Nå kan du som bor på Kringsjå og Sogn Studentby bidra til å avdekke skjult smitte og redusere smittespredning, ved å ta en selvtest selv om du ikke har symptomer.

Selvtest kan hentes på Kringsjå Torg mellom mandag-fredag 12-18 eller utenfor Rolf E. Stenersens allé på Sogn mandag, onsdag og fredag fra 12-18.

Press here for english version.

Hvordan tar jeg selvtesten?
Selvtesten er enkel å bruke og må tas samme dag som du henter testkit. Du tar testen på deg selv og leser av svaret på testpinnen etter femten minutter. Se denne instruksjonsvideoen eller last ned brukerveiledning her.

Hva gjør jeg om testen er positiv? 
Da må du gå i isolasjon og melde fra til Oslo Kommune at du har testet positivt på antigentest. Ring 21 80 21 82, trykk først tastevalg 2 deretter tastevalg 1. Dersom du deler felleskjøkken eller bad med andre må du også kontakte SiO Kundeservice på 22 85 32 00 slik at du kan få isolasjonsbolig.
 
Selv om svaret er negativt er ikke dette en garanti for at du ikke har smitte og du må fortsatt følge gjeldende smittevernregler.
 
Registrer prøveresultat
Uansett hvilket testresultat du får er det viktig at du registrerer resultatet på denne siden. Her kan du også melde fra om du ikke fikk til testen.
Ring SiO Helse på 22 85 33 00 hvis du ikke har norsk personnummer.