SiO Mat og Drikke etablerer nå et helt nytt serveringskonsept på Kringsjå Studentby, og søker i den anledning etter en energisk daglig leder/avdelingsleder.

SiO Mat og Drikke etablerer nå et helt nytt serveringskonsept på Kringsjå Studentby, og søker i den anledning etter en energisk daglig leder/avdelingsleder.

Vi ser for oss at du har erfaring fra serveringsbransjen, og aller helst erfaring fra tilsvarende stilling. Du har god kjennskap til restaurant- kantine- og/eller kjededrift, og har erfaring fra å etablere, lede og utvikle gode team.
Er du klar for en spennende ny utfordring med et helt nytt serveringskonsept?

Våre forventninger til deg
Det forventes at du har en inkluderende og involverende lederstil. Dette innebærer at du til enhver tid sørger for nødvendig informasjon til dine medarbeidere for å sikre at alle er involvert og ser hvilken rolle og betydning de har for den helhetlige driften, men også at du er operativt med i driften og sørger for at avdelingen fungerer som et team som samarbeider om utvikling og drift.

Du er tydelig i kommunikasjonen, viser fasthet og handlekraft i din utøvelse av lederrollen og skaffer deg nødvendig verktøy for å sikre struktur og fremdrift. 

Oppgaver og ansvarsområder
  • Aktivisere og markedsføre konseptet, og etablere en attraktiv destinasjon på Kringsjå
  • Utvikle og drifte avdelingen i henhold til gjeldende regelverk og retningslinjer
  • Gjennomføre god drift etter konseptets standarder med god økonomi- og ressursstyring
  • Motivere og støtte sine medarbeidere og sørge for at rammebetingelsene er på plass for optimal drift
  • Delta operativt i driften
  • Fullt personal, budsjett- og resultatansvar for avdelingen
Personlige egenskaper og kompetanse
  • Ambisiøs og målrettet
  • Kreativ og med en positiv innstilling
  • Evne til å motivere andre
  • Tydelig med gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • God forretningsforståelse
  • Både strategisk forståelse og operativ gjennomføringsevne
Utdannelse og erfaring
Du har fullført videregående utdannelse, og har god kjennskap til MS Office–programmer.Det er ønskelig med bestått Etablerer- og Kunnskapsprøve, men ikke et krav. Det viktigste for oss er at du har erfaring med å etablere, drifte og utvikle et attraktivt serveringskonsept, og at du har en over gjennomsnittlig interesse og entusiasme for smak- og gjesteopplevelser!

Vi kan tilby
  • En spennende mulighet til å være med på etableringen av et nytt konsept
  • En arbeidsplass med en ung og meget spennende kundegruppe – våre studenter
  • Et hyggelig arbeidsmiljø i en spennende organisasjon
  • Gode og ryddige arbeidsforhold

 
Spørsmål knyttet til stillingen? Ta gjerne kontakt med Rådgiver/Partner Rein Denstad i Nor Selection Rekruttering AS på mobil 90 73 83 97 eller pr.mail til rd@norselection.no 
Du søker stillingen ved å følge link oppe til høyre.

Om arbeidsgiveren

SiO Mat og drikke har en bred portefølje av serveringssteder tilpasset studenter med høye forventninger både til service, kvalitet, innovasjon og miljø. I porteføljen vår har vi spiserier, kafeer, kaffebarer, og bakerier. Vi har også flere spesialkonsepter som en egen youghurtbar og en tacorestaurant. Vi var blant de første i landet til å ha en egen Ramen restaurant og vi har fått oppmerksomhet langt utenfor landets grenser med KUTT Gourmet.
Les mer om våre serveringssteder på www.sio.no

Informasjon om stillingen
Søknadsfrist
2018-05-06
Arbeidssted
Problemveien 11, 0371 Oslo
Finn-kode
118174128