SiO Barnehage søker barnehagelærere/pedagoger. Søknadsfrist: SNAREST

SiO Barnehage søker barnehagelærere/pedagoger som gjennom sin kunnskap og engasjement skaper den beste arenaen for lek, læring og gode opplevelser. 

Vi trenger deg som ser muligheter, har gjennomføringsevne og som ønsker å være et forbilde for våre små eventyrere i jakten på barndommens magi! 

SiO Barnehage har et stort fagmiljø med ca. 50 barnehagelærere og flere skal vi bli. Vi er solide bærere av barnehagefaget og har veiledning for nyutdannede pedagoger samt egne faglige samlinger.

Ønsker du å bli en del av et inspirerende arbeidsmiljø som preges av humor, åpenhet, utvikling, tillit og respekt så skal du søke hos oss! 

Du må ha bachelorutdanning som barnehagelærer. Lønnen er konkurransedyktig og som en del av SiO kan du benytte deg av flere personalfordeler.

Evt. spørsmål om stillingene rettes til styrer Bjørg Winger.

Søknad med CV sendes til bjorg.winger@sio.no

Søknadsfrist snarest.

Om arbeidsgiveren

SiO Barnehage driver 11 barnehager med til sammen 600 barnehageplasser for barn av studenter i Oslo, beliggende i nærhet av læresteder og studentbyer på Blindern, Bislett, Solli plass og Kringsjå/Sogn. Vi er en del av SiO (Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus) som tilbyr tjenester og tilbud til hovedstadens over 60 000 studenter med 8000 boliger, 40 spisesteder, 5 treningssentre, leger og psykologer i tillegg til barnehagene. 
SiO sørger for en bedre hverdag for alle studenter.

 

Informasjon om stillingen
Søknadsfrist

Arbeidssted
Oslo
Finn-kode
117916325