Gjerdrumsvei 10 D, E og F

Vi videreutvikler Nydalen Studentby og reiser tre nye bygg. Byggene skal huse 450 nye studentboliger bestående av kollektiv, ett- og toromsleiligheter.

Illustrasjonsbilde av Gjerdrumsvei D, E og F,  nye studentboliger i Nydalen studentby. Brune, høye blokker.

Illustrasjonsbilde av Gjerdrumsvei D, E og F, nye studentboliger i Nydalen studentby.

I dag består studentbyen av to bygg med ett- og toromsleiligheter. Bygningene ble i løpet av 2020 og 2021 forvandlet fra industribygg til topp moderne studentboliger. Vi planlegger å videreutvikle Nydalen Studentby og bygger tre nye bygg på mellom 11 og 13 etasjer med studentboliger i Gjerdrumsvei 10 D, E og F. 

Nybyggene vil ligge ovenfor de eksisterende bygningene.  En tredjedel av de nye boligene vil være i kollektiv bestående av seks til åtte hybler, mens to tredjedeler vi være ett- og toromsleiligheter. 

Vedal Entreprenør som er valgt som samspillsentreprenør for prosjektet.  Byggearbeidene har planlagt oppstart sommeren 2023 og ferdigstilles i 2026. 

Nydalen studentby ligger i historiske omgivelser, og er blant de eldste byggene i Nydalen. Bygningene var opprinnelig et spinneri fra 1800-tallet, og huser noe av Oslos stolte industrihistorie i veggene. Nydalen er likevel en av Oslos nyere bydeler, med en god blanding av klassisk og moderne arkitektur. 

Nydalen studentby har fin beliggenhet for studentene i det som er et rolig, men sentralt område langs Akerselva. Det er gangavstand til både kollektivtransport  og til BI. 

For spørsmål, ta kontakt med kommunikasjonsavdelingen i SiO.