Denne nettsiden er for deg som er ansatt på et av studiestedene som er tilknyttet SiO. Her kan du laste ned informasjonsmateriell om SiO og bestille semesteroblater. Vi kommer gjerne og forteller mer om hvilke tilbud vi har til studentene!

Informasjonstekster om SiOs tilbud kan du finne på denne siden.

P1111485

Vil ditt lærested ha SiO på besøk?
Vi kommer gjerne til ditt studiested for å fortelle studentene mer om SiOs tilbud. Vi kan delta på informasjonsmøter med nye studenter, eller ha stand. Send oss en forespørsel ved å fylle ut dette skjemaet, så vil vi komme tilbake til deg så raskt vi kan.

Meld deg på vårt nyhetsbrev for læresteder!
Vil du holde deg oppdatert på nyheter om SiO? Meld deg på vårt nyhetsbrev for læresteder! Nyhetsbrevet sendes ut ca. to ganger i året og inneholder informasjon om relevante arrangementer og nye SiO-tjenester. Meld deg på nyhetsbrevet her.

God start – foredrag for nye studenter
God start-foredraget holdes av en rådgiver og en psykolog fra SiO Helse. De gir studentene tips og strategier for stressmestring og tidsplanlegging, og råd rundt psykiske helse. Foredraget varer 45 minutter, og tilbys også i en 30 minutters video (kan lastes ned her). Meld interesse for foredrag her.

Ønsker du å bestille semesteroblater?
Semesteroblatet er studentens bevis på at semesteravgiften er betalt og at de har rett på å bruke SiOs tjenester.
Frist for å bestille semesteroblater er uke 1 (vårsemester) og uke 32 (høstsemester). Bestill oblater her.