling og kompetanseheving blant annet gjennom e-læring
  • lønn etter avtale

Vi forventer at du som søker:

  • ønsker å skape en bedre hverdag for alle våre studenter
  • har fagbrev som kokk og er matfaglig sterk
  • Er selvgående og effektiv i produksjon
  • har gode kunnskaper om IK-mat/HACCP
  • behersker et skandinavisk språk, samt dataverktøy
  • tåler en hektisk hverdag
  • tar ansvar for et godt arbeidsmiljø gjennom å ha godt humør, stabilitet og pålitelighet
  • har erfaring fra produksjon i hotell og/eller restaurant

Arbeidsoppgaver:

  • matlaging og produksjon av mat etter faste resept og menyer
  • kvalitetssikring av salgsprodukter
  • etterfølgelse av IK-mat/HACCP inkl. renholdsplan
  • ansvarlig for høy kvalitet og kundetilfredshet
  • være en viktig bidragsyter til god KTI og at gjestene får en god serviceopplevelse

Er du interessert?
Søk via vår annonse på Finn
Send en kortfattet søknad og CV og fortell hvorfor akkurat DU er den rette til å lage mat til våre studenter.
De fortjener nemlig kun det beste!

Søknadsfrist er 22. september 2019
- Tiltredelse etter avtale.

Om arbeidsgiveren
SiO Mat og Drikke har en bred portefølje av serveringssteder tilpasset studenter med høye forventninger både til service, kvalitet, innovasjon og miljø. I porteføljen vår har vi spiserier, kafeer, kaffebarer, og bakerier. Vi har også flere spesialkonsepter som en egen yoghurtbar og en tacorestaurant. Vi var blant de første i landet til å åpne egen Ramen-restaurant og vi har fått oppmerksomhet langt utenfor landets grenser med KUTT Gourmet. - Les mer om våre serveringssteder på www.sio.no

Informasjon om stillingen
Søknadsfrist
2019-09-22
Arbeidssted

Finn-kode
157409368