SiO Athletica skal til høsten åpne et nytt treningssenter midt i SiOs største studentby på Kringsjå. Her søker vi etter en Senterleder.

SiO Athletica skal til høsten åpne et nytt treningssenter midt i SiOs største studentby på Kringsjå. Det foregår en stor utbygging i området og det etableres et bredt tilbud for å sikre et attraktivt område for beboerne og nærområdet. SiO Athletica skal etablere et annerledes tilbud med både tradisjonelt treningssenter, utendørs trening og miljøskapende tiltak.

Vi søker deg som:

Er energisk, ser helheten i SiO og tar resultatansvar for salget og driften av senteret. Den rette er en relasjonsbygger som brenner for å skape gode kundeopplevelser. Du har erfaring fra service- og salgsrelaterte jobber, samt erfaring fra treningsbransjen. Du lytter til hva kunden trenger hjelp til og leverer i forhold til kundens forventninger. Som person liker du utfordringer, tar ansvar, er proaktiv og løsningsorientert. Gode samarbeidsevner, motiverende og inkluderende lederstil er en forutsetning.

Du ser potensialet i området, og evner å skape et attraktivt tilbud til medlemmene både innendørs og utendørs. Du skaper gode relasjoner til beboerne, studentforeninger, leverandører og andre samarbeidspartnere i området. Du brenner for å bygge et sosialt, inkluderende miljø og møteplasser der fysisk aktivitet er en vesentlig del.

Senterleder har personalansvar og skal sørge for bemanning av senteret, nødvendig opplæring, gode rutiner og at senteret tilbyr et bredt treningstilbud som treffer målgruppen.

Vi ser for oss at du har høyere utdanning på bachelor nivå, samt PT eller instruktørutdanning.

Vi tilbyr en spennende jobb i et ungdommelig og dynamisk miljø, konkurransedyktige betingelser, fleksibilitet og mulighet til å være med å påvirke tilbudet til studentene.

Arbeidstid, fordeling av operativ og administrativ tid, samt tiltredelse etter avtale.

Det skal bemannes med flere stillinger på senteret, så flere ansettelser kan bli aktuelt.

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

Petter Kleven, mob. 920 27 239 eller

Fredrik Øren Refsnes, mob. 936 56 017

Høres dette spennende ut?         

Send søknad merket «Senterleder» til fredrik.refsnes@sio.no innen tirsdag 22. mai

Om arbeidsgiveren
Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO) leverer velferdstjenester til nærmere 65 000 studenter ved UiO, OsloMet, BI og 23 andre høyskoler. SiO har ca. 600 ansatte og en omsetning på 1,1 MRD NOK. SiOs visjon er Vi vil skape en bedre hverdag for alle studenter.
SiO Athletica er studentenes treningskjede med 5 sentre sentralt i Oslo. I tillegg til treningssenter har vi svømmehall, klatring, flerbrukshall, tennis, squash, brytesal, dansesal, kurs og en mengde andre aktiviteter. 
SiO Athletica har mer enn 24 000 medlemmer, 260 gruppetreningstimer i høysesong og et unikt PT produkt. Se www.sio.no/trening for mer informasjon.

Informasjon om stillingen
Søknadsfrist
2018-05-22
Arbeidssted
Athletica Kringsjå
Finn-kode
119619201