Vi søker deg som vil være med på å produsere bra innhold og gode, kreative historier til SiOs sosiale medier!

google_forms_header

Du vil vise bredden i SiOs tilbud til studenter, og gi Oslos studenter et innblikk i hvordan SiO er en del av studentlivet i Oslo – på campus, rundt om i byen og på ulike eventer. I dag består SoMe-teamet vårt av 5 innholdsprodusenter som lager innhold til Instagram og Facebook. Vi søker nå en innholdsprodusent først og fremst vil lage innhold til Instagram story, men som også kan skrive artikler til Facebook.

Du studerer ved ett av lærestedene i Oslo som er tilknyttet SiO, du er tett på studielivet og kanskje du til og med bor i en SiO-bolig, eller trener på SiO Athletica? Du har en fleksibel hverdag, og kan påta deg oppdrag på dagtid.

Du er flink på å finne gode historier og kreative vinklinger, og har et ønske om å skape godt og nyttig innhold for dine medstudenter i Oslo. Vil du bli en del av teamet vårt?

Kvalifikasjoner

  • Forstå sosiale medier og hvordan skape innhold som blir sett, lest og likt
  • Gode kommunikasjonsevner og journalistisk teft
  • Flink på historiefortelling og på å se de gode vinklingene
  • Beherske videoredigering og Instagrams funksjonaliteter
  • Innsatsvilje og gode samarbeidsevner
  • Fleksibel og effektiv
  • Selvstendig, utadvendt og uhøytidelig

Forventet arbeidsmengde vil være opptil 10 timer per uke, med varierende arbeidstid og -mengde. Mange av oppdragene vil være på dagtid, men også noe på kveld og i helger. Vi kan tilby konkurransedyktig lønn, og i tillegg vil du få muligheten til å benytte ulike SiO-tjenester.

Vil du bli innholdsprodusent i vårt SoMe-team?

  1. Fyll ut skjemaet nedenfor
  2. Skriv en kort artikkel med følgende tema: Beste tips for å oppleve Oslo til under hundrelappen som student. Husk å skrive artikkelen for web; kort, konsis og lettfattelig. 
  3. Lag en kreativ og morsom Instastory basert på artikkelen du har laget til hvordan oppleve Oslo til under hundrelappen.

Last opp oppgaven på ønsket plattform (eks. Google Drive, YouTube, Dropbox e.l.), og legg ved lenken i skjemaet. Pass på at vi har tilgang til å åpne lenken du legger ved.

Søknadsfrist: 22. mai 2022.

Dersom du har spørsmål til stillingen, ta kontakt med Markedsansvarlig digitale flater, Astri Åmellem Brøto på mail astri.amellem.broto@sio.no

*Husk å tillat pop-up vinduer for å se søknadsskjemaet. Dersom det ikke fungerer, prøv en annen nettleser eller åpne skjemaet her.

PS! Kanskje du allerede følger oss i sosiale medier og vet godt hva slags innhold vi deler på Facebook, Instagram og Instastory, så er det supert! Hvis ikke, kan du sjekke ut kontoene våre her: SiOstudentliv på Instagram og SiOstudentliv på Facebook.

Studentsamskipnaden SiO leverer velferdstjenester til nærmere 74.000 studenter ved 28 utdanningsinstitusjoner i Osloregionen. SiOs tilbud skal bidra til høy studiekvalitet og lik rett til utdanning, og inkluderer blant annet studentboliger, helsetjeneste, barnehage, kafeer og idrettstilbud. SiO har ca. 600 medarbeidere og en omsetning på 1,1 mrd. NOK.

Informasjon om stillingen
Søknadsfrist
2022-05-22
Arbeidssted