Vulkan studenthus

223 nye studentboliger står snart klare. Drømmer du om å bo på nedre Grünerløkka? Innflytting oktober 2024.

Brenneriveien 11 har en unik beliggenhet ved Akerselva og er et område godt egnet for studentboliger. Illustrasjon: A-lab

Prosjektet gir 195 ett-roms leiligheter og 14 to-roms leiligheter på fire og seks etasjer. Alle leilighetene får egne kjøkken, bad og boder.

Planlagt innflytting er oktober 2024. 

Nybygget får næringslokaler i første etasje. 

Det blir til sammen tre takterrasser tilgjengelig for beboerne. Her kan studentene samles og nyte ettermiddagssolen samt en hyggelig bakgård mot Akerselva. 

Henvendelser om leie og boforhold i studenthuset, rettes til kundeservice.

Vulkan studenthus ligger i et urbant, livlig og kulturrikt område. Akerselva og utelivet er rett utenfor døra. Ikke minst er det kort avstand til Arkitektur- og designhøgskolen, Høyskolen Kristiania og Kunsthøgskolen, samt Athletica Vulkan. Vulkan studenthus er SiOs første utslippsfrie byggeplass. Prosjektet mottar støtte fra Enova på 3,2 millioner kroner. Det er bygg- og anleggsselskapet NCC som bistår SiO i byggingen.NCC er entreprenør for prosjektet. A-lab er arkitekt. 

Du kan følge saken på Plan- og byggningsetaten sine nettsider.For spørsmål om selve byggeprosjektet, ta kontakt med kommunikasjonsavdelingen i SiO. 

Install this webapp on your iPhone: tap and then Add to home-screen